Uppsala Väsby

Sitter på tåget mot Uppsala nu med Fredrik! Föreslog att göra något spontant så spontan I became. Vi kommer nog vara framme om en halvtimme och då bli det till att utforska staden :D

Have to leave this place

Jag behöver komma bort från Gävle. Det är alltid en trygghet att bo hemma men jag känner att jag måste komma iväg byta miljö för att se nya saker i mig själv. Tror att det är meningen att man ska växa som mest efter man har tagit studenten för det är ju nu alla riktiga problem dyker upp i huvudet på en. Hur ska man veta vad som är bäst för en själv när man har blivit vägledd hela livet till nu?

Visst kan det vara bra att ha ett mål men mitt mål är så långt borta att det knappt syns för allt kaos som är i vägen.
Var inte menat att bli ett serious update men man måste ju se sanningen i vitögat någon gång right?

Trix och Fix

Skulle hjälpa min syster att köpa busskort idag via internet och slutade med spärrat bankkort! Har ringt och beställt ett nytt kort men jag tycker att de känns så irriterande att jag måste få ett helt nytt kort bara för att hemsidan lagga så att jag skrev fel vid fel tillfälle. Annars har jag typ fixat håret hela dagen och lagat mat nothing special.

på tal om ingenting så har jag köpt ett nytt läppstift från lancome som ni kan se ovan!
Det är inte samma färg utan en mer rosa aktig somrig färg som jag är kär i <3


Making up for teenage crime?

Nu har allt vad "frihet" står för kommit och jag kan ju säga till er som fortfarande går i skolan att det inte är det lättaste även om det är skönt att slippa skolan. Jag vill så gärna minnas den här sommaren innan alla flyttar till olika ställen eller reser osv men man får väl se hur resten av sommaren blir, har ju trots allt bara gått en vecka sen jag tog studenten.

Idag är nog första dagen som jag inte gjort så mycket under "lovet", har varit till Hille och sagt hejdå till Fanny som ska jobba i Rhodos hela sommaren och sedan bara gått runt hemma och städat lite.

Ska nog äta lite nu kom på att jag inte ätit mat och sedan sitta med familjen, ciao!!

hittade bilden på google

More pictures!
För jag har tagit studenten!!


Har inte orkat/hunnit blogga nu under studentfirandet så jävla skönt att ha tagit studenten!!Sjung om studentens lyckliga dar!

Igår började studentveckan med brännboll i Bollan och det var roligare än väntat! Tyvärr regnade det och vissa klasser valde då att gå hem men jag gick bara runt och kände mig glad medan jag minglade runt bland klasser och dansade i regnet. Vår klass vann inte hela brännbollen men nog var vi bäst på vasa man har ju namnet Härskarklassen för en anledning ;)

Jag som inte hade biljett till efterfesten ändrade mig i sista sekund och köpte biljett på brännbollen så mot kvällen blev det Goya med alla studenter. Idag är det barrunda som står på schemat men jag kände inte för att gå på den för att en liten olycka skedde igår när vi förade innan Goya. Jag skulle öppna ett kylskåp och det flög ut tallrikar som jag försökte fånga i händerna som han gå sönder innan jag fångade dem på något sätt så jag skar mig i handen och kom åt någon nerv till fingret så jag inte känner något. Det kommer att bli bättre om några dagar sa dom på sjukrådgivningen men jag vill inte flänga runt så mycket eftersom att det fortfarande gör ont och vill heller inte att någon ska råka komma åt mig. Så istället för barrundan så har jag suttit och kollat på Wermland forever på datorn hemma. Känns faktiskt helt okej att ta det lugnt, skulle vilja göra det imorgon också men då är det vattenkrig som gäller så det blir till att ta nya tag!

Our hopeless place

Igår bakade jag med mamma hela dagen sen mot kvällen åkte jag ner mot stan och mötte upp Linda. Vi har hos Andrea en stund sen gick vi ut till mitt ställe som jag inte har besökt på över en månad! Det var Goya Nellykväll så de hade lite olika klädevent i början av kvällen sen kom det fler folk och det blev riktigt kul :) Idag tog jag en sväng förbi Maxi i regnet som jag absolut inte ville ut i men när jag väl hade kommit hem så hade jag kommit upp i tankar så mycket att jag plötsligt såg det mysiga i regnvädret. Jag lämnade matkassen hemma och tog en promenad i regnet i ungefär en timme och det kändes så skönt att få rensa sinnet lite. Nu är jag hemma igen och ska väl hjälpa mamma lite med bakning efter att jag vilat :) Trevlig söndag!

Better left unsaid

Tjenare!
Har återförenats med Justin ..<3 Jag var ett riktigt fan av honom när jag gick i sjuan och lyssnade på hans musik typ hela tiden i skolan observera att det INTE är Bieber jag snakcar om utan Justin Timberlake såklart.
Jag lyssnade på honom mycket innan jag blev ett Tokio Hotel-fan och kommer ihåg sommaren mellan sjuan och åttan då jag åkte till Gambia med bara pappa. Jag fick inte ta med min mobiltelefon med all min musik ifall jag skulle tappa bort den så när vi väl var nere i Gambia så saknade jag musik så mycket så jag spelade in när jag sjöng Justin Timberlake låtar på en gammal ericsson mobil haha. Sen när jag var ensam på hotellrummet kunde jag sitta och lyssna på när jag sjöng typ "My Love" bara för att på något sätt få samma känsla som när man lyssnar på musik.

Jag har märkt att jag var väldigt beroende av musik när jag gick i högstadiet när jag tittar tillbaka, jag lyssnar på musik ungefär varje dag nu också men mellan sjuan och nian lyssnade jag varje dag på vägen till och hem från skolan om jag inte fick skjuts av Viktoria, jag kunde sitta vid datorn i fyra timmar efter skolan och lyssna på musik under hela den tiden och sedan när jag skulle gå och lägga mig låg jag med hörlurar och lyssnade på mina favoritlåter i repeat till dess jag somna.

Nu ska jag sätta i hela Futruesex / Lovesound albumet och lyssna i hörlurar när alla sover ciao!!


RSS 2.0