Fixar håret..


med papperspåsar! http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A&feature=related

Yeah and were going to Arizona or were was it?


Vadå träningsverk?

NU ÄNTLIGEN ÄR DET LOV!
Den här lov veckan har varit VÄLDIGT eftertraktad både för att få skippa skolan för ett tag(kunna andas)
hinna vila ut efter Tjeckienresan(soooova) och fira Halloween som jag älskar. Såklart så är det inte bara slapp som gäller när det är lov utan jag har 13kg läxor med mig hem och så har jag börjat på Amerikanskfotboll FINALLY :)

Jag har varit med två gånger hittills och jag kan klart säga att det är det mest krävande sport jag någonsin har spelat, tränings pass på 2½ - 3timmar mellan 3-4ggr i veckan har jag att se fram emot så min träningsverk som jag har i både rumpan och låren är nog något jag lär vänja mig vid!
Ska faktiskt lägga mig snart för jag är astrött och har som sagt träningsverk och i ryggen också för den delen-.- 


Reklama el Bill et Cooper


Asså reklam är väl det fulaste som finns ibland? ^^

Hungrig som en lampa..


Bild från Czech Republic by ICH

Tvingar jag mig att göra ett litet inlägg på bloggen bara för att inte halka efter. Idag har familjen varit i Valbo och köpt lite grejer till min systers nya rum och kort efter det gick jag en liten stund på stan med min far, måste säga att det inte händer allt för ofta. Som du kanske har märkt så har jag ändrat lite design för det kändes lite tråkigt med bara rosa och jag är inte ens ett fan av rosa så det blev Svart&Guld, jag brukar ha svårt för att bestämma mig när jag ska fixa till en design men så tänkte jag på en låt som jag gillar called/som heter Black & Gold så så fick det bli!

Har egentligen en massa saker att göra som till exempel tvätta mina kläder som luktar rök(ungefär alla kläder jag hade med mig till Tjeckien) packa ur väskan, lägga i mina nytvättade kläder i byrån, göra tyskaläxan eftersom att jag ska ha prov imorgon, fixa naglarna som har slutat växa rätt för den delen och äta. Men vad gör man inte när man har mycket att göra? jo man skiter i det och tar det som det kommer för man har ingen ork kvar i kroppen. På tal om ork så ska jag ha en presentation på engelska för ettorna i min skola på tisdag som jag heller inte känner något för;)
Härligt att vara seg!

Finaly home :)

Nu är jag äntligen hemma i Gävle och jag kan lugnt säga att det är en fantastisk stad så all you whiners zip it! ;)
Jag orkar inte skriva något långt om hemresam och inte orkar jag skriva vad jag har gjort heller men jag har min mobil i datorn så bilder blir det nog!

Viktoria och Linda på hotellrummet/vandrahemmet :)

Jag och Viktoria på bowlingen som för den delen var mitt favoritställe i Tjeckien :)

Det här är i skogen där vi vandrade runt som skogsmullar och jag kan säga att det var ashögt på vissa ställen!

och Praha(Prag) som är asfint faktiskt värt att kolla på stadens skönheter om man inte har en guide som inte stannar
-.-Och nu ska jag lägga upp en bild som inte handlar om Tjeckienresan överhuvud taget utan om hår!
Jag tänkte faktiskt färga håret lila/svart what do you think?:)

btw bilden på mig är när jag sminkade mig därav tape och vitt runt ögonen


PRAG

Nu är det sista kvällen i Tjeckien och idag har vi gått runt i Prag i ungefär 4timmar så man känner sig ganska trött i benen. Jag har knäppt en massa bilder med mobilen och jag har filamt och grejat hen heldel under hela resan så imorgon blir det massa photots!! :)


Mina klader luktar rok..

Idag har vi varit med i skolan och lzssnat pa nagra presentationer och lart oss lite czech. Jag satt bredvid Linda nar vi gick igenom alla halsningsfraser sa vi/hon satt och storde sig pa att det var sa likt polskan fast lite mer avskalat.
Det ar det jag tycker ar kul med att kunna lite av varje sprak for man kommer alltid ha anvandning for det nagon gang som nu. Vem hade trott att jag skulle ha anvandning av polska i Tjeckien??
Senare pa dagen sa gick vi till en liten tysk affar som heter DM och dar har dem massor av olika ansiktsprodukter harprodukter parfumer mm sa jag kopte faktiskt en kokosnotsdeodorant som bara kostadade 29tjeckiska kronor vilket motsvara ungefar 11,50SEK Thats AWSOME..

Nu har jag precis kommit hem fran ett bowlingstalle dar klassen har bowlat och haft det trevligt, jag bowlade inget alls for att jag hatar bowling men det var kul anda att kolla och bara umgas med folket fran klassen. Nagot som dock inte ar like trevligt ar att mina klader lukter rok for att man fick roka dar inne och det satt en massa folk och rokte
sa allas klader luktar rok och jag vill inte att min vardefamilj ska tro att jag roker sa jag gick direkt och bytte klader och nu forsoker jag hitta ett stalle dar jag kan vadra mina klader... Jag ska iallafall ga och lagga mig ungefar nu for jag loggade bara in for att skriva med min mamma och hon har loggat ut nu och jag behover somn till imorgon for da ar det upp klockan som galler sa TSCHUSS

Btw sa traffade vi borgmestarinnan idag och nar vi skulle hem fran bowlingen sa tappade vi bort oss XD

precis sa har ser det ut i Chotěboř

osnkar man hade en san har i fickan! (har precis lar mit att gora ! och paranteser!;)

VARFOR OPPNAR SIG INTE DORREN?

Idag har vi akt runt och kollat pa gammla trad och klattrat i skogen ungefar hela dagen naganstans utanfor chotebor.
Jag har tagit lite bilder for det var riktigt fint i skogen men nackdelen var att vi gick asfort och det var stubbar, rotter, stenar och blad overallt sa skulle man slappa blicken fran marken kunde man gora det i en sekund for annars skulle man ramla och det var vissa stallen dar det var riktigt brant sa man ville inte ta risken. Kunde anda ta nagra bilder och filma lite medan vi gick sa det kommer val nar jag ar tillbaka i sverige eller nagot sant?

Efter vandringen bestamde klassen oss for att fika pa nagot random stalle och sen bar det sig av till affaren.. Nagot som jag tror fick oss fran sverige att se ut som jackasses var nar vi gick in i affaren varsta peppad pa att kopa godis och ska ga igenom sanna dar °dorrar° av plast som brukar finnas i borjan av alla affarer sa stannar vi vid dorren for att vi ar sa vana vid att den oppnar sig sjalv, men saklart sa gor den inte det har i Tjeckien sa vi stod dar som fan och kollade pa dorren tills en annan person gick forbi oss och oppnade*-* haha

Lar ga nu TSCHUSS

Czeck Republic

Eftersom att det inte finns de tre sista bokstarerna i det svenska alfabetet har sa tanker jag skriva pa engelska.

Now I¨m finalz in Czech Republic after a long day of traveling.. Everything went well and it seems like a nice place. Tomorrow we will be going on some kind of trip into the woods as I understand it but Im not sure so now I just want to eat, talk to mz family and go to sleep. I just felt like this would be a good restart on mz blog since its something diffrent. I might take some pictures with mz phone tomorrow and show you how its like here in Chotschebor.

A lot of greating from Czech Republic *-*

A clip from yesterday

En lite för lång paus

jag har tagit en "liten" pause från bloggandet och den pausen kommer nog att fortsätta ett tag till. Jag har inte riktigt känt för att blogga och det har varit skönt att vila ett tag. När jag kommer hem från Tjecken så kanske jag börjar igen och förhoppningsvis så har jag lite bilder från Prag & Tjeckien:)
Men tills dess TSCHUSS!

Update from 2/10-10

Sitter just nu på dragon gate med familjen och har nyss käkat riktigt god mat. Det var tänkt att vi skulle få massage också men det var stängt vid den sektionen så de får bli en annan dag. Efter maten blir det av mot Uppsala där vi kommer att släppa av min pappa och sen åker vi hem igen:)  Jag tycker att det är roligt att göra sånna här spontana utflykter med familjen för det är inte så ofta man gör saker tillsammans när alla jobbar och går i skolan. Btw så har jag beställt en jeansklänning från nelly.se som jag har hämtat ut idag, jag är lite worried för att på något konstigt sätt så slutade kostnaden på nästan dubbelt så mycket än vad som stod så jag kan typ inte lämna tillbaka den om den inte passar ..:s  sitter i bilen nu och joxar med mobilen som inte har allt för mycket batteri så nu ska jag lägga av :) Tschüss

I don't do my makeup to please others


but if I did you would definetly be one of them!


RSS 2.0