I've been waiting

Idag är är det något speciellt event så jag, Emma och Linda tänkte åka till båten. Ska jobba imorgon ska jag jobba 12-21 så jag hinner förhoppningsvis sova en stund! Ciao


Beep Beep Yeah!

On monday i went driving with a moto car , where did you go? To Trafikverket to show them what I know, next thing I know I'm driving good but way too far, what did they say? I had to turn around and now blow her away ooh it's such a lovely feeling every time I hit the road and roll beep, beep, what's the time got to! Kände för att göra om texten till "My Toyota is fantastic" för jag har lyssnat på den så mycket :) Och för att jag körde upp i måndags!!


Ska du med till himmelen?

Idag har jag fastat och för att fördriva tiden har jag varit till försäkringskassan och fru Larsson. Har lyssnat på Panda da Panda och kollat på hans underbara danser tycker att fler folk borde vara som honom, riktigt fri själ!


Härliga, lediga dag

Härliga, lediga dag, så väl kommen är du. Nu börjar jag märka att min kropp börjar slappna av lite då det kändes som att jag vaknade mitt i natten "imorse" när mitt alarm gick i gång halv tolv. Låg kvar i sängen ett tag sen hann jag knappt blinka innan vi(Emma, Linda och jag) for till stranden vid Nydala. Väl där, blåste det som sjutton så efter ett tag drog jag hem och börja städa lägenheten. Nu ligger jag och vilar och har i tanke att börja baka rabarberpaj om ett tag och bjuda barnen som har kommit hem från Uppsala idag.


Legend

Godkväll! Idag har jag bakat Kycklingpaj à la Quidi typ halva dagen och följt Linda till jobbkontoret. Jag har ju inte skrivit på ett tag men det har jag inte riktigt hunnit som vanligt det är sånt som händer! Förra helgen var jag och Emma på TC och det var väl okej men jag föredrar nästan båten faktiskt för att den var så mysig. Vi var där dagen innan midsommar eftersom att vi båda jobbade på midsommar och det var riktigt chill :) nu ska jag smaka på min paj och kolla en massa mail! Ciao


RSS 2.0