Give it to me baby like boom boom boom

Liten snabb updade,
  • Jag har klippt mig för någon vecka sen
  • Nu flätar jag håret så om du inte redan har sett är det försent
  • Har haft sjuttio tusen prov känns det som men det är väl så det ska vara i skolan?
  • Åker till Tyskland nästa fredag och blir borta i en vecka
  • Har fått utlandspraktik i Österrike så jag blir borta två veckor i sommar
  • Fyller år veckan efter tysklandresan
Att andas har man knappt tid med så det är ju tur att man gör det automatiskt annars ..
Från mig till Euskari min vän som har blivit sjuk. Hon har varit borta från skolan några dagar och säger att hon saknar den och det tyder på att det är alldelens för mycket stress i skolan. Man hinner inte ens vara sjuk en timme om man inte vill få en våg med läxor när man kommer tillbaka och jag tror att kroppen inte alltid orkar med vilket gör att man blir sjuk på lov eller helger, men de gånger man inte har tid att vara sjuk på lov och helger (p.g.a läxor) så bryter kroppen ut på vardagar och då är det bara att stanna kvar i sängs!
Bild från Lamin & Jakongs dator

Så jag har längtat!

Jag älskar badkläder och nu har jag sett HM:s nya swimsuit collection 2011 men tyvärr suger den :(
Det låter lite brutalt när jag säger det men den är inte speciell alls vilket är synd men jag hittade ändå någon som jag skulle kunna köpa till sommaren.
Den jättestora röda med en blå hajtand tycker jag är riktigt snygg och den röda med fransar men collectionen är ingenting gemfört med 2009:s där jag fastnade för en som jag kanske aldrig kommer att glömma, den ser lite indisk ut, formen är helt annan i jämförelse till de andra och den ser tidlös ut! Den ÄR tidlös<3

Skulle kunna kyssa marken för den! Skulle ha köpt den men samma dag som den kom ut gick 2freakin´hours sen tog det slut i hela gävle. En vacker dag ska vi mötas för vi måste ..

HOT

Det är inte så att jag tänkte börja blogga full time men det känns ändå som att det var ett tag sen sist!
Jag tappade lusten till att blogga när jag hade så mycket att berätta och kanske var det just därför jag inte orkade .. Känner fortfarande inte något starkt behov egentligen men ändå vill jag skriva något.

Skolan går som vanligt, har prov i tyska imorgon och en essä till fredag samt en bok att läsa ut som inte riktigt har fångat mitt intresse men det är väl så där är i skolan? Nu ska jag hitta på en bakelse och kanske kolla igenom tyskan so bye for another while!
 
I think I found it at iheartit

RSS 2.0