Synkronisera

Har suttit och fixat med allas musikspelare sen klockan elva som nu ar man lagom trott pa "This file cannot be places in (H:) bla bla bla". Det blir inte av till stranden idag men vi kanske aker till ett annat badsalle, det ar lite svart att hitta pa nagot att gora nar man inte kanner staden och det vilket gor att det blir samma samma varje dag och jag tycker inte om att "slosa tid" nar man ar utomlands, jag vill hinna gora sa mycket som mojligt for att sitta inne har man ju mycket tid till hemma. Hur som helst sa ska jag leta efter nagot pa interne som kanske verkar intressant den som har forslag far mer an garna beratta!

Lets go

To the beach tomorrow!!

To The Barbershop

Idag var vi och fixade haret, och det var .. intressant? jag skulle permanenta haret rakt och jag sa att jag ville att det skulle halla lange sa dom tog verkligen i med hard handskarna for att fa det att halla med alla mojliga metoder och det verkade verkligen fungera men sa satt som in spolar sa det blev lockigt. Allt arbete de lagt ner pa att gora mitt har rakt som bort blast -.- jag hoppas att det inte kommer att forbli lockigt efter tvatt men annars far jag val platta det. Ar nojd med haruppsattningen i alla fall, ser ut som att jag ska pa brollop eller typ sextiotals frisyr!

S fixade ocksa haret klippte lugg och hon blev jattesot i det men I:s har gick inte att fixa for det har blivit dreadlocks, det anda man kan gora ar att klippa det riktigt kort sa hon far fixa haret i sverige. Vad tycks annars om haret?

Nitafanya

Ar trott och lite smatt irriterad som som for ovrigt har varit nagra dagar i rad nu vet inte riktigt vad det beror pa men jag har mina aningar,, tycker sjalv att det ar jobbit att jag ibland blir irriterad for sma saker men nar jag far ont i huvudet for att jag hallt mig for lange, orkar jag inte ignorera det langre och blir jattearg pa allt och alla. Vet inte riktigt vad jag ska gora just nu for om en stund kommer det bli brak har mellan mina systrar och jag orkar inte prata jag vill bara ligga i en sang utan att bli sparkad i ryggen och lyssna pa musik meeeen det lar ju inte handa eftersom att den har datorn inte har det snabbaste internet och om jag lyssnar pa musik pa mobilen sa kommer den do pa natten sa jag far val sitta pa en stol hela natten och vanta till de andra har vaknat sa jag inte blir sparkad, ar det konstigt att jag tycker om att sova sjalv?


Roses gonna smell like oh oh-oooh


Lite av sakerna vi kopte igar, ar riktigt nojd med jackan och skorna ska ut och vandra idag ocksa sa vi far val se om jag far med mig nagot :)


Vi har oss dod karlek

Idag har vi shoppat riktigt ordentligt och kopt en varsin present at mamma och pappa. Jag har kopt en svart tjockare troja till mig sjalv till arstiden som kommer efter denna, vill inte prata om det men man maste inse att den kommer for eller senare. Har ocksa kopt massa nagellack och en vaniljvit klanning fran Zara och ett par graa laga Converse finally!

Systrarna har ocksa kopt lite klader och skor sen kakade vi pasta pa ett litet stalle och akte hem.
Iskallt i bussen sa vi satt och fros pa vagen hem
Tar en timme att ladda upp en bild sa jag orkar inte lagga upp mer bilder idag :)


Milano No Speak Americano

Idag har jag och Lamin akt till the supermarket for att kopa frukost mat och sedan har systrarna och jag drivit runt i lagenheten i vantan pa att fa aka ner pa stan. Val nere pa stan kopte vi lite grejer och kollade runt med Lamins kompis som knappt kunde ett ord engelska ganska drygt for jag blir sa frustrerad nar jag inte kan gora mig forstadd. Ska ner till stan imorgon ocksa och da blir det nog hela dagen! Orkar inte koppla in mobilen sa det blir ingen bild just nu  ...

IN Italy

Ar framme sen nagra timmar tillbaka och har kakat riktig Pizza som den ska smaka :)
Ar valdigt trott och borde sova nu men tankte bara skriva att jag ar framme x) hors sakert imorgon!


bilder fran idag orkar inte vanda dom ..

Do you really thing I forgive you?

Vaknade klockan sju idag efter en ganska jobbig natt, gick och lade mig runt halv tre tre så man mår väl som förtjänat. Har drömt en massa irriterande drömmar om en viss person som jag tydligen finner mer irriterande än jag trott. Drömde att jag skulle gå till nian gallerian men jag gick bakvägen där man inte fick gå om man inte hade kod eller en speciell anledning. Då möte jag en vakt i dörren sen kom Kenza fram till mig och bad mig att inte säga till någon att hon hade gått bakvägen. Jag brydde mig typ inte för jag var fortfarande arg på den där personen som irriterar mig så jag struntade i henne och sa att hon fick sköta sig själv men att jag inte tänkte säga nåt. Hon tackade mig och gick över till andra cementplattan men när jag skulle över var det ett jättestort glapp mellan golvplattorna så när jag hoppade nådde jag inte hela vägen till andra sidan utan ramlade. Typ den enda drömmen jag inte var super irriterad i... -.- Igår var det maskerad som tidigare nämnt och det var väl okej. Blev inte så kul när alla under arton blev utkickade inklusive Viktoria men sen fortsatte festen hos the birthday Girl så det löste väl sig men då hade Viktoria redan åkt hem .

I'm leaving the building

Har fixat färdigt nu med smink osv och ska dra till bussen om ca två minuter. Har fortfarnade inte packat men samlat ihop alla mina kläder och det är ju typ viktigast så det är bara blir att packa ner sen :) Hoppas ni får en trevlig kväll!

Live Love Sleep Together

Imorgon bär det av till ITALIEN!! Idag ska jag på maskerad med brudarna och drar sedan vidare direkt till flygplatsen med familjen! Skulle egentligen behöva packa nu innan jag ska börja fixa mig men vi har besök hemma nu så tror inte att mamma vill hålla på med sånt nu så får väl stressa ihop nåt senare sällan jag och packa i sista minut -.-

Jag på/utanför röda mattan chillar med en gammal vän

Äe det lugnt eller?

Whats up dude?
Idag har jag varit till banken med mamma och fixat lite och äntligen träffat Linda!
Vi alla tre (Viktoria, Linda och jag) har köpt biljetter till Harry Potter idag så det ska bli kul.
Är hos Viktoria nu och sitter vid hennes systers dator så ska väl inte sitta så länge.

Til the Sun Comes up Disco Romancing

Jag fick en väldigt trevlig överraksning för nån dag sen att jag troligen kommer att åka till Italien Milano med mina systrar nästa vecka!! HOW AWSOME?!? Viktoria och Linda ska också åka till Italien nästa vecka och kommer vara borta i tre veckor så jag trodde att jag skulle bli ensam kvar i Gävle som förra sommaren men nu kommer jag få göra något kul besöka Italien. Viktoria och Linda kommér inte att vara i samma stad som oss så vi kommer nog inte träffas men ser ändå fram emot att få åka :D

Imorgon ska jag umgås med tjejerna och äntligen få återförenas med Linda som jag kanppt träffat på hela sommarlovet lookin´forward to it.

Gammal bild från i vintras tror jag :)

Naked to the bone

"vi har bakat Tigerkaka! Det vad jättegott, smakade tiger"
fick jag höra idag när mina yngre syskon pratade med varandra, funderar hur de fick tag på en tiger när dom bakade men vad vet jag, de har kommit från Senegal idag och man kan mycket väl baka tigerkaka som smakar tiger där, eller?

Håller på fixa med bilder nu för jag ska framkalla från Fuji som jag gjorde förra året efter Tokio Hotel konserten. Tycker att det är kul att kunna kolla tillbaka på bilder och jag har ett album som jag vill fylla med minnen från "the youth". Kanske kan knäppa kort på själva albumet någon dag om jag kommer ihåg!
Det blev ingen sväng förbi bibblan för jag höll på med nåt och plötsligt var det för sent för att hinna ner till stan. Får åka dit imorgon istället och nu är det ett måste annars kommer jag ju inte kunna sova ordentligt!

Läskigt att jag inte insett förns nu att det pågår en photoshoot på bilden, visste att de hade en photoshoot men jag visste absolut inte att jag knäppte kort på dom :O


Gonna be ok one day one day


Jag och Amanda :)

Vem säger att man inte kan laga mat bara för att man inte gillar det?

Notera att golvet glänser! Jag är inte den som skyndar för att städa rummet men när jag kom hem från Österrike var det faktiskt dags så jag torkade golvet för HAND och det kommer jag nog att fortsätta med för man blir ganska nöjd när golvet glänser haha!

Lite bilder från veckan som har gått!
Jag har precis lagat mat nu och tänkte dra ner till stan för att låna en eller två böcker .. ha ha ha pinsamt beroende, men det är ju så regnigt ute och då vill man inte ut så vi får väl se om beroendet drar ut mig iallafall eller om jag väntar till imorgon. Jag undrar vad jag kommer att göra när allt är slut, jag tänkte läsa om hela serien på engelska men när jag är klar med det så är det knappast november och sist jag kollade ska den sista filmen ha premier i november what to do what to do?? Är du eller har du varit lika beroende av Twilight Saga och vad tusan gjorde du när du var färdig med sista boken??

I Want It To Be You

Har haft en konstig känsla idag som jag tror att jag aldrig har upplevt förr, jag är en ganska känslokall person och det faller sig naturligt för mig men idag fick jag höra en tråkig nyhet som egentligen inte berör mig och den gjorde mig faktiskt illa berörd på något konsigt sätt. Kanske har läsandet satt spår i huvudet på mig vem vet..?

Har inte suttit vid datorn på några dagar och har faktiskt inte saknat den allt för mycket. Kan vara skönt att inte vara så fast men det blir lite jobbigt när man väl kommer tillbaka till datorn och ska gå igenom alla blogginlägg på bloglovin -.- Har Iallafall hunnit vara med både Viktoria och Fredrik samt hälsat på min syster som jag inte hade träffat på ett tag. Har läst ut andra boken idag och blev ungefär lika sur som jag blev när jag läste ut första boken .. eller kanske inte men det är så irriterande att slutet är så öppet ungefär som att den skulle sluta mitt i en mening!

Söt bild?


Do it good

Är på Donken med systrarna och fikar nu :)

Viktoriasjön

Har varit till Euskaris sjö idag för första gången idag. Tycker att man ska ta vara på soltimmarna så badsställe är alltid trevliga plastser att besöka! Viktoriasjön är ett ganska läskigt ställe för det blir väldigt djupt väldigt snabbt så det är inget ställe för barn tänker man, men inte för vissa "vuxna" heller tydligen för det var en tjej i min ålder som tyckte att det vore kul att binda fast fötterna och händerna bakom ryggen och hoppa i femton meter djupt.. Må jag vara en simlärare men jag tänker då inte hämta dig på botten om du självmant försöker på liknande självmord. Vissa människor alltså -.-

Har jag sagt att jag har börjat sticka? Har drömt om att sticka några dagar irad så igår bestämde jag mig för att åka ner och köpa hem stickor och garn och börja får väl se om jag kommer till slutet haha :)
Ha en trevlig kväll

Jag trodde du fanns och väntade mig

Stranden Igår;

Som tidigare nämnt var jag på stranden igår med Viktoria och hennes familj i Högbacka. Ska troligen dit imorgon också med min familj, ska ju ta vara på det fina vädret så mycket som möjligt.

Idag vet jag knappt vad jag har gjort, gått runt och chillat, övningskört, spelat gitarr och myst med familjen typ..
Tänkte bjuda lite på musik idag för det var ett bra tag sen!

Spend the night together

Kollade på film med Vikroria igår och blev kvar över natten. Köpte lite kläder innan och gjorde lite nödvändigt på stan, gick till banken och fixa tid hos Rosmarin hudvård. På tal om hud så har jag varit till Hälsocentralen nu och fått reda på utslagen som jag fått i Österrike. Det är ett sorts virus som man inte vet vart det kommer ifrån och detkommer sitta kvar i kroppen i sex veckor så det är inte mycket att se fram emot. Nu blir det av mot stranden med Viktoria och hennes familj :)

Bra jobbat Tida!

Kom hem igår och fick mig en riktig suprise, med min pappa kom Viktoria till tågstationen och hämtade upp mig. Jag blev hur glad som helst och var verkligen överraskad. Glädjen fortsatte såklart hem när jag fick krama mamma och systrarna som jag har längtat efter så mycket. Idag vaknade vi klockan ett och gled runt i sovkläder till sju på kvällen och sen drog vi hem till Viktoria där vi är nu. Har fått den andra boken nu och är astaggad för att börja läsa, har nyss kollat på första filmen(twilight) och ska bara kolla på den andra för att kunna börja på rätt sätt ;)
Många tycker att det är bättre att läsa boken först men inte jag.
Gammal bild på Viktoria och Nils som ska uppträda/spela idag i stockholm, skulle ha varit där men kände inte för att sova borta samma dag som jag kom hem från Österrike men jag hoppas det går bra för honom!!

Tag der letzte ist

Nu är det slut för idag klapp, klapp, tack och adjö för i dag klapp, klapp
Tänk vad mycket vi gjort tänk var roligt vi haft men nu är det slut för idag klapp, klapp.
Ska aka till flygplatsen om 2 timmar och har lite nu lite tid att döda. Hade velat aka till Bipa eller DM idag och köpa hem massa nagellack för sista pengarna men alla affärer är stängda för att det är söndag ;( sa far väl hitta pa nagot intressant pa Taxfree som om jag brukar göra det -.-  inte direkt flygplan för att shoppa Taxfree det är ju typ 3kronor skillnad not worth it.

Enkelt ta flygtaget!

Jag orkar inte skriva allt för jag är hyfsat trött men jag slänger ihop lite bilden iallafall!
Igar var det som sagt beach party men det var kallt och lite halvregnit sa jag stannade inte där sa länge utan gick och satte mig pa ett cafe med Katja och Verena sen gick vi till  Club Passion och där var det trevligare eftersom att det var inomhus och varmt men tyvärr var det Ladies night och ta det inte pa fel sätt men det är roligare med blandat för det vara bara en massa fulla fjortisar eftersom att det var fria drinkar sa vi gick hem efter ett tag.
Idag har Anna akt till Amerika och vi pratade med henne nyss över Skype och hon hade landat och skulle ta sitt sista flyg till Birmingham I think..? strax. Efter att vi hade lämnat henne pa flygplatsen akte vi till Klagenfurt och spenderade hela dagen där. Nu orkar jag inte skriva mer ..
Jag har klippt mig(gjorde det igår) och jag är verkligen jättenöjd med frisyren, vill knappt röra mig ifall det förstörs ;) Det vackra stället vi var till idag är bilderna med det blaa vattnet, har drömt om blatt vatten flera ganger pa rad innan jag akte hit sa kommer man till Klagenfurt ..
Och slottet pa bilden var pa ett berg(saklart) som var väldigt högt enligt mig men jag klarade att ta mig ända upp till toppen och där tog jag bild med Gustav Adolf sa lägligt eftersom jag kommer ifrån just hans rike. Sista bilen är efter att vi hade fikat vid den fina sjön/an da jag och Lucas gick och satte oss i varsinna hammockar i solen med blick över alla batar ;)

Dagens citat:
jag: Det är sa fint med det blaa vattnet!
s: men det är väl fin natur i Sverige?
jag: ja naturen, men inte vattnet.. det är ganska sa jättemörkt
s: jaha men sa mörkt kan det väl inte vara?
jag: Det är svart vatten nästan överallt och man ser inte botten.
s: Oj, här kan man dricka vattnet för att det är sa rent..
jag: Gör det i Sverige och du kräks

sjung int, sant gör bara glada människor!

Nu har jag arbetat sista dagen för den här resan och det känns verkligen skönt! Blev jätteglad när jag fick en kram av Waltraut som jag har städat med för hon är sa trevlig och har verkligen varit snäll mot mig :) // man brukar inte krama folk här man skakar hand och pussar pa kinden förstar du ;)
Ska alldeles snart aka till Leoben för Beach Party sa ska fixa haret och sminka mig sen är jag fit for fight!
Fick en avslutningspresent :)
Storasyster & Lillebror i Wien
har fatt utslag pa överkroppen vet inte vad det är, ser äckligt ut iallafall ;o
Jag alldeles nyss

RSS 2.0