Juni 30, 2010 + Juni 29, 2010(Grattis till min syster =)

Dear Tom its me writing, how are you doing? you've been out of the spootlight for quit some time now. Igår var jag i leksandsommarland med Euskari, hennes familj + vänner hela dagen. Det var jättemysigt, förutom allt badande åkte vi fyrhjuling, gocarts, hoppade på luftbubbla, gick igenom en hinderbana och sköt med luftgevär som var tungt som satan hade jag varit i skogen och träffat en björn skulle björnen behöva hjälpa mig, SÅ tungt är det -.- . Från Dalarna till Brynäs idag var min första dag på mitt nya jobb det var en helt okej dag, jobbade från 08.30-17.00 och förmodligen så kommer det se ut ungefär lika de resterande dagarna. Imorgon så ska jag umgås med Jolla min blivande fru efter jobbet så det blir nog inte allt för mycket bloggande ;)


http://www.sommarland.nu/hoppbubblor.html
Den här hoppbubblan hoppade vi på tillsammans och jag kan lugnt säga att det man ser på videon är FAKE
man flög som en vante och jag tappade balansen minst 4-5ggr men kul var det iallafall!


Seriously spoooken

I think all of you should check this out because it is amazing and I'm not just saying it as a fan,
this is the city of hearts and I think that's the place where I belong.


Jag skulle

skriva igår om min midsommar men jag var för trött och jag sov hos Euskari så det blev inget. Jag åkte till Dalarna och firade med familj och vänner vilket var riktigt trevlig! Jag kanske lägger upp några bilder senare.
Idag åkte jag och familjen till "mini-kina" som jag har snackat om i min förra blogg Dragon Gate heter det hursomhelst så är det ett Kinesiskt hotell som ligger i Älvkaleby. Min mor och far fick massage och efter det åt vi tillsammans på resturanten som tillhör hotellet och där åt vi buffé kinesiskmat. (Y)
Just nu är jag hos min syster och chillar och det ska jag fortsätta med!

Fett konstigt :s

Det första som är konstigt är att jag tror att jag har hittat en dubbelgångare av mig själv. Idag var det premier för Dark side of the sun och den var som väntat en video med massa klipp från Humanoid konserterna. Såklart satt jag på min tron och kontrollerade hela videon men i slutat av videon såg jag någonting som fick mig att skrika på ett konstigt vis, tänka confused, skrika lite till och spola tillbaka videon. Det jag såg i slutet av videon var JAG altså tjejen stog på precis samma ställe som mig när jag var på konserten,  hon hade mer eller mindre exakt lika hår som mig och hon så ut som mig på riktigt! Jag trodde att jag såg mig själv men eftersom att det skulle vara too good to be true så kollade jag på videon ännu en gång extra saaaAaaakta och såg då att det inte var jag.
Men seriöst det händer ju typ en på tusen att man ser/träffar en person som ser ut som en själv unless you´re twins but that doesn't count.
jag ska försöka ladda upp en bild från videon.

Andra saken som är konstig är en cover på låten Strange med Kerli ft. Tokio Hotel, jag vet itne hur jag kom till just de klippet på youtube men när jag lyssnade så blev jag helt suprised. Jag vet inte om tröttheten tar bort den goda delen av mig men det låter förjävligt och pinsamt är det också hur folk som sägs vara duktig på musik kan missa spåret så här det är ungefär som om jag skulle sjunga på blinka lilla stjärna och strunta i att sjunga orden blinka, lilla och stjärna.. Det är nog tröttheten som bedövar men jag hoppas att du får en trevlig midsommar och dröm om din man imorgon!

btw nu är simskolan slut och jag kommer att sakna barnen ;(

Don't blame me cause I'm lazy

Jag har funderat över det här med att vara lat och jag har kommit fram till att det borde vara något medfött för är man lat så försvinner det inte och ingen människa som inte är lat förstår det. Jag tillexempel är en lat person och det är ingen sämre egenskap än någon annan tycker jag, men en person som inte är lat ser det som ett jättestort problem, jag orkar inte stressa till bussen betyder ta en annan buss för mig men för en icke lat person betyder det: Nu kommer du försent och du bryr dig inte ett dugg varför anstränger du dig aldrig? Det irriterar mig att du inte skyndar dig.
Här ser man klart och tydligt att det inte är jag som en lat person som blir utsatt för att ickelat personen inte förstår och det här händer mig mer än ofta. När jag gick runt och tänkte på det så insåg jag att det är vi lata personer som kämpar hårdast av alla, vi lata personer har också drömmar men vi måste kämpa inte bara mot andra människor inte bara mot hinder inte bara mot fåra familjer utan mot får natur. Kalla mig egoistisk om du vill jag bryr mig inte för när vi lata människor måste göra något vi inte vill så tar det dubbelt så mycket kraft från oss och ingen icke-lat person förstår det. Folk som får MVG+ i varenda grej i skolan tror att vi lata personer inte bryr oss men saken är den att vi måste kämpa like mycket för et VG-/G+ som ett MVG+ barn måste kämpa för deras MVG, såklart säger jag inte att det inte finns folk som är lata som har MVG i allt men dom personerna är född med det in other words dom är född smart.
Man kan tro att jag sitter här och ljuger för att jag själv sitter i latsittsen men det här är hundra procent sant, jag kan lova dig att om en t.ex. MVGperson skulle kämpa lika mycket som jag, inte bara i skolan utan i allmänhet så skulle den där personen ha MVG+upphöjt i 10 och det är åter igen inte för att jag tycker att jag förtjänar MVG i varenda ämne utan för att jag vet att för en lat person som mig är det tyngre att tänka på skolan på en helg än att cykla en mil med en sumobrottare i bak. Jag hoppas du tar det jag har skrivit på rätt sätt och om du nu skulle påsta att detta INTE är sant så har jag världens bästa förklaring: DU ÄR INTE LAT.  
And btw; jag hatar folk som stressar för att få allt perfekt som kallar sig själva lat när de sover-.-

POPPA SVERIGE

Just nu sitter jag och poppar svenskmusik och mixtrar med photoshop som har blivit min nya grej =)
Jag har börjat "jobba" som simlärare nu så jag är minst sagt pigg och inte kommer jag vara det heller förns söndag typ.. :o but I guess summer of beautisleep will have to wait a year or two. Please not two
Min lista över bra musik:
Alla som inte dansar - Maskinen
Jobb - Afasy & Filthy
Längs fram i taxin - Snook
Alla gillar brudar - Gorilli
Segertåget - Maskinen
Glassigt - Mange Schmidt

notera att det är en helt annan text..

SNABBT

jag ska börja jobba idag om en timme så jag kommer nog inte att blogga idag, jag skulle skriva något igår men då ghjälpte jag Jolla med hennes blogg design så det blev inget.. något jag också gjorde var att greja med photoshop! kan inte lägga upp bilderna nu.

såklart har jag INTE gjort någonting med denna bild ... kanske stirrat lite ;)

Bilder från igår
In the park

Just nu sitter jag i en park med familjen och fikar i solen. Igår var det riktigt chill på klassfesten och efterfesten var nästan ännu bättre:-d if you only knew what we were doing... Nu ska jag lägga ifrån mig mobilen och vara live social!

Te Amo

Nu sitter jag hemma hos Viktoria som precis blivit färdig med mitt hår, hon har hjälp mig att locka det för att jag inte kan/orkar locka uppifrån ner istället för nerifrån upp och eftersom att det är mycket snyggare uppifrån så hjälpte hon mig :)
Jag glömde såklart min kamera hemma så det blir nog inga bilder om inte någon lägger upp bilder från festen på facebook men jag ska försöka fåtag på en kamera så att nji får sde Viktorias fina jobb!


Bilder från årets skolavslutning

P to the A to the R to the T

Som ni kanske har märkt så fungerar inte mina klipp och jag ahr ingen som helst aning om varför men eftersom att det inte går att åtgärda så struntar jag i det.
Jag har försökt att knåda ihop en förstälig text om vad jag ska göra idag men det har bara slutat i toan så nu gör jag en lista istället!
*Laga mat
*Duscha
*Välja kläder
*Make-up
*PARTY
  
Älskar videon<3

Why you so upset about it? (*säg det med brittisk dialekt*)


Alla stör mig -.-Om klippet inte funkar.. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=&release=106869792

Jag gjorde ett clip igår som inte gick att ladda upp så jag tänkte göra ett idag istället..


Have you met Mr.Mygga and his friends?

Jag har och dem gillar mig INTE. Jag är allertgisk mot myggbett, det är helt sant fastän det inte låter troligt, jag glömmer bort det själv under vintern.
När jag får myggbett så är det inte små kliande bulor som kommer utan det är riktigt stora mygbett som är stenhårda och är ungefär 2-4cm. De gör ont och de klias och det kommer var ut vissa, nu låter det väldigt äckligt och så äckligt är det inte men det är helt sant de jag skriver, just nu har jag två myggbett bredvid varandra på mitt högra smalben(so called smalben) och tillsammans är de lika stora som mitt långfinger på längden och som halva fingret på bredden.
mygg, mygg, mygg, mygg, mygg, mygg, my, mygg, gg, mygg¨
nu drygar jag bara för att jag är trött^^

Tänker på när jag snackade med Euskari, om en Tokio Hotel DVD då Bill säger att han är allergisk mot mygg och jag ba: MEN HAN MENAR VÄL GETINGAR OFTA MAN KAN VARA ALLERGIK EMOT MYGG DEM ÄR JU ÖVERALLT! och hon svara typ: men det kan man visst.. jag: jag känner ingen som är det iallafall.. plötsligt börjar jag skratta för migsjälv JAG ÄR JU ALLERGISK EMOT MYGG TÄNK ATT JAG GLÖMDE DET! Euskari suckar.
såklart var detta på vintern det är därför jag inte kom ihåg. (things that does not bother me don't stay for long in my mind and since there are no flies in the winter I don't think about it!) I know what you're thinking retard :)


Känner mig less i magen..

Dear Tom jag borde börja mina inlägg så. Iaf några !
Eftersom att jag är utbildad till simlärare så vill min mamma att jag ska lära min lillasyster att simma och det tycker jag är helt förståligt men jag har några problem; det första är att barn inte orkar simma i mer än 1h inte 5h och jag tycker inte om att vara där, det är inte lika kul för mig som för henne.

Men annars så kan jag ju bara säga att jag ska jobba imorgon på call-up för där "jobbar" ju jag(hatar jobbet som telefonförsäljare har varit där 1/1 gång och tänker INTE jobba kvar. Det suger-.-)
Jag ska säga upp mig nu lite sent ute med tanke på att jag egentligen ska jobba idag men bättre sent än aldrig right?

Så jag får nog dra slutsatsen att bita ihop och simma med min syster på badet imorgon istället för att jobba. Det är en god gärning och sånna är ju bra för karma!^^
btw jag förökte lägga upp klippet men det gick inte så jag kanske gör det imorgon istället!


guys you better watch out for this hottie!

Avund

Jag har suttit i solen och chillat 25grader inte illa^^
har gjort en liten film som jag tänkte lägga ut hope you'll like it!

En bild från förra året i april bjuder på den!

Tschuss!


Vi går inte hand i hand..

Vi går inte hand i hand. Jag och vita kläder altså det är helt underbart hur vi förhåller oss till varandra. Igår fick jag en jättehärlig tröja/tunika/munkjacka av min mamma vi har lika, en vit och en grå fastän min mamma vet att jag och vita kläder inte går ihop så fick jag den vita. Varje gång jag får/köper något vitt så spiller jag på tröjan eller vad det än är och det är helt otroligt hur smuts bokstavligen drar sig till mina vita kläder. Eftersom att min tröja är så mysig så tänkte jag "varför inte använda den idag?" BIG mistake för 5sekunder efter att den var på min kropp var den smutig 5 FREAKIN´SECUNDS!
Jag gick till kylskåpet tog juice stängde det igen och helt plötsligt var det gula juciefläckar på tröjan 5sekunder...
Min mamma sa att jag började bli stor för att spilla på mina kläder nu och jag kunde inte säga emot, för det händer på alla mina vita klädersplagg men jag kan säga redan nu att det bara handlar om vita kläder.

1. Min vita tröja som jag fick igår av mamma = juice 5sek
2. Min vita tröja med tryck på = oboj mellan 15-20min
3. Mina vita skor = När jag gick på solängsskolan hade eleverna en tendens till att trampa folk på fötterna 3h
4. Mina vita strumpor = Hårfärg ca 12h
5. Mitt vita linne = feltvättad mellan 2-3dagar

Förstår du hur seriöst det är? alla saker förutom den sista i listan hände samma dag som jag fick/köpte det eller första gången jag använde det.


Måste säga att jag gillar rihannas nya stil inom musiken

Tschuss!

FINALY

Äntligen är jag nöjd med min design på bloggen! Jag har ändrat hur mycket som helst men har aldrig fått den att bli SNYGG, vilket jag tycker att den är nu och jag hoppas att det får mig att vilja skriva mer än vad jag gör nu-.-
Nu ska jag gå och lägga mig för att jag har sovit på tok för lite under de senaste 3månaderna.

BTW, pappa har köpt en ny dator =)
Tschuss!

Regn

Idag har jag haft skolavslutning och det regnade när vi åkte till skolan, jag och Euskari åkter moppe så det var ganska kallt men nu är vi hos henne och tar det lugnt och "vilar" inför kvällen då det ska bli fest men i detta väder känner man inte sig allt för sugen på att vara ute men man märker väl vart man hamnar ;)
Skolavslutningen i år var den mest obetydelsefulla skolavslutningen jag någonsin varit med om. För det första så har jag INGENTING att göra i vasasalen, det ända de gör är att hålla oss kvar i skola så länge som möjligt och det är just då vi elever får sitta och lyssna på rektorn som skryter/övertygar sig själv om hur bra just Vasaskolan är.
Efter det tänkte jag: "Äntligen ska jag få mina betyg som jag egentligen vill ha fast ändå inte" Och så får jag höra att lärarna inte har satt betygen än.
Jag blev skitsur såklart men det som gjorde mig mest sur var inte att jag inte skulle få mina betyg utan att min lärare viskade till mig i örat när jag skulle gå hem "jag hoppas du blev nöjd med ditt betyg" du är en bra lärare men FU för betyget jag fick av dig, FU!!Todays music: On the dancefloor - Will.I.am ft. David Guetta

Tschuss!

Give back my heart that your body rejected.

English story....

I wake up every morning to the sound of the TV. I jump into my wheelchair and ask Erin to help me to the toilette and as always she ignores my calling and I end up rushing to the bathroom being too little too late. After changing my pants and washing myself I go into the living room as usual where she most of the time got some breakfast done for me and I quietly eat in front of the TV. She loves the TV so there is where I spent most of my days, trapped in my own apartment.

Don’t get me wrong though she is not just my personal assistant, she is also my girlfriend and I love her with my whole heart. I give her whatever she wants because she deserves the world to me.

Attention.
It was this one time when Erin and I were watching TV and I tried to reach Erin with my stick but since the space between the wheelchair and the sofa was too big I couldn’t reach her. I tried to lean forward with no improvement, I leaned a bit more and all of a sudden I was lying on the floor with a very strong feeling of pain in my back. I screamed for Erin to help me but she didn’t hear me or that is what she said after an hour of screaming on the floor.

When she saw me on the floor she looked shocked and said “You want help? Why didn’t you say so, I have been here the whole time and you couldn’t even ask me to help you. You never appreciate me. You think that I’m disabling in my work. ”
I stayed up that whole night in my chair thinking about how unthankful I am. I don’t deserve her and it’s a blessing that she stays with me, Aiden the painter in wheelchair.

 She did not talk to me for a month and when that month in hell was over she acted like nothing was the matter. It was Sunday when she decided that we for once should go to my favorite café in town called Elies Café and have some tea.
We went there and I think I even shined more than the sun. While Erin ordered our tea I drew a heart with her name in it on a blanket because that is what I do when I’m happy, I draw. When the waitress came with our tea I noticed Erin putting something in my tea. Something white but not sugar something white but not salt. I knew what she was up to but I didn’t do anything about it.
I drank the tea like it was the tastiest tea I had ever drunk in my entire life. I wrote “I love you” on the blanket and gave it to her. I started to tear up and cough very bad, my whole body was shaking and I felt like a snail with crushed shell. People came from everywhere to help me while the one I needed the most left me. Erin sneaked away and left me hanging with a bunch of strangers. I had never felt so lonely in my life, not even when no one at my own company wanted to talk to me did I feel as lonely as when she left me at the café.

Ambulance came and when I woke up I was back in the same hospital bed as before I got injured, the reason I’m in a wheelchair. I looked around me and saw a bunch of people even my old school teacher but not Erin. Two weeks went without her even stepping by the hospital to say Hi. I had called her phone every third hour and I sent her text messages everyday but in the end I felt like it was useless. She didn’t want me and I thought or tried to convince myself that I didn’t her either.
I ripped the picture I had of her in thousands and thousands of small pieces and deleted her number in my phone and I wished that I never meet her. A wish I regret.

 When I got out from the hospital I felt like a new person with no problems near and I felt like nothing could disturb my moment. I went to the park with an ice cream just to celebrate my freedom with myself. So in the park I sat and watched the children play when I saw her. The girl with the long light brown hair, the brown eyes and the black coat I paid for, Erin with another guy. My heart dropped like a 10.000 pound rock and I got sick to my stomach.

I don’t know where I got the nerves to do what I did because it is absolutely nothing I would ever do if you would ask me now. I went to their bench and threw the ripped picture on her and told her how right she was, about me not deserving her. I left her feeling like a real man but as fast as I got to the corner I threw up in the bushes. When I looked back I thought for some seconds that I saw her coming toward me but it must have been an imagination.

Later the same day I called the emergency service to come over to my apartment and help me with the regular basis, making dinner, buy milk in the store down the street, making me ready for bed. A horrible night later I woke up in the middle of the day. Someone was at the door but I ignored the doorbell thinking that he or she eventually would leave, but whoever it was kept on pressing the doorbell so I had to open. Erin wanted her stuff back.

I went into my living room, turned the TV on and acted like she didn’t exist. She kept on interrupt, trying to talk to me but I just increased the volume until she took the remote control out of my hands and shut the TV down. She told me how sorry she was and how I one day would find another woman to have in my life to love and live with.
I told her my version of it all how insulted I felt every time I went to the bathroom myself, how hard it was for me to take a shower by myself without falling break my neck and maybe die and how hurtful it was when she left me hanging on a string. I told her how much it hurt me seeing her with another guy in such a short matter of time. I told her how unreal she was to me when she talked and I also told her that I was over her and that she should leave me and never disturb me again.

 Suicide.

I had given up on myself that day three years eleven days and five hours ago. I had taken myself to Erins new apartment and I gave her a letter and left while she read it. I was crying so much the whole way to the railway station I could barely breathe and I had sore all over my hands because of the wheelchair. I waited for the train to come but whenever it came something stopped me from inside and I looked back for Erin, but she wasn’t there. I didn’t dare to do it because I was afraid, just when I was about to turn the wheelchair it got stuck in some kind of hole and I panicked, I could see the train far in the tunnel coming closer and closer. Everything got into slow-motion and people from everywhere came to help me, the way people came when the love of my life poisoned me. The people around me screamed over the top of their lunges but I couldn’t do anything, I was no longer paralyzed from my waist down but also the rest of my body. I thought I would die when I saw the train five meters away from me and I closed my eyes, I could feel the wheelchair moving and I heard a scream.

In some miracle way my wheelchair got thrown away into the wall and I got saved, the woman who saved me did not. I heard screams from everywhere and an ambulance came and took me and the woman to the hospital.

It was blood all over her face and her right leg was cut off from the knee.
She whispered something I could not hear even though I tried,
it sounded like: “You deserve better.”

 And then the woman passed out. In the hospital I visited the woman everyday and I always tried to talk to her. She was in a coma and the doctors said that she was very unstable and could die in any moment. I hoped with my whole body and soul that she would make it through another day, I prayed for her and I tried to give her some of my strength when nobody saw. I wanted her to live.

After a month in coma the doctors deseeded to turn off the mashies that kept her heart beating. I went to her funeral with a big black hat over my face hoping that no one would recognize me, the one who killed her by accident. I was in the back row the whole time the priest preached and when everyone had left I went to the Cubin to leave flowers. It was written with a weird handwriting on the tombstone:

“You will stay forever in our hearts,
 Our soul will never forget,
 Our minds are and will always be with you,
 Our beloved Erin Elaine Custon.”

My tears came faster than I could understand the situation. My body felt like ice and I couldn’t breathe. To live with the knowledge that I killed Erin was not to think about.
I opened the cabin and lay down beside her and there I lay until someone started to lift the Cubin. I asked the guys to help me into my wheelchair which they did and then I left and never ever came back. I never deserved her and if I could I would take back the heart that her body rejected.  The heart that killed her.


Tystnaden som uppstår...

Jag brukar skriva dikter ibland när jag är övertrött och jag tycker att det är så roligt, ibland sitter jag och asgarvar klockan tre- halvfyra på morgonen åt mina egna rim och skämt som jag hittar på hahaha.
Saken med mina dikter är att dem är väldigt personliga och speciella och på senaste tiden har det uppkommit em massa grupper på facebook som påminner väldigt mycket om mina dikter.. grupperna som oftast börjar med:
Tystnaden som uppstår..
och jag älskar grupperna speciellt de som egentligen inte har någon mening som Tsom uppstår när man inte kan göra en bakotvålt med sin häst. Jag menar snacka pinsamt att inte kunna det :o


BTW Idag var jag i furuvik(nöjespark) med familjen och blev näst intill sparkad i huvudet av en clown-.-
Tschuss!


Schamanism the movie!

Äntligen är filmen vi alla har väntat på ute!
Enjoy

Tschuss!

Wink with your eyeball

Jag har en tendens att strunta i allt som går/är dåligt, bekanta, tv-serier, skolan, skolan, det hemska stället jag går till varje dag... skolan.
Sedan förra året är det bestämmt att barn i lägre klasser än 8:an ska börja med nationella prov och vanliga prov osv. för att folk i yngre klasser ska bli van med prov och det kan jag säga dig, gör mig riktigt glad att jag inte är yngre för då skulle jag nog boxa ner en lärare eller kanske kasta sten i alla rutor i skolan eller varför inte bränna upp bajskorven? Jag är lite less på att ha 50 000 prov i veckan och ändå började jag med prov när jag gick i 8:an, hur ska det gå med alla små stackare som börjar med prov på dagis? Jag tror inte att äldre människor förstår när vi säger att det är jobbigt i skolan för när jag tillexempel säger att jag är trött och irriterad så säger dem: Kämpa på det lönar sig tillslut! Hell to the no, ljug inte för mig era muppar det lönar sig inte och säg inte att ni vet för jag vet att ni inte vet för ni går inte i skolan och om det nu skulle vara så att ni visste så skulle ni ALDRIG tänka tanken att säga så till en annan person som går i skolan.

Nu är det snart sommarlov vilket jag välkomnar med öppna armar men vänta inte för länge på något gott för det lönar sig aldrig(den som väntar på något gott väntar aldrig för länge men väntar man länge nog så kommer något hemskt med på köpet).
Nu kommer ju alla resultat av allt jobb man har gjort under året och det är den här tiden på året man inser hur dum man har varit, låtit sig själv luras av de här "det lönar sig tillslut-människorna" ännu ett år!
Det händer ju varje år varför glömmer man? Varför glömmer jag?

Svenska regieringen förstår inte hur det är för de går inte i skolan så det är DERAS FEL om Sveriges skolbefolkning går under år2020 för att folket kommer inte att orka.

Slutsats: JA MAN BLIR VAN MEN NEJ MAN MÅR INTE BÄTTRE AV DET.

Jag fick reda på mitt slutbetyg i RELIGION A igår och MATEMATIK A idag och IDROTT & HÄLSA A iförrigår
och såklart blir man lite less när man inte får de betyg man ville ha men om man visar sig vara ute i skogen och cykla så tappar man bort sig och börjar gråta. Jag orkar inte...

Tschuss!


SRY

hur upptagen kan man bli?

Tschuss!


RSS 2.0