Mysigt

Första dagen på länge som jag verkligen kunnat sova ut och vakna med solen skinandes in i mitt rum som jag älskar! Vaknade väldigt tidigt runt 8-9 tiden men jag gick även och lade mig vid 11 so i feel fine. Ska kliva upp ur sängen om typ. Tio min så att min familj inte börjar tro att jag blivit morgonpigg ;)


U and I are here today

Nu äntligen har jag fått lov och jag hoppas verkligen att det blir ett skönt lov med mycket sömn och endast roliga saken när jag är vaken om du förstår vad jag menar ;) Tror inte att detta lov kommer att slå jullovet som var typ bästa lovet men att vara från skolan under en längre tid är nästan alltid bra. Just nu sitter jag och poppar Clavin Harris och Avicii och Swedish House Mafia jag har ju blivit helt kär i house musik sen jag börjat festa så jag blir typ galen när jag hör det!! NU gäller det att vara lagom tagg inför STUDENTKRYSSNINGEN

Varför

Fungerar inte den här appen som den ska? Har försökt lägga upp bilder men neeeeeeej nej det fungerar inte så!!


Har alltid kunnat tappa min skalle till marken

Har nu betat av två arbeten av fyra och känner mig inte ett dugg färdig. Jag måste sluta "stressa" så jag tänkte att jag går och lägger mig i tid idag eftersom att jag har lite mindre saker att göra nu när jag blivit lite utbränd. Skulle bara fixa svenskan, engelskan x3, IE, PA och tyska så det blir väl att lägga sig tolv?
Mycket Klaga nu förtiden men det är för att jag är såååå trött varför ska det vara så svårt för vuxna människor att förstå att man blir trött ibland och att det inte GÅR att lägga sig klockan halv nio och vakna halv åtta dagen efter och vara pigg! DET FUNKAR INTE SÅ.
Godnatt havsbands-älskar-autocorect


Det Finns alltid saker jag saknar

Vaknade idag av ett samtal av Linda som gav mig en snabb uppdatering över gårdagen. Känner inte att det var såå värt att sura lika mycket som jag gjorde men sånt händer ibland. Det var en/två skitbra Dj:s och mycket folk så kvällen i allmänhet var Nice.

Hade dock önskat att jag kunde tagga ordentligt innan istället för att oroa mig för en massa saker, svimmade på morgonen igår så var inte helt fullständig kände jag. Får väl ta igen det efter Studentkryssningen!


Han ska stenas!

Surig kväll på Goya. Illa


kulturkunskap - vill inte ha prov


hittade den här bilden nu i skolan från mode och design kursen!

Ska ha prov om en stund i kulturkunskap och känner att allt bombas>>>>>

Kärleksdag

Glad alla hjärtans dag!! :)


KUL.

Är på rack & roll för första och SISTA gången.


Men det kändes okej

Goddag people!
Idag blir det andra lördagen utan fest och det känns .. spännt. Kommer istället gå ut och äta med pappa och hans kompis någonstans i stan så jag kommer iallafall inte sitta hemma och tröka hela dagen. Jag borde nog gå och duscha snart och fixa mig för det tänker jag minsann göra nu när jag får chansen ;)

Jag vill se dig som Gud skapat dig

Var på zumba igår. Orkar inte skriva mer om det för ända jag ville medla den tid på dygnet på en "torsdag"( fem över halv tre ) är att jag kommer go bananza imorgon!! Har skrivit en travelouge i 5000 timmar USCH


Everytime I closed my eyes

Ibland blir jag bara så trött på allt vill bara kasta stenar på allt och alla. Jag känner att jag måste ladda om mina batterier jag borde åka på en spa-weekend .. eller? Jag kanske borde börja göra något som kan stilla mina begär om vardagarna kanske Yoga eller Pilates eller Styrketräning eller Sova?

Måste börja VAKNA!


Enough is enough

Going to bed now! Har kollat på film med Viktoria och Linda men sover hemma eftersom att jag måste upp tidigt imorgon. Godnatt


The sun brings out her sex appeal

hejhejhejhej
Idag är jag på dryghumör!!!
Jag vill börja planera något att se fram emot, studentkryssningen är ju väldigt snart sen blir det sportlov, påsklov, jag fyller år, studentbal, studentvecka och sen är det bara att KÖTTA!! så jag kanske har saker att se fram emot ändå men det kryper i kroppen på mig när jag inte har ett fast mål. Just nu kan jag inte riktigt längta efter alla dessa saker när jag vet att det är sju ton skolarbete bort -.-
KAN INTE NÅGON TA MIG DIT JAG VILL?

RSS 2.0