Riktigt skönt

Jag är sjuk och har varit det i några dagar men trots det var jag med och förfesta hos Matilda med tjejerna. När dom drog mot krogen tog jag en sväng förbi Max och nu är jag hemma, ingen trång buss, ingen lång kö på donken och alltihop gick på en kvart! Ska jag definitivt  göra om. On the run of meeting someone

Sitter på tågstationen nu och väntar på tåget som går 09.10 och man kan tänka att det är ganska konstigt att jag tar tåget så tidigt men det är för att jag vill hinna fram på dagen och inte runt 20-22 tiden som jag annars alltid brukar se till. Det ska bli skönt att få åka iväg fastän det inte var så längesen sist. Jag känner mig lite fången hemma när jag inte har så mycket att göra förrutom skolan, det blir som att man bara låter tiden rulla iväg. Nu har mitt tåg kommit!


Hans fel

Ingen skola idag och resterande vecka förrutom imorgon så jag har lite funderingar på att åka iväg igen i veckan. Jag har uppgifter att göra från skolan men sedan är det ganska lugnt så jag känner för att köra på lite eget race den här veckan. 

Annars har jag varit på stan idag och gjort lite ärenden och avrundat eftermiddagen hos min syster med Pizzamys. Nu ska jag nog köra lite Just Dance och få min dagsträning och sedan plugga lite! Ciao
Mer än inget

Tillbaka till Gävle är jag och det känns ju okej. Var i skolan idag och har fått en ny uppgift men egentligen var det inte en sååå viktig lektion så jag ångrar lite att jag åkte hem faktiskt. Får se när jag nästa gång åker till Umeå och hälsar på alla umebor ;)


Vars är du?

Jag tog ett hastigt beslut i fredags att åka till Umeå så nu är jag här igen. Känns faktiskt bra att vara tillbaka eftersom att det typ blivit som min andra stad. Jag vet inte än när jag ska hem men det märker jag när det blir aktuellt :)


RSS 2.0