Ich hab Hunger!

Sitter framför tv:n efter en skönt dusch och försöker bestämma mig för att vara vaken eller gå till sängs. Jag lagade mat idag och det uppskattades av familjen inklusive mig själv men jag har märkt att mina ätvanor har ändrats och det går inte ihop i slutet av dagen. Jag äter frukost sen går jag runt och är hungrig till typ fem tiden då jag hyvar i mig mat, hamnar i mat koma till dess det är dags att sova, då man är lika hungrig som innan! Jag brukar jämt äta på kvällar fastän jag vet att det inte är bra men nu räcker inte ens det. Nu när jag tänker på det blir jag bara med hungrig så det är lika bra att jag går och lägger mig, Godnatt!!


Smack that til you get sore

Igår var det avskedsmiddag för Emma och slutade i Icona Pop och det var Awsome! Icona pop var inte så speciella men själva kvällen var riktigt Nice :D


Medan de andra går i skolan ...

Har jag idag städat lagat mat och varit på "arbetsintervju". Helt okej att inte behöva gå upp tidigt jämt MEN faktiskt så vill jag inte ha så här hela tiden. Jag vill börja jobba skulle vara skönt om jag bara kunde jobba extra åt minstånde men det får vi se hur det blir. Imorgon ska vi fira Emma med en förhoppningsvis följd av Icona pop på Slick :))

Ha det!


Jag kommer sova stenhårt

Har varit med Fredrik idag hela dagen och vi har gått i det fina vädret och pratat ikapp. Har fått skavsår under fötterna så vill knappt gå nu efter vår vandring och ska fasta sista dagen imorgon så kommer väl ligga och chilla medan fötterna läker! Nu dricker jag te med mina systrar och ska snart gå och lägga mig stenhårt som busungen sa ;) Ciao!


Sedan när har jag gillat att träna?

Har nyss tränat med Jakong och märkte till min förvåning att jag är mer tränad än jag trodde. Kanske är det för mina övningar innan sängdags eller så är det faktiskt så att min kropp tål mer än jag velat erkänna. Känns iallafall skönt att röra på sig igen!


Amanda är en busunge!

sitter barnvakt till Busamanda och det är ju minst sagt lugnt. Hon har ju så mycket energi hon har hittills hoppat på mig ritat på min mage med en hårnål, flätat upp mitt hår hämtat mina skor och mer blir det nog! Kommer vara barnvakt typ hela dagen så ska nog ta en sväng förbi hem med Amanda så hon får springa ut sig då sover dom ju bäst I've been told ;)


Var till NORRFLY SPÖKHUS

åkte ett helt gäng till Norrfly idag kusligt värre!


En gul bil

Sitter i bilen nu och väntar på mamma efter en dag på stan. Har provat jeans som jag verkligen behöver mer av men får se om jag köper dom senare i veckan. Tänkte ta en sväng förbi min kusin och sen vidare till Matilda där äventyr väntar senare ikväll får skriva mer om det sen! HÖRS


What do you have for todays special

Goddag! Idag fastar jag första dagen för i år och kan säga att jag har varit rädd inför det här årets fasta med tanke på att det är mitt i sommaren. Det är så att fastmånaden flyttas fram varje år och när jag började fasta för några år sen så var det typ september/oktober och då gick solen ner runt 4 vilken inte gjorde fastan sååå jobbig men nu går inte solen ner förrän halv tio på kvällen så man fastar verkligen hela dagen! Men misstolka inte detta inlägg som ett klagomål för jag gör det ju självmant. Hittills har det gått bra och det är bara 5timmar kvar ;)


RSS 2.0