Be my guest

Igår var jag på GD/GIF ungefär hela dagen med min familj och när jag sedan kom hem åkte jag vidare till Bomhus och kollade på melodifestivalen. Första gången på länge som Sverige faktiskt har haft ett värdigt nummer att rösta på och det lönade ju sig utmärkt!

Idag är det morsdag så när jag vaknade idag ringde jag till mamma direkt och grattade henne sen gjorde jag frukost och satte mig i solen och åt. Älskar att sommarvärmen börjar komma så att man kan börja använda sommriga kläder och vara utan jacka utan att frysa sönder.


weheartit


Klappa dig själv på axeln

Idag har gjort matteprov och känner mig äntligen någorlunda färdig! Har lite saker kvar att göra men det är inte så jobbiga arbeten. Just nu sitter jag i solen och steker för att det är så varmt i Gävle, älskar solen!


You ain't going nowhere

Just nu sitter jag och pluggar inför nationella i matte C. Har inte så mycket kvar i skolanu men måste ju kämpa in i det sista, bara en dag av arbete kvar!


Fint folk kommer alltid sent.

Jag hade hur roligt som helst på balen, en värd kväll!


Studentbal imorgon?

Imorgon är det dags för studentbal! Jag har balklänning smink naglar kompanjor, allt fixat FÖRUTOM håret. Jag har sån beslutsångst så ibland vet jag inte vad jag ska göra med mig själv.. Först var det meningen att Jakong skulle fixa mitt hår men det blev komplikationer med det så jag skulle fixa det själv. Vi får väl se hur det blir ska försöka få ganska tighta lockar men ändå inte föör hårda så att dem blir för korta. Känner nu hur tiden börjar pressa så det är lika bra att jag går och duschar nu och börjar fixa med håret så att det blir fint till imorgon! :)


There's an elephant standing in the room

Det är så skönt att ha några dagar ledigt mitt i slutspurten så att man kan få andas lite. Idag när jag vaknade såg jag att det låg en massa studentsaker på matbordet plakat, inbjudningar, nalle, vissla och annat så nu börjar jag känna att det faktiskt inte är så långt kvar! Tror inte jag har tänkt på det så mycket pga allt som måste bli färdigt i skolan men nu är det faktiskt jättenära! TAGGA


Morning has broken

Alltid lika pigg på morgonen!


MaJ

Idag började skolan igen med två lektioner sen chillade jag, Viktoria och Linda på stan och käkade Subway! Senare kom Matilda och joinade oss i solen där vi satt och bara snackade till fem på eftermiddagen så den här dagen har varit najs. När jag kom hem väntade en sen födelsedagspresent från familjen i Umeå; en Klocka :D
Ska fråga imorgon om dom kan justera banden så att man kan använda den. Tschuss!


RSS 2.0