Please don't drift away from me

Måste säga att det har varit riktigt härligt väder ute den här veckan och den har varit awsome!
I fredags hade familj och vänner fixat en överrasknings fest till mig och i går var jag med viktoria på stan och sen låg vi och stekte resten av dagen på hennes framsida. I dag ska familjen till min bror och hans tjej och äta middag som senare följs av film hos "sjuklingen". Vi ska kolla på the last airbender som jag inte har sett så det blir nog asnice. Kom på igår att jag fakstiskt bara har hälsat på Linda en gång under hela lovet så nu har jag lite dåligt sanvete men det ska det nu bli ändring på iaf<3

Ska visa er hur chic jag ser ut idag, brukar inte använda kläder som "alla andra" använder för jag tycker inte om att vara en i mängden men idag har jag fakstiskt långklänning!

 
har tagit bilden från google, det är inte min bild


Why won't you shut up Joanna?I fredags var det födelsedagsfest på brynäs som gällde men det gick skit. Polis och väktare kom vid elva tiden och tvingade ut alla utan någon som helst anledning, när alla tillslut hade dragit skulle vi gå till bussen för att åka till någon annan fest och det slutade med att Linda bröt nyckelbenet och fick en lätt hjärnskakning.

Idag ska jag fira första dagen av lovet med att träffa Nils på stan och köpa lite tyg :) Det är så härligt väder ute så jag är aslycklig nu fastän min failade fest så nu tänker jag chilla i solen Tschuss!


Walking a dream


Tänkte bara säga tack till allihop! Man blir riktigt glad när man får se ungefär hundra gratulationer på facebook :D

April 13, 2011 walking on a dream vs. Electric feel

idag fyller jag 18 något man mer eller mindre har väntat på hela livet, kanske inte men varje gång man har blivit på mind om hur liten man är .. du får inte köra bil, inte åka någonstans untan föräldrars underskrift, inte köpa på internet, inte köpa en dyr plattv(?), inte gå på krogen, inte få göra vad man vill utan att bli tillsagt att det är "förbjudet". Nu när jag är där så känns det lika speciellt som vilken annan födelsedag som helst.

Jag är hursomhelst riktigt glad och tacksam för alla gratulationer!


RSS 2.0