Angel on your side

Änglar vakt kallas det...

Tschuss!

Bikini number ten

UWS Bandeau Bikini SEK 599, Insight - NELLY.COM DEn vIlL jAg hA :)

Tror du att jag kommer att kunna köpa den?? ^^

Tschuss!


Todays feeling


I can't let go...

Tschuss!

MATTE PROV

Har haft matteprov i 2h


Shaman--

Jag sitter i skolan med Jolla & EUskari och kollar upp lite information om shamanism, det går väl sisådär vi sitter och kollar på bloggar och är inne på fb men det är faktiskt helt lugnt för v8i har gjort ganska mycker på filmen och jag ska bara skriva ut lite texter om shamansimen som vi ska använda när vi filmar fortsättningen.
Du skulle ha sett när vi filmade igår jag skulle bära Jolla på axlarna medan Euskari skúlle hålla i henne så att hon inte skulle ramla... det slutade med att hon hängde upp o ner på min rygg och skrek.
Det roligaste av hela händelsen är att kameran fortfarande vad på så allt blev filmat!
Jag ska försöka rita en bild så du får se på ett ungefär;
dnsjkgl

 

 

Tschuss!


KapAow!

Jävlagävlebor som har köpt alla bruna bikini som jag skulle köpa idag. Ni är så elaka!
När sånna här saker händer jag har bestämt mig jag går till attack och någon tar bort mitt mål så blir allt helt FEL. Jag kan inte konsentrera mig och det slutar med att min plånbok får ett jättehögt tryck så jag måste släppa lös pengarna innan plånboken sprängs! Det är helt galet och du skulle ha sett idag när jag lättade på trycket. Jag var inne på Veromoda där jag aldrig i hela mitt liv har köpt något och kollade runt på lite jackor såklart hade jag högtrycket i bakhuvudet men tänkte inte så mycket på det tills jag provade en beige sommar jacka. Hela min väska började skaka och mitt inre jag erövrades av jackans läskiga röst och helt plötsligt var jag 400kr fattigare. Jag vill inte svära i bloggen men VAFÄN!

Det är en fin jacka och så men whats up with the budget? NOTHING its down så nu måste jag smyga runt och skämmas ända till den 31maj... pinit*-*

Tschuss!

Oh snap!

Jag tycker att det är otroligt roligt med badkläder och jag skulle köpa tusen stycken om jag hade råd men det har jag inte och tur är väl det.. Det jag försöker säga är att jag förmodligen(95%) kommer att köpa ännu en bikini imorgon delvis för att den är snygg och billig, delvis för att jag är beroende.Sedan kommer jag att beställa en till bikini inom en snar framtid som jag faktiskt har gillat sedan förra året. Det är bara så att jag ÄLSKAR bikinis och det är nog en av de få grejer som jag kan köpa utan att bry mig om pris i förhållande till användning.
Vad tycker du om dessa hotties?Visst sa jag att jag köpte en grön bikini förra veckan?

Och när jag ändå var i farten så hittade jag lite annat godis :)Tschuss!


Only A statement
sitter och lyssner på Wo sind eure hände - live från Oberhausen på spotify (Y)
Tschuss!

We could get it on YEAH

 • Kött och potatissallad till lunch, du läste rätt! (största anledningen till att jag inte är vegetarian)
 • Idag har det varit CHILLväder
 • Träffa både min syster och min lilla systerdotter<3
 • Därför tänker jag lägga upp fina sommar bilder! Skål på vädret!

 
Tschuss!


Med en chokladboll i han´

Sitter jag och Viktoria och kollar på TopChef efter ca 1timmes filming av mitt, Linda och Viktorias religions projekt.
Det är så att vi håller på att göra en film om Shamanism en religion inom indianer och jag tror att den kommer bli riktigt rolig, jag kan avslöja att den innehåller ringdans sång rökelser och droger... mhm intresting right??
Jag kanske lägger upp filmen när den är färdig så ni kan få se på våra underverk!
Just nu fungerar det inte att ladda upp den bilden som jag vill ladda upp så antingen får ni kolla på Euskaris blogg (www.viktoriaolsson.blogg.se) eller så får ni kola lite senare!

Tschuss!

Biffig

Sitter och diskuterar med min pappa här om muskler och träning osv och så skulle jag säga att han var biffig, altså någon som är väldigt vältränad och helt plötsligt blev jag anklagad för att kalla honom för en köttbit! HAHAHA våra diskusioner...

och när vi snacka om han som hade en bra låt i melodifestivalen.. tja han som är på internet.. du vet salma all fakir. eller salem eller nåt sånt..

Nu vill min mamma att jag sak följa henne ut och springa

Tschuss!


Awsome!

Idag har jag varit på stan och mixtrat lite med mina pengar^^

jag rövade hem en bikini!
Tschuss!

I must be I must be

 1. Sova ut
 2. Gå igenom matten
 3. Använda min symaskin
 4. Tvätta håret
 5. Rätta media uppsatsen
 6. Anmäla mig till Gävlerehabelitering för mina knän
 7. Vara social
 8. Börja med övningskörningen
 9. Göra både religion och svenska uppgifterna
 10. CHILLA

Tio saker jag måste/behöver göra och till det roligaste av det här; Jag är för trött för att göra detta och har för ont i huvudet och inte kan jag sova ut när det är skola heller ... nej nej inte för mig. Det är väl roligt!
Ta det inte fel jag tycker inte att det bara är tråkiga saker men jag orkar inte!!

Tschuss!


Läskigt

Det är läskigt att man egentligen inte märker att man är trött, varför vill man förneka tröttheten?
Om du är som gillar att sova så kommer du att säga att detta inte är sant men jag kan tala om för dig att
det finns i varenda människa, tillfällen då man förnekar att man är trött och den förekelsen har jag haft på mina axlar ett bra tag nu. Jag vet att jag är trött men jag känner det inte förrän det är morgon, jag känner mig irriterad på grund av för lite sömn och jag vet varför men ändå låter jag bli att sova på dagarna just för att kroppen lever i förnekelse. Nu ska jag sova put my mind in place.
Tschuss!


Detta inlägg är tillägnat Jolla och hennes kompanjor

The Theam for this week has been:


Tschuss!

* Angst *

Keinen Angst - No fear

Delemma, den här helgen är en sista helgen jag kommer att gå på simlärarutbildningen och jag känner att det vänder i magen bara jag tänker på det. Det sista momentet i hela kursen är att göra ett simprov där man ska rädda en människa simma 200meter tror jag(hoppas inte&&) och sedan dyka ner på 3,6m djup för att hämta upp en docka. Mitt problem är att jag känner ett stort agg emot detta moment fastän jag vet att jag har gjort det förr, jag har dykt ner på botten och hämtat upp en docka och jag har "räddat" en människa men jag VILL INTE. Jag vill inte ha pressen på mig och jag gillar inte situationen därför känner jag att jag vill outofspace... Varför jag har fått den här känslan är för att jag fick en black out sist och kune varken konsentrera mig eller hämta dockan, sen skulle vi hoppa ner från trean och jag är höjdrädd. Jag började fråga migsjälv vad jag gjorde där... jag vill ju inte hoppa från trean och tänk om jag kommer i en sådan situation..? 
Men å anra sidan kan jag ju inte hoppa av kursen nu när det bara är två dagar kvar och desutom har min mamma betalat en summa man inte slänger i sjön If you know what I mean.
Nu förtien älskar jag att vara i skolan för då slipper jag tänka på e hemska som snart ska inträffa..

Keinen Angst - No fear

TSCHUSS!


Last April

Igår var dte sista april och folk var ute och roade sig i kylan framför brasom men det gjorde inte jag.
Det är så att jag utbildar mig till simlärare och jag börjar klockan 07.30 så jag måste gå upp klocken 06.00 varje helg och sluter runt 18.00 på kvällen då jag hinner äta sova och sen ska jag upp igen! Det ända som är missat med det här är att jag råkar vara en av dem där LONGSLEEPERS så det känns lite..
Hursomhelst så hade jag en trevlig kväll, jag och Fredrik hyrde When a stranger calls  sen åkte jag hem och lade mig runt 00.00.

Nu ska jag berätta en riktigt ful grej som hände mig idag, när jag var färdig med simmningen och skulle ta bussen hem så började hela badhuset tjuta altså när jag gick ut från omklädningsrummet. Så jag var inlåst på badhuset helt själv med ett antal skrikande alarm runt om mig... Så jag ringde till polisen som skickade en vakt som släppte ut mig. WIERD

Anyhow g2g ska upp klockan sex i morgon remember;)

Tschuss! 


RSS 2.0