Kanske får som jag vill...

Idag ska jag gå till en "sömmare/sömmerska" som ska sy min bikini som jag har designat!
Jag hoppas att det blir bra för om det blir bra så kommer jag att återkomma med två nya ritningar som kommer att bli AWSOME!  Nu ska jag njuta av min håltimme


Tschuss!
Detta kom up när jag sökte på jag vet inte...


och jag håller helt med den som har lagt upp denna bild, jag vet inte


Pictures on the way..

Nu har jag beställt framkallning av bilderna från Tokio Hotel konserten!
Jag hoppas att det blir fina bilder så att jag äntligen kan sätta in bilder i mitt fotoalbum som jag fick i julklapp vilket är helt orört-.-
Jag har önskat mig ett fotoalbum väldigt länge för att jag vill spara på bilder och minnen så jag kan kolla igenom de när jag blir vuxen och visa för mina barn och barnbarn.
Det är inte så dyrt som jag trodde att det skulle vara A BIG PLUS ON FUJI

Nu ska jag sluta skriva, ha det så bra och en trevlig sista april!

Tschuss!

Nej jag har inte tänkt skriva jag tänkte bara förlänga livet...


Tschuss!

Nu missar jag bussen!

Jag känner att jag har pressat mig hela veckan inför provet jag hade igår så nu orkar jag typ inte göra ett piss och det tänker jag inte göra heller.. Jobbigt att börja inlägget med tjat men det är vad som uppkom i mitt huvud.
Nu är jag i skolan på övertid och det är väldigt pinsamt för man vill ju inte se ut som en överansträngdjävelselev så nu tänker jag smyga ut innan en annan jävels elev eller lärare ser mig här// kommer förmodligen inte att hända eftersom att jag är den ända kvar här som flitit skriver "skolarbete". Hur som helst så tycker jag att du ska ha det bra vart du än är och jag hoppas att du inte har lika mycket snö som vi i Gävle...
Detta bjuder jag på  

TJEJERNAS
PINSAMHETSTEST 10!Name: Tida
Settlement:
Gävle
Age: 17
Color: orange
Good thing: Always happy(MOST OF THE TIME )
Bad thing: If I get mad I'm MAD like really mad.
Love: family, friends, tokio hotel<3
Hate: Math, whitechocolate, bubble water I could throw up of all three of them
Music: Tokio Hotel
Future: I wanna become a fasion designer 4real cabam!
Say What: - I hope you know a bit more about me now and if you want to know more tell me about it, now the final word... WHAT!
(one thing I did not mention is that I'm a bit crazy so try not to get confused when I write)

Tschuss!Long time no Inlägg

Decision has been made.
Min tanke är att jag ska sommarjobba under denna sommar, och om jag får en stadig lön fingers crossed &&
under hela perioden så vill jag åka och se Tokio Hotel live igen och på ett ställe med signing!
Varför jag har bestämmt mig för just det är för att det faktiskt är FAKTA att jag inte är en lyckonisse.
Jag är inte någon som vinner på lotteri eller vinner priser men jag är en hejare på att lista ut saker och det tar mig fram ganska långt. Eftersom att jag vet att Tokio Hotel brukar ha bestämda signings så betyder det att jag inte behöver vara med i lottningar (som jag jämt är med i även fast jag vet att jag inte kommer att vinna-.-) 
men att jag ändå får en chans att träffa dem. Jag har som en liten hemlig checklist med saker jag vill göra inom Tokio Hotel och jag har checkat av den absolut viktigaste grejen KONSERT och nu är jag ute efter den andra saken som är på checklisten. Se Tokio Hotel från nära håll, det låter sjukt om man inte har överseende. Saken är den att jag fick en blackout under den första konserten vilket gör att jag inte kommer ihåg så mycket mer än början av hela konserten. Det är ganska konstigt egentligen med tanke på att det kändes helt normalt när jag var där och att jag inte märkte förns efteråt att jag inte kom ihåg någonting alls.. :o Jag kom på ungefär 2-3veckor efter konserten att vi faktiskt såg dem i deras limo när vi skulle gå hem, men vi orkade inte skynda oss för att se dem på nära håll och varför gör man en sån sak när man är så nära??
För att jag var Out Of Space i mitt huvud och helt förstöd över att konserten var slut DET ÄR JU SJUKT!
Sen var vi ju väldigt nära scenen under hela konserten men likförbannat kommer jag typ inte ihåg ett skit.
Jag har kollat på filmer på Youtube från konserten i stockholm men inte kommer jag ihåg. Jag vet att Gustav gjorde en våg i slutet av konserten och att han typ lurade oss men det kommer jag bara ihåg för att jag har sett det på film. Jag tycker seriöst att detta är nuts och därför, därför, därför vill jag se dem live igen och få chansen att få deras autografer istället för att inte "orka" anstränga mig. Nu ska jag lägga mig för jag har kämpat hårt för ett prov i tre ämnen som jag utförde idag. Tja vi hade en mysig skribning om the middle east men nu äntligen är den klar!!

BTW; Jag hoppas att du har överseende att jag skriver lite Engelska ord ibland, jag hade en blogg på Engelska förut vilket har satt sina spår i mitt huvud.

(Jag äger ÍNTE bilden - I do NOT own this picture, its from M&G Barcelona 2010)
Jag hoppas att inlägget will cover up min brist på inlägg men det är lika bra att jag skriver när jag vill eller hur?

Tschuss!

DeT gÅr BrA nU

Det känns som att den här bloggen är luft...
Jag som hade kämpat så hårt för att göra den fin men ingen
vill veta vart jag köpt min tröja.. Och jag försöker träna bort min
dumma dialekt. Är det fel? Ska jag fortsätta med min inNout blogg som
jag skrev på ca 2-3ggr i veckan bara för att den är äldst?
Jag vet inte

I don't know anything now...

Mycket

Idag//Igår har jag hunnit med en hel drös med saker! Jag har varit på Fjärran Höjder Badet och badat med mina syskon + kusiner i 2½timme. Sen har jag gått på stan med Jolla I X antal timmar som avslutades med film och godis hos Jolla. Jag tog bussen från Jolla halv elva och nu sitter jag här i min ensamhet och skriver ett brev till mig själv. För dig som inte har förstått än så kan jag berätta att denna blogg inte bara är tomma ord (som man skulle kunna tro) utan det är brev som jag skriver nästa varje dag, inte för att skicka utan för att komma ihåg och för att skriva av mig. Jag älskar att skriva för hand och jag brukar skriva ner alla mina drömmar som ibland går på 3-4sidor.^^
Jag måste lägga mig nu!


Tschuss!

Dear Tom

Klippet säger allt! :)


( det är AnaGina.blogg.se )

Tschuss!

Alice In Wonderland - Ti version!

Jag som skulle vara så duktig med att uptatera glömde bort efter en dag... SKAM!
I natt drömde jag att jag var på Tokio Hotel konsert i Italien då jag fick chansen att vara på scen men istället för att sjunga så gick jag backstage förbi killarna och in på toan..? WIERD DREAM
Idag ska jag iaf hälsa på min syster och Andy om allt går som planerat så jag kommer förmodligen inte att uptatera mer för idag om inte jag får tag på en dator vill säga!
Ha det bra (skit snö stick här ifrån-.-)

Tschuss!

Dear Tom


Igår/idag har jag filmat och klipp ihop en film om när jag och min vän Euskari var på Tokio Hotel konserten i Stockholm. Det är verkligen ett gott minne, men jag har inte riktigt vetat hur jag på ett bra sätt skulle kunna berätta allt som jag tänkt, känt och upplevt med mina kära vänner Euskari och Nils under den veckan.
Jag kanske lägger upp filmen någon dag så du också får ta del av min glädje! För övrigt så har jag bestämmt att jag INTE kommer att lägga ner min andra blogg för att jag ändå haft den så länge, jag kommer dock att ha denna blogg också och uptatera så mycket som jag kan!!
Glad Påsk föresten!
Jag höll på att glömma, det är ju fakstiskt påsk och det är en högtid som jag alltid tyckt om just för att det är så nära min födelsedag :) Alla firar, köper god mat och är glada just för mig!!( det är inte sant såklart men jag brukar låtsas och det är jag riktigt duktig på måste jag säga :o) 
Nu ska jag nog fortsätta att filma innan det blir mörkt ute
Tschuss!  

By the way här nackar vi verkligen om statistik ändring! 2-93

Dear Tom

Hej och välkommen till min nya blogg!
Jag heter Tida (kalla mig för Ti eller Igurd) jag bor i Gävle med min familj och går mitt första år på gymnasiet(saminternationella programmet men du bryr dig inte eller hur  
 -.-).
 I denna blogg vill jag vara så nära mitt hjärta som möjligt och det är därför har jag valt namnet; Dear Tom.
Det är nämligen så att jag är ett stort Tokio Hotel fan och jag känner att jag vill skriva ner alla mina saker som jag tänker på och vad jag har att säga om just Tokio Hotel för det är ju det jag tänker på... (most of the time)
Så klart kommer jag inte bara skriva om Tokio Hotel utan om mig själv eftersom att det är min blogg.
Jag hoppas att de få meningarna lockar dig till att läsa annars får det vara! ;)
Tschuss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0