ett litet klipp :)

Vet inte om jg borde göra det egentligen men nu är det gjort enjoy!


Just keep going on I'm your shoulder lean upon

Jag ska vara ärlig och säga att det går skit i skolan för mig just nu vilket gör att jag ständigt tappar energi till att fortsätta med allt jag håller på med.. är väldigt glad att jag har stöttande vänner och familj som får mig att komma tillbaka till skolan <3

Tumblr_llx2znydwq1qdyo4so1_500_large

Bitter sweet symphony

Har varit i smörnäs idag och tagit mitt första "dopp" för iår (i sverige).



Räddare i nöden ~ take you to a higher place

Nu är det verkligen inte långt kvart till sommarlovet och det börjar märkas överallt! Själv har jag börjat med all sommarmusik som får mig drömma och det ger energi till att fortsätta de sista dagarna i skolan. Jag ska väl inte säga att jag orkar egentligen men jag mår bättre för stunden när musiken lyfter mig till ett högre stadie. (direkt översatt från engelska såklart ;)

Du som är skoltrött borde lyssna ta mitt råd (*^..^*)
Tumblr_llnedwbfon1qees8xo1_500_large


I wip my hair

Jag har helt och hållet glömt att ens nämna att jag har tagit ut mina flätor och klippt mig! Det har jag iallafall gjort och jag ska även färga håret rött om ungefär en vecka om allt går som planerat, jag har nämligen alltid en vision av hur jag ska se ut på sommaren och den här sommaren är det kort som gäller för mig. Det är så skönt att inte behöva ägna timmar bara åt att tex platta håret vilket är ett måste för mig när jag har "långt" och slippa oroa mig över hur många paket hårpermanent jag har råd med för månaden. Helt enkelt en paus från allt trassel! Det kommer säkert upp en bild för eller senare :)

Sov inte bort hela dagen

Igår blev det filmkväll med Viktoria och Linda sen sov jag kvar hos viktoria och nu sitter jag hos henne och segar. Har tänkt på att det inte finns något att göra i Gävle om man är i min sits, jag vill inte bada på fjärran för det är tråkigt, jag hatar bowling och golv i alla dess former så det finns typ ingenting!
Tänk om man bara kunde åka till något random ställe mitt i veckan typ en oplanerad resa till okänd destination typ idag..? Man borde göra det så man får lite variation i vardagen eller vad tycks?
Euskari :)

But I'm gonna try are you gonna leave me now?

Tumblr_lluuge6omm1qbwoopo1_500_largeTumblr_lltowwbkm91qbtwqwo1_500_large
Tumblr_lltrwxdutf1qkplt9o1_500_large


EaT LivE SlEeP together

Jag är riktigt trött just nu så jag känner inte för någon historia om dagen som gått jag kan säga att det har varit både bra och dåligt i skolan med både besvikelser och skratt.

Från en sak till en annan måste jag göra en berkänelse, jag har blivit beroende av shopping. Jag tror att det har ett samband med min ständiga längtan till sommaren och sommarlovet som gör att jag vill köpa saker jag tänker jämt " men det där behöver jag till sommaren och tänk den där byxdressen i sommar i värmen snacka chill" Jag måste sluta nu innan det är försent! Ha en trevilg kväll, juste glömde att nämna att jag har köpt ett bar shorts passar perfekt till sommaren ;)
Tumblr_lk8y12oulq1qjvzi3o1_500_large
4142911652_f3d55d10f8_z_large
Tumblr_llrukurltz1qixvi5o1_500_large


Jedward <3

Det kommer troligen inte bli nå fest i helgen men en tripp till stockholm och träffa Jedward vore ju inte helt fel heller? Jag, Euskari och Jolla har försökt övertala Patryk i klassen att skjutsa oss till Stockholm för han har fått körkort och vi vill jättegärna träffa Jedward! Tänk om han kunde vara jättesnäll och skjutsa oss gratis.. ;)


I'm gonna make you feel alright



Här är några tester :) den första är lila och den andraa är grön sys inte så bra med mobilkamera -.-

I wish I could have this moment 4 life

Har fått en ide om hu jag ska se ut på skolanslutningen!
Eftersom att treorna blir center of attention på skolavslutnigen så har inte jag tänk på något stort för skolavslutningen men jag har fått lite inperation när jag kollade på bruden nedan, jag är inte så mycket fan av hennes musik men hennes looks är fabulous så det blir nog något snyggt till skolavslutningen iallafall :)
Vad tycks?

Call on Me

Idag har jag varit i valbo och bränt plånboken med två nya skivor var av ena består av teori för körnignen och Tokio Hotel - Best of. När jag väl kom hem lagade jag mat och avslutade det så fint med ansiktsmask och massage på mina småsyskon.

Nu ska jag äta nybakat bröd som pappa nyss gjort som fortsätta lyssna på gammal musik :)

Undisclosed

http://1.bp.blogspot.com/_xOvH9rGhLOw/TGreYWe3BPI/AAAAAAAAAUM/PivDFYxz5Lo/s1600/Undisclosed_Desires.jpg Jag har en plan!

Film för mig själv, film för oss svarthjärtade

Jag har varit med Euskari idag och vi har stekt lite på hennes framsida som vanligt och så blev det grill hos hennes grannar mysigt! Kom hem runt tjugo i tolv och sitter nu på mitt rum och äter flingor medan filmen Quarantine rulla på tv:n. Filmen är ju äcklig! Jag brukar inte bli så rädd av skräckfilmer men den här var bara äcklig, den handla om ett konstigt virus som någon hade fått som gjorde personen till någon slags kanibalvampyr som i sin tur började bita folk som blev likadana så käkade de typ upp människor xD Det som var jobbigt med filmen var att alla brudar skrek hela tiden och tjejen som blev kvar sist hyperventilerade hela tiden så man blev psykad. Anyways ska ner med flingpaketet och skålen sen blir den goodnight sleepyhead!

Gråt bäst du vill jag ändrar mig inte.

Sitter och kollar på American Idol med familjen och jag måste säga att jag tycker det är väldigt konstigt när någon börjar gråta av sin egen sång. Det är förstårligt att man gråter om man tycker om texten och man gillar
innerbörden men att gråta för att man blir rörd av sin egen som är endast konstigt ..

Tumblr_llg2kal7fh1qboisg_large185880_1902886817701_1407635511_2215302_3111539_n_large
weheartit


Ladies, Drama, Leave it Home

7vbvvydhfnj0tf70p5wb0wp2o1_500_large
Har haft möte med min YVL som tidigare nämnt och nu känner jag mig ett steg närmre mitt mål vilket känns awsome! Jag har tänkt på det väldigt mycket under de senaste veckorna så nu är tankarna back on track.
Idag har det varit fint väder och jag har bakat en god chokladkaka OCH jag har på mig min nya oranga bikini = win/win situation!
Tumblrlg5l97mlwv1qdzu0u_large
my future hometown?

Your so hypnotizing

Idag ska jag ha ett möte med min studiovägledare om min framtid! Vi kommer troligen prata om olika universitet som jag vill gå på nästa år which is pretty exiting :)
Ska dra mig till bussen nu

Tumblr_lkqmvhoktl1qcvrqqo1_500_large
Tumblr_lixqdudvbk1qivwt0o1_1280_large

Es regnet es regnet

Idag har jag haft nationellt prov i matte på ca 3timmar som förhoppnignsvis blir det sista!
Jag skulle ha slutat direkt efter provet om inte min kära lärare promt skulle ha ett "klassråds möte" ungefär kvart i tre så jag Jolla och Euskari gick runt på stan i regnet för att fördriva tid. När vi väl kommit tillbaka till skolan har de redan haft klassråd utan oss klockan två istället så vi hade väntat helt i onödan! Älskar att vår lärare senare idag frågade Viktoria varför vi inte var på klassrådet <3
Tumblr_lk9ihsagvs1qhc6gpo1_500_large

Tumblr_ll44u7wrhs1qdwcr5o1_500_large

Tumblr_ll3g9foaok1qbp4wzo1_500_large
weheartit

The Youth

Imorgon ska jag ha mitt sista NP i engelska Gap test, listening and reading som jag ska köra gärnet på! Nej men vi har gjort några uppgifter gällande The Gap Test som "förberedning" inför provet och jag kan säga dig att trötthet gör gap test lika roligt som folk som ramlar på gatan(Nästan). Jag skrev typ "God Lord Why?"
"She smiled winterly cracking like the wether" finurlig som man är tror jag att det kommer gå wonderful imorgon och om inte det kommer det bli trevligt för lärarna att rätta! :)
Nu ska jag nog sätta mig i mitt rum och kolla på mina gamla vänner som jag inte har "umgåts" med på ett bra tag, saknar att sitta och kolla på mina Tokio Hotel DVD:er <3


Byxdress equal Summer

Idag och igår har det varit mysigt väder så jag bestämde mig för att ha byxdress idag. Det måste ju på något sett betyda att sommaren är på väg vilket sommarlovet också är which is awsome!
Måste säga att jag har blivit en liten shop-o-holic på sistonde, har köpt ett rosa chillinne på hm idag som faktiskt behövdes och tidigare har jag som nämnts köpt en heldel badkläder.

Har Du Märkt Att Jag Har Rätt?



Ska ta bussen till Stan för lite "ärenden" och sen vidare till stekstaden på Euskaris framsida :)

Tell me do you stand by your man?

Igår var jag på en dopfest som var minst sagt speciell, det är troligen min skadeglädje som egentligen gjorde hela festen för jag satt nämligen och skrattade åt alla andra som roade sig med sina vänner. Låter som en ganska störd sak att göra men hade ni skadeglada läsare sätt vad jag såg hade ni rullat på golvet!
Folk satte händerna i takfläcktar skrek på varandra och dansade riktigt roliga danser, svårt att förstå från er synvinkel men tro mig det gjorde min dag!

Idag är det jättefint väder ute så jag ska klä på mig och gå på lite äventyr i solen!
223583_142664295807443_100001916207711_280144_586191_n_large
weheartit


what can I do?

Är hos Jakong min brors brud sötingen på bilden ;)
Har varit en riktigt plågsam vecka måste jag säga med minimum energi tack vare alla uppgifter som har gjorts.
Jag som sitter här och "klagar" borde väl sova nu när det äntligen är helg tänker man men NEJ jag vill ha party!!
Men det blir nog inget party för vi är för sent ute om det inte blir imorgon vilket egentligen inte är så lockande eftersom att man blir seg på söndager men vi får väl se vad som händer. Borde ju fira mina nya badkläder med något slags glädjeskutt! Nu ska jag fixa en blogg till Jakong som jag kan länka till senare när den är färdig Tschuss

´Vick is chick


Jag lägger inte in så mycket bilder från min mobil för att jag oftast inte hinner men när man väl gör det hittar man en massa roliga bilder. Den här är tagen på valborg i år ;)

Weeds heart Beachwear

Som jag många gånger har nämnt, älskar jag badkläder riktigt mycket så under de två senaste veckorna har jag varit av farten och färgar min garderob med olika badkläder!





suddit p.g.a mobilkamera

You belong to me I belong to you

INNA







RSS 2.0