Det låter ändå bra

Jag har haft en riktigt mysig jul med familjen och hela den här helgen var varit soft. Imorgon blir det nyårsfirande på Engeltofta som jag tror kan bli väldigt roligt! Idag har jag bara vilat för jag var ut igår med brudarna, det var inte så mycket folk men det var kul iallafall.


För att jag vill

Har handlat julklappar och är typ klar på en dag! Rekord på mig eller?!
Har en julklapp kvar sen är jag klar och jag måste säga att jag känner mig riktigt nöjd. Så slipper man julstressa, gå in i butikerna och köp det du tänkt på från början tex, jag kan köpa något typ en slipps till pappa på den affären gå in kolla på slipsar och köp punkt slut. Varför gör inte folk bara så? Bestämmer innan dom går utanför dörren istället för att komma på vad som ska köpas på vägen och står där och vet inte hur mycket pengar som ska gå till vem och vem som blir missnöjd osv. Learn from your mistakes bro.


Olagligt trött

Idag har jag lagat mat och städat samtidigt som en del av mig mer eller mindre var medvetslös. Så sjukt trött och varje gång jag har försökt vila har någon ringt eller ropat på mig så nu har det hunnit bli kväll och jag är fortfarande lika slut. Imorgon blir det av till Sandviken jag hoppas det blir kul!!


I'd like to be anything you want

Godkväll! Idag har jag varit i skolan och jobbat med dom sista grupperna för terminen på simningen. I helgen var jag så slutkörd efter jobbet så istället för att gå ut så åkte jag hem till Linda och käka pizza vilket är ett ganska ovanligt val om jag får säga det själv :) Nu i helgen blir det jobb så kommer inte gå ut den här veckan heller, känner att jag vill spara alla utgångar till julhelgen för förra årets julhelg var riktigt nice så jag hoppas på minst lika kul om inte roligare och det blir ju roligt om man inte har gått ut på ett tag. Ska sova nu tänkte jag Godnatt!


RSS 2.0