Självaste frun själv

Supersnabb update, har pluggat, pratat telefon, lagat mat, vart på stan, affären och nu läggdags!


Nobody got time for that!

Idag och resten av veckan bli jag inskolad på en till avdelning vilket innebär lite mer arbetstillfällen. Börjar nu och har glömt när jag slutar men nog allt ska jag kunna klara det vilket som! Hade bra hade!


Fredagsmys

Idag ska jag och Maas ha myskväll med TVspel, chips, godis, popcorn och läsk för att Fatoumatta och Almatou ska på bio idag. Innan har jag varit till affären med Fatoumatta och tittat runt lite och haft körlektion. Nu ska vi spela!!


Medan man kan

Man måste vara i solen medan man kan och idag har jag inte haft något annat än plugg inplanterat och pluggat har jag gjort från två till kvart i fyra. Nu är jag på långpromenad i solen. Hittade precis ett jättebra ställe att träna på och massa nya genvägar så nu vet jag vart jag ska ta vägen när jag inte har något att göra ;) ciao!


Don't You worry now

Goddagens!
Idag är det fint väder ute så jag har varit på promenad i solen och käkat MaX med Fatoumatta. På bussen ner till stan satt Linda så jag hängde med henne efter jag hade ätit på stan så nu sitter jag hos henne och Emma och lyssnar på musik medan dom lagar mat. Får se om jag åker hem snart och pluggar lite! Bye


Summer is coming to town

Igår var jag och Fatoumatta på bio och såg "The Great Gatspy" och den var riktigt Bra! Efteråt mötte jag upp Linda och Emma som hade suttit på uteserveringen vid Allstar och där fortsatte kvällen. Idag är det riktigt varmt ute och jag blir så glad när det är sånt här väder så jag ska nog ut i solen och läsa lite! Tschüss


Vad du än kallar mig

Halloo! Igår åkte jag för att hälsa på Emma och Linda och blev kvar under natten. Tog en promenad till Ica och nu ska jag göra nudlar och käka! Riktigt fint väder idag så vill utnyttja så mycket som möjligt!


UME

Jag vill jättegärna skriva ner vad som händer i mitt liv men vet inte om allt är värt att dela med sig till folk även om det inte är så många som läser så jag har faktiskt funderat på att skaffa en dagbok! får väl se om det ens blir av, tänker att det vore kul att kunna skriva allt jag tänker och inte sortera hälften ;)

Mina ögon hänger

Det är stört hur trött man kan vara och int kan man gö nåt åt de! Jag är i Umeå nu och jobbar och vakna klockan fem så du kan ju gissa hur trött jag är!


RSS 2.0