Fixat håret :)


Crazy weekend i Finland!

Den här helgen har varit riktigt kul och galen och kommer nog sent att glömmas! Jag och Linda åkte med Nils och hans filmcrew till Åland för att gå på premiären av en filmen dom medverkat i och jag kan säga att jag troligen inte har skrattat så här mycket under en och samma helg på BRA länge. Skulle egentligen ha kommit hem till Gävle igår men blev kvar hos Nils i Stockholm till idag så nu när man äntligen är hemma och vill slappna av och chilla så väntar jobb i det mysiga vädret -.- har iallafall haft en sjukt rolig helg!


Regn

Idag har jag i princip bara jobbat och sovit. Blir så extremt trött när jag kommer hem så jag ba la mig i sängen med kläderna på och sov. Imorgon blir det nog träning och jobb så resten av kvällen blir att umgås med familjen!


Core

Om jag sätter på alarm på min sovmorgon för att gå och träna så kan du hoppa upp och sätta dig på att jag är engagerad!


I will never let you down

Idag har jag lagat mat varit på stan och införskaffat träningsbyxor och tränat så det känns som jag varit lagom effektiv. Imorgon blir det jobb och skola plus rosa bandet kväll på MaryKay så man börjar känna hur tiden bara rullar på snart är det väl helg igen! Jag och linda har SLARVAT med träning förra veckan så nu ska vi back on track så på onsdag efter jobbet blir det ett extra simpass för mig!


We come into you smile when you want sim fun

Den här veckan har gått fort och jag har hunnit med väldigt mycket! Har köpt en hel del grejer som jag knappt kommer ihåg, jobbat, gått i skolan och käkat mer eller mindre VARJE dag på stan. Tänkte träna imorgon för att det inte blev något idag och hoppas på träningsverk på söndag! På tal om söndag så ska jag börja jobba på söndag på mitt andra jobb så vi får se hur det går och hur länge jag fortsätter med det! Ska faktiskt sova nu så att jag är pigg imorgon Nighty


Chasing the sun

Är riktigt trött och öm i kroppen efter igår och har bokat boxnningspass imorgon
-.- förhoppningsvis är jag piggare imorgon!


Lagom pigg

God morgon! Idag har jag vaknat med lagom ömma i kroppen efter hård träning på gymmet. Har köpt gymkort i torsdags och använt det väl hittills = varje dag. Tänkte ta mig dit idag också när jag klivit upp ur sängen och käkat osv för jag vill verkligen ta träningen på allvar nu och inte slarva för här ska vi bli fit!! Annars har veckan varit bra jag har gjort av med nästan alla mina pengar, idag är det en helg med Goya i siktet efter många slickhelger. Jag har saknat stället så mycket och det är event idag så jag hoppas att det blir kul. Ska väl ta mig ner till familjen nu och käka frukost så hörs vi sen! Btw lägg märke till att jag är uppe nu vid elva och har varit vaken i en timme UTAN att någon väckt mig :)


Hard work work

Idag har jag varit på informationsmöte och jag kommer börja jobba om två veckor på ännu ett jobb :) kommer vara mycket att göra men det känns ändå bra att kunna få ihop pengar sen! Jag och tjejerna vill åka utomlands i slutet av året så det blir perfekt för mig med lite extra. Nu borde jag fortsätta på min essä som ska in imorgon så jag kan checka av ännu en sak från listan! Bye


RSS 2.0