Älvan inom mig kommer ut på kvällen


Barnet röd

Godmorgon mina vänner!
Igår var jag ut igen men med en aning godare resultat eftersom att vi inte var på Goya. Dansa gjorde vi och åt chips för ovanlighetens skull och bara chillade hos Johannes :)

Idag ska vi kanske till Sandviken och faktiskt längtar jag efter att få åka dit för att några nära vänner till familjen har fått en liten bebis! Men första sakerna först. Jag har en passionsfrukt som jag ska äta som jag har längtat efter väldigt mycket haha så nu ska jag dra

Ciao!


Faaaan

Var ut igår. Hade hellre varit på 50 men det går ju inte om man är fattig som mig ;) Istället spenderade jag pengar på inträde till Goya som var tommare än tommast. Tänker INTE gå till Goya och jag tänker inte spendera ett öre på stället! Just nu är jag hos Viktoria men hon och Linda sover så jag har inget att göra. Jag ska nog väcka dom nu Bye!


Neeeej! Snustorr

Viktoria kunde ju inte låta bli att bloggreapa mig så där har ni det! Det är inte sant. Va som är sant är att jag vill har allt jag inte kan få och idag är alla på 50 så jag kommer inte få det jag vill ha..


party girl!

Tjatja bloggen! Jag tänkte bara berätta för alla att jag ska ut och supa mig redlös ikväll för jag är redo för att släppa loss och vara galen för en gångs skull! WOHO!!!! :D


With her arms twisted


Vinterskor beställda!


WHo ThaT GiRl

jag skojade med inlägget innan det blir visst party idag! Man kan ju inte bara bryta ett mönster så enkelt.. ;)

vet inte varför jag tog just denna bild it does not really fit the topic but whatever I guess.

The whole week??

Kommer nog inte festa på hela helgen ;o ;o Det var meningen att Sandrish skulle ha fest på lördag och jag hade även planer på att kanske slå Jolla följe till Goya men Sandrish fest blev framflyttad och Jolla mår inte så bra så det kanske inte blir något! Det gör egentligen inte såå mycket för jag behöver sova men det känns ändå som en bruten rutin. Har slutat nu och är på väg hem så man får väl se vart man slutar!

I'll make you belive that I got the key

Idag har jag gjort en planering över mitt PA arbete vilket känns awesome för nu har jag ingen anledning till att inte börja skriva. Man skulle ju kunna vara så duktig att man till och med börjar skriva idag men det får vi se om jag gör..
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har kollat på klänningar och skor på internet som passar plånboken och vädret, eller klänningar passar väl inte vädret men man måste ju ha partykläder jämt so that makes tatally sense. A great combination winter shoes and summer clothes.

Han är efterbliven

Har gjort hemmagjort vax idag! Jag har länge velat vaxa mig på Rosmarin Hurvård meeen alltid har det kommit upp något i vägen som gjort att jag flyttat fram min bokning och tillslut bara avbokat för att det bara flyttas fram. Så idag tog jag saken i egna händer och sökte recept till vax! Jag som tänkte att det skulle bli jättebra att inte behöva raka benen hade såklart glömt bort HELT att jag redan rakat benen så det blev inte så mycket vaxning där. Testade vaxet gjorde jag iallafall på armen och det fungerade men gjorde ganska så jätteont.
Nu har jag iallafall vax så att jag förhoppningsvis kan slita ut några hårstrån,, låter inte så trevligt när man skriver.

Annars har jag inte varit så produktiv idag mer än att jag har sprungit runt och leta efter en film jag aldrig finner.
Nu vill jag sova eftersom att jag inte gjorde det igår natt så CIAO!


Lell kvinna lell man!

Igår var det fest .. igen. Det var en helt okej kväll men tyvärr slutade den med bråk och någon sparkade sönder en dörr. Jag tycker att det är ganska respektlöst som jag ska dömma, att komma till någon annans fest och förstöra så, det är redan jättesvårt att hyra lokaler i Gävle så ska massa idioter förstöra ännumer så att ingen tillslut kan hyra lokal i vår ålder. BRB --Ska till affären-- 
Anyways så åkte vi vidare ner till stan och gick till interpool, hör och häpna Viktoria kom in! Meeen sen åkte hon ut igen så vi avslutade kvällen där och åkte hem.

Har åkt till affären nyss och köpt hårfärg så hela håret blir som en enhet :) Jag hoppas det blir bra annars måste jag gå runt och se ut som en galning i två veckor because I'm Broke!
Här är bilder från igår


Hot chicas!

Man kan int´ flyge från schtenar!

Alltid lika kul att sitta och skriva skoluppgift till klockan tre på kvällen.

Damn

Igår var vi ute på Goya och det var asnice! Kändes så kul att både Euskari och Jolla och jag kunde vara på samma ställe, det var ett tag sen sist. Något lite mindre kul är att en snubbe ramlade ner från räcket på min fot. Det gjorde Jätteont och jag kunde typ inte sova när jag kom hem så idag åkte jag till Södertullhälsocentral och det visade sig att jag fått en fraktur/spricka i ett litet ben i foten!

Goya på fredag då!

Alla är ju inte lika coola som oss men man kan ju försöka! Visst ser vi ut som dockor??


All things you said running through my head

Har varit och hälsat på min kusin idag äntligen och fick med mig hem en klänning! Kändes skönt att inte åka raka vägen hem efter skolan som ofta händer eftersom man har stuff to do .. jämt. Ska nog ut på fredag så jag ser fram emot det plus att få sova!! Måste se till att ha det asnice den här helgen för det behövs.

Du är alltid med mig, vid mig

Alltid lika kul när inläggen försvinner -.-


You hear me moan

Har fikat på stan med min lillasyster och kusin idag det blev wayne's coffee. När vi hade åkt hem var jag så trött så jag somna på soffan i nästan två timmar! Fattar inte varför jag är så trött


Alltid vaken

Är i Valbo och går runt som en segobert har typ sovit i 3,5-4timmar he he he


diusgust

så seg idag. Både glad och sur och förvirrad. Kommer nog åka förbi min syster senare idag we'll see!

RSS 2.0