Tjeckien resan

Why bother be on time when you can be late instead...  Jag kom på nu att det bara är två veckor kvar till Tjeckienresan och jag har nog inte ens nämnt den.. Jag är VÄLDIGT flygrädd och jag kommer att åka med endast min klass så jag känner mig lite worried. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta mig till och hur jag kommer att reagera för jag vet att jag kommer att få ångestattacker och förmodligen bli helt annan. Är det riktigt illa kanske jag till och med kräks:o  Man kan ju undra varför jag ändå gillar att vara utomlands..-.-

2½Men

Måste ha denna!

Bikini bu eller bä

Har kollat runt på top 50snyggaste kändisar i badkläder och nu tänkte jag visa er vad som
egentligen är bu och bä med folk i sina badkläder ;)

# 1. För det första så är bikinin snygg, den får henne att se bra ut och alla små detaljer gör det ännu bättre!
# 2. Den färgglada överdelen gör att den skulle bli för mycket med en lika underdel och just för att hon har rundat av med svarta bikinitrosor gör att det ser snyggt ut!
# 3. Eftersom att killar endast har badbyxor blir lite lättare att inte ta fel, dock finns det många som gör det iallafall -.- blåa normala shorts är det dock inga fel på!
# 4. Bikinin är snygg och den får henne att se snygg ut i den och cowboy hatten är som grädde på moset..
# 5. FAIL för det första så matchar ingenting vilket gör att man blir förvirrad, om man är tjej så tycker jag att det är en av de viktigaste sakerna att hålla koll på när det gäller bikinis. Man har bara två eller tre plagg på sig och det är de plaggen som ska göra dig snygg. Du ska inte göra plaggen snygga för de har inga liv! Hade Avril haft underdelen med en liknande överdel hade det sett snyggare ut eller om hon hade haft en svart underdel som iallafall skulle passa till kepsen så hade det sett snyggt ut men nu ser det bara ut som att hon inte har en susning om badkläder what so ever.
Hon fick höga betyg på top 50-listan men det är tack vare hennes ass-.-
# 6. Helt otroligt tycker jag att hon kom på första plats! Ingenting passar ihop badkläderna får inte hennes kropp att se direkt snygg ut och det är något grönt på sidan av hennes bikini.. NOT NICE
Om jag fick välja så skulle hon kanske ha tubtops överdel utan band och ingen twist i mitten, lite bredare trosor och allt i samma färg lila eller vinröd.

Kände bara för att komentera alla¨

Lovin´you + Undisclosed desires


Har letat efternamnet på den här låten i kanske 73år FINALY:)


I want to recognize your beauty is not just a mask
I want to exorcise your demons from your past
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart.

Lite ljus i tunneln

Har hittat ett klipp som jag älskar! Det är två killar som åker en karusell och ena killen flippar ut TOTALT :D
// lyssna speciellt på från 1:03

Ungefär sådär lät jag på Tokio Hotel konserten ;)

Dziewczyna

Man kan ju föundera över om det är så nyttigt att ha en blogg när man går i skolan för man skriver ju bara om tja du vet.. Jag känner att jag vill fortsätta för mitt eget bästa(så att jag kommer ihåg alltså), men det är ju så tråkigt och ointressant så man vet typ inte var man ska ta vägen :o

Sitter i skolan nu och har nyss gjort färdigt naturkunskapen som är till idag och ska fortsätta med den andra naturkundkaps läxan när jag kommer hem tänkte jag och sen lär jag börja på svenskan och sen kanske jag ska bygga en egen bil och börja övningsköra med den så att jag inte blir rastlös för det är lätthänt när man har mycket i skolan OR NOT-.-

Det var längesen jag la upp en blid så varsågod!
 


Ingen man var hemma med sina barn frivilligt

Eftersom att jag nästan aldrig gör några inlägg har jag bestämt mig för att skriva från mobilen istället för datorn för den har jag iallafall med mig överallt så nu blir det inga dåliga ursäkter-.- just nu sitter jag i skolan och gör typ ingenting för att jag inte har någon lektion, det är lite irriterande att jag inte tänkte på det tidigare eftersom att jag typ hade kunnat ligga och sova hemma vid den här tiden.      Nu har jag iaf mer tid till att träna till samhällsprovet som jag ska har om några timmar men egentligen spelar det ingen roll för jag har min bok hemma :) Mitt internet på mobilen är urfubktion i skolan och utanför hemmet så därför kommer inläggen ändå inte upp förns jag är hemma:/ Annars är det chill med mig nu, har käkat hemmagjord Pizza och börjat lite smått med naturkunskapen så jag känner mig faktiskt lugn ! Citatet kommer ifrån valsnacket som jag för övrigt valt att skippa schabbla om,, men citatet är nice tycker jag

Weck uns nicht auf - don't wake us up

when the morning comes will we be alone, we rather be dreamers.                                                                                                                 Damn do you get tired! Let me tell you about my school right now: It's like someone just stole every drop of energy in your body. I can't stop myself from dreaming about everything I don't have, ain't it sad?

Vem orkar?


Not me that's for sure! Jag har inte orken att bete mig polite för att folk vill det, då går jag hellre den jobbiga vägen och biter i sura äpplet istället för den söta godisen...

I feel dislocated

  • Skor; Du har säkert sett reklamen på Reeboks nya easytone skor som tränar både ben och bak. Vill ha!
  • Ganier andsikts mask + facewash + lotion det är alltid bra med ansikts mask
  • Noppa ögonbryna har jag velat göra ett tag nu men annat har kommit ivägen hela tiden -.-
  • Armani Parfymen som jag egentligen skulle köpa i stockholm
  • Underkläder
  • Spara till en eventuell resa

Detta är min lista över saker jag vill ha/göra och jag hänner mig själv sjunka lägre och lägre ner i mina egna begär. Jag vet inte i vilken enda jag ska börja i och pengar är inte att tala om!
I feel dislocated..

från konserten 4/3-10


Welcome to the good life!

Dear Tom
Today I've been haing out with my sister looking for dresses but with no success.
Something that was a succe though is my music list with old goodies
Jennifer Lopez, Shanye Ward..


Dangerous

No U hang up

Jenny from the block

ppl you have to have fait in me cause right now is really not the time for writing, I try though and I hope is enough :)

Debbie Harry


Schlut på fastan idag :)

Grattis Gustav Schäfer!The man that can't be moved


Dålig update pga brist på intresse-.- jag har säkert en massa att skriva om men jag är som jag är, jag orkar inte anstränga mig och det slutar med inlägg utan betydelse. Jag skulle såklart kunna försöka skriva vad jag har gjort idag men jag känner intet sug eftersom att jag ändå går i skolan och det är väl knappt värt att nämna så varför har jag en blogg nu igen..?

OMG!


Tro det eller inte men jag ska faktiskt till skolan nu!
Vi ska kolla på film med utbytesstudenterna och senare grilla någonstans:)

Vilja vara dig

Nu kommer jag att gå int på deep stuff so get prepared.


Det finns en tjej som jag tycker är riktigt snygg och hon insirerar mig väldigt mycket när det kommer till utseende, dock är hon väldigt hatad av många och det finns många olika rykten om henne men saken är den att utseende och personlighet kan inte nekas före rykten, vilket gör att jag går emot strömmen. Såklart är detta en vilseledande text men jag känner att jag vill skriva det och kanske lägga ut det lite senare när jag får lust.

Måste fråga;
Är jag den ända som inte tänker på kändisar varje gång någon säger vacker kvinna eller hot chic? 
För jag tycker helt seriöst att det är tråkigt när folk utser en snygg person som får all ära när det egentligen kan vara de som inte kanske gör så mycket väsan av det som är de vackraste?

Btw, nu har utbytesstudenten kommit :)


JAG ÄLSKAR ER !

För att ni visar vilka som bestämmer Tokio Hotel vann två rockbjörnar Live + Utländska låt^^

Grattis , grattis :)

RSS 2.0