TECKEN

Jag är hur glad som helst över att få ha det här minilovet(till tisdag) eftersom att påsklovet inte blev så mycket vila tack vare projekt arbetet. Jag har väl egentligen varit med bebisarna nästan hela helgen, i fredags kollade vi på water for elephants och igår satt vi bara och pratade och tog en cheese på stan sen åkte vi hem till Linda och sov.. Eller inte, vi åkte hem till mig där vi träffade på en massa Harry Potter spindlar på vägen sen visade det sig att jag hade glömt nyckeln hemma så vi fick ta sista bussen med alla som hade varit ute och festat för att tillslut hamna där vi hade varit från början, hos Linda.

Idag har det varit väldigt fint väder ute och jag har varit ut och kört lite med pappa vilket behövdes. Nu ska jag nog sy lite för det var ett väldigt bra tag sedan! Bye


Studentklänning CHECK

Idag har jag köpt en studentklänning! Det är ganska vanlig i fram och säkert kommer minst hundra andra tjejer ha lika klänning för att den kommer från GinaTricot men jag tycker att den är jättefin så jag bryr mig inte! Kostade inte en förmögenhet eller vilket känns skönt :)


Fucked up big time

Jag vet inte hur ofta jag skriver det men jag är såååå himla trött! Vill bara gå och lägga mig och strunta i skolan ett tag. Har mått hur bra som helst men också dåligt så därför vill jag bara sova bort alla problem. Det lär ju inte hända men något som kan hända är att åka och KANSKE hälsa på Nils över helgen i Stockholm! Skulle kännas väldigt bra att få komma bort från Gävle ett tag så vi får se om det blir av. Nu ska jag bara ta en skön dusch och försöka chilla :) Bye


Cinnamon ChallengeVi är störda

Efter en skön blandning på mängder av fest och plugg är nu denna vecka avklarad lik mitt projekt arbete! Ett stort (Y) på den här veckan :D


Blekfis

Jag har blekt en massa jeans på senaste och igår använde jag faktiskt ett par när jag gick ut som jag blev riktigt nöjd med!


Born to be brynäsare

Idag har Brynäs vunnit guldet och det har firats så hårt ikväll! Hela stan jublar med all ära åt Brynäs :D ska bli kul att vakna för skola imorgon efter två dagars festande mitt i veckan.


something I gotta say

Idag är man tillbaka i skolan för nya tag och redo för att avsluta mitt PA. Det SKA ske och jag SKA hinna i tid så finns ingen tid för att klaga! Sitter just nu och vänta på att Linda och Viktorias lektion ska sluta så att jag och Linda kan hämta ut vårat efterlängtade paket på posten från Nelly :D Jag hoppas att allt är rätt och sitter som det ska för jag drömde om det inatt och tror inte att det gick så bra då. Ha en trevlig dag alla ni som för någon anledning är hemma idag och chillar, ni andra får väl försöka vänja er med situationen( i skolan alltså)


Happy birthday!

Idag fyller jag år/ fyllde och har fått jättemånga gratulationer vill säga tack till alla! :)


Ass

Bloggappen suger!


Påsk Naglar!

Igår målade jag mina naglar i påskfärger som påskägg. Jag tycker att det är fint att måla avancerat och det är alltid roligt når folk frågar om man har fakenaglar så jag skulle egentligen vilja lägga när mer tid på mina naglar men det tar sååå lång tid om man vill att det ska se bra ut och hålla. Men när jag såg mina tånaglar(som jag alltid brukar ha målade) när vi var på badhuset så kände jag att det verkligen var dags att måla naglarna ordentligt! Så jag tänker lägga upp en tutorial på mina påsknaglar både på tår och fingrar fastän jag inte är ett fan av fötter ;)

She does it good but I can do it better-etter-etter-etter

Har varit ute idag och kan nog säga att det är topp tio värsta utgångar EVER. Så dålig kväll har jag aldrig haft och hoppas innerligt att den inte upprepas!


Vem fan är du?

Today I woke up with a party in my head p-party in my head. Var på stan en stund med min lillasyster och fixa lite ärenden sen kom det folk och vi käkade påsk mat tillsammans! Tyvärr slutade kvällen på sjukhuset för mig och min pappa och syster men nu är alla hemma och mår bra så det blev väl en helt okej påskmiddag iallafall :) nu ska jag sova och ta igen // lade mig halv fyra och vakna kvart i tio -.- Tschuss


Badhuset

Godmorgon människa!
Idag vaknade jag vid 10 - 11 tiden av en förfrågan om att slå följe till Sandviken. Eftersom att det kändes givet för mig att vara med min familj idag då vi alla är lediga samtidigt sa jag ja utan att riktigt veta vad jag givit mig in på. Några timmar senare sitter jag nu här på Parkbadet i Sandviken medan de andra hoppar och skuttar i vattnet! Faktiskt gör det mig inte så mycket för att jag vet att jag ÄNTLIGEN har lov så jag får helt enkelt sitta här och chilla tills dom blivit trötta :)


A BUNCH OF CRAP!

Just nu känns allting skit vill bara glömma allt som har med skolan att göra för ett tag så att bättre saker kan ta sig in i min hjärna men det lär ju inte hända! Jag vet att sunshine ofta kommer efter regn men det känns ganska jobbigt för jag vet att om en sak går snett för mig tenderar allt annat att följa dess väg. Måste iallafall sluta sura nu för det är trots allt påsk lov och jag fyller år!  
image description

Dags för gödning!!

Har gjort en deal med Linda att jag ska gödas så nu håller jag på bakar croissant med chockad i :D Brukar inte baka så ofta men såg croissonter på pressbyrån och blev jättesugen HAHA!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1856039/images/2012/pic_196818210.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1856039/images/2012/pic_196818210.jpg" class="image">


Ta inte min sten från mig

Har varit på Wayne's och fikat med partygänget idag och det har känts så skönt att umgås utan fest på en vanlig söndag. Innan har jag bara suttit hemma och pluggat vilket jag egentligen skulle behöva fortsätta med men det får vi se om det blir nåt av är så trött! (som vanligt) ciao!!


RSS 2.0