I'm so proud

jaaaag haaaartrååååkkkigggttt.

I wonder why I wonder how

Har säkert nämnt flera gånger att vi ska till Stockholm nu på fredag och sen skulle vi ut på lördagen men vi får se hur det blir med allt för det ändras lite hipp som happ så jag är inte så taggad längre .. Jag ser fram emot photoshooten med mina bebisar iallafall!


Känner dig konstig och svag tror att jag hypnotiserat dig

Kollar på S#!@ My dad says för första gången och det är faktiskt ganska kul. Är fortfarande sjuk men har proppat med olika kurer så förhoppningsvis blir det bra :) Vill som vanligt att det ska bli helg men vill ändå inte att veckan ska gå föör fort för att jag kommer ha fyra prov nästa vecka om jag inte minns fel och ett av proven är matteprov.. -.-

Jag vill verkligen att det ska gå bra! Det kommer nog kännas lite skönare i skolan när det är klart :) ska kolla på telefonpiraterna nu! Tschüss


Advent #1

Det är mysfaktor på Gävle idag med invigning av bocken. Jag har blivit förkyld så jag ska hem och äta och kura för jag vill verkligen inte bli sjuk. När jag blir förkyld brukar det oftast bli väldigt extremt och det är ganska mycket i skolan så man vill ju inte vara hängig.

Igår var som sagt riktigt Nice och det var värt väntan. Nästa vecka blir det Stockholm och träffa Nils :D
Ska fixa fram bild från igår sen ;)


Shake that buttle and make it popp!

Har haft riktigt kul ikväll igen! Har varit rädd för att jag har varit så exalterad över helgen men det blev asnice igen! Så glad att jag har mina partybrudar ;)


Festis

Ska ut ikväll! :D som man har väntat!


Un Momento

Är hos min syster och chillar galet med musik och äter gott :)
Imorgon blir det p..pa... behöver man skriva mer eller? Jag hoppas att det blir nice för jag har längtat sen sekunden jag tog etfotsteg utanför Goya. Jag använder fest som en sorts belöningsmetod, "nu har du varit i skolan en hel vecka och du klarade den här veckan så nu KÖR VI!!!"

btw så ska btk-appen ha kommit ut idag :D // Tokio hotel app för er som inte förstod ;) billtomkaulitz

Handelsbanken

Har betalat räkning för första gången genom internet! Jag blir jämt jättenärvös när jag ska logga in på min internetbank för att jag tror att jag ska skriva fel kod och förstöra allt eller skriva för sakta så att mitt kort blir låst och måste slängas haha xD nu sitter jag och knepar med filosofin och hoppas att den blir färdig idag ;)


Har inte bloggat från datorn på länge

Ska på bio med lillasyster! Det blir Breaking dawn igen för att hon inte har sett den ;)


Love on Top

Har varit hemma hela dagen för att jag inte har haft lektioner :) åkte till skolan för enda lektionen som var bild bara för att få höra att bildläraren blev hemma med sjuk barn.

Har inte varit så aktiv inom skolarbete som jag borde ha varit men efter att ha skrivit färdigt en uppsats idag tyckte jag att jag förtjänade a day off( even though I know thats not the case, I'm just lazy). Jag ligger väl inte efter direkt men det skulle vara trevligt att inte ha en massa skolarbete i hjärnan som ska trängas med festtankarna så jag borde göra filosofi, TYSKA, Inernationella Relationer och matte någon gång under veckan. Det låter inte frestande för att det inte är frestande men det måste göras så det är bara att börja beta imorgon! Ska sova nu

Naben!


Varfor hun inte söva?

Jag kan inte sluta tänka på fest vad har hänt med mitt huvud? Jag borde sova nu!


När man hemma är plockas inga bär

Det är inte riktigt sant för jag har faktiskt lagat mat plankstek(fast på tallrik) och det blev omtyckt!

Annars har jag inte gjort så mycket men det lär väl snart ändras eftersom att jag inte är färdig med skolarbetet he.he -.- ser fram emot lov!

Ska nog dricka te med familjen nu Bye!


Vi hittade kärlek på en hopplös plats

Har varit på Goya och det var Nice! Har inte varit så här Nice på länge fullt med folk inte bra blandning musik men helt okej ändå härligt folk! Awesome :D


P

Ikväll blir det utgång med en massa människor Goya hoppas det är lika mycket folk som det var förra veckan! :)


Sorry men du sög den här gången

Vet inte om någon annan kollar på idol men Amanda(tjejen som åkte ut idag) var inge bra alls när hon sjöng "Since you've been gone" och jag förstår att det är en svår låt men det lät inte bra och jag tycker att det är synd när folk gräver sina egna hål i sånna här tävlingar eftersom att det är så personligt med sång. Med andra ord åkte rätt person ut enligt mig, vad tycker du?


Tjebare!

Varför gillar min telefon att hitta på egna ord som inte ens finns? Vad är Tjebare för något och varför dyker ordet upp FASTÄN det är rött under?

Har suttit och kollat på idol med familjen men dom har alla gått och lagt sig så jag tänkte " jag kan ju kolla min Facebook och se om något intressant har hänt" så försöker jag skriva i en vanlig konversation så kommer massa konstiga ord upp från min telefons påhittade ordlista Tjebare? Älskar den<3

Nu ska jag fortsätta kolla på idol i min ensamhet men det inte gör någonting för jag är så seeeg!

Mitt skolfoto :)


Nationellt prov

Har haft nationella provet i svenska hela dagen i skolan så man är lagom trött men måste posta brev och skriva psykologi och projekt arbete så vi får väl se hur mycket chill det blir ;)


Sleep till the break-ing dawn

Har nyss ÄNTLIGEN kollat på Breaking dawn och den är riktigt bra! Jag var ju beroende av twilight serien under sommarlovet och läste som en galning så att få se Breaking dawn del 1 var Awesome! Imorgon ska jag ha prov hela dagen så när jag kommer hem ska jag nog bara äta och sen gå och lägga mig. Tschüss


I say it all!

Party både i fredags och lördags och det var faktiskt kul båda dagarna! I fredags var vi först hos Viktoria som fyllt arton (äntligen) på förfest sen bar det av till Slick!
Dagen efter skulle det vara något speciellt event på Goya men det blev framflyttat till nästa helg så vi bör nog gå ut nästa helg också ;)

Det var faktiskt ganska mycket folk på Goya så det blev inget bakslag som många andra gånger.

Just nu ligger jag i min säng och gör ingenting för att alla i huset ska sova så jag tänker nog skriva lite på mitt PA!
Nighty!!


Fyyyy!

Jag är astrött och vet inte hur jag ska Kunna släcka lampan?!? Jag ligger i sängen fem meter ifrån liksom!


How can I know where I belong

Idag fyller Viktoria år! Hon fick en parfym av oss i present och hon såg nöjd ut så det är jag också.

Efter skolan gick jag en stund med Linda på stan och vi båda fick oss en lektion inom hudvård när vi gick förbi Apoteket. De hade någon sorts maskin som kunde läsa om man hade torr eller fet hy så att man kunde bli vägledd till rätta produkter för hyn :)

Har målat idag precis som igår;;


Mycket gott med väldigt tungt

Blandar man matte med godsaker så kanske det går an!


Pastry make you happy

Har bakat idag eftersom att det är tabaski :)


Därför jag inte borde gå ut

Första helgen jag inte festa sen skolan börjat! Jag och Viktoria och Nils käkade på church street istället så det blev som en mini utgång. Jag har kaos i huvudet nu för att jag inte hade räknat med att betala hundra spänn för mjölk och chips men det är ju ett dyrt ställe och jag ville verkligen ut så Its My own hole I've been digging now I'm falling.

Nästa vecka .. Utgång veckan efter det får det nog räcka! .. Eller


Do you know what that means?

Sitter ensam I moskén och lyssnar på bounce. Vi ska egentligen börja om tio min så någon vänlig själ borde vara här men ooh nej, niemand!

Senare idag ska jag umgås med Viktoria och Nils och vi kommer nog hitta på något kul som alltid :)


Beautiful

Är på dop i Sandviken :)


Time to say farewell

Jag har använd mina skor från Nelly och dom är snygga och sköna :) vet inte om det är bästa vinterskor men det är bättre än converse. Jag brukar alltid känna mig dålig i slutet på sånna här lov för att jag inte gjort tillräckligt mycket skolarbete men loven ska ju inte vara till för att oroa sig över hur mycket man inte gjort inför skolan. Från början iallafall, var det meningen att man skulle slappna av men jag är rädd att jag snart inte kommer att veta hur man gör det fullt ut. Jag ÄR väldigt seg/lat som person men det går ju knappt att vara det när man har så mycket press på sig. Det går bara utför! Jag är så trött att jag inte orkar sova på morgnarna så nu är det dags att rycka upp sig! Börjar nu GODNATT


Skulle bara testa om pennan fungerade

Det gjorde den ;;


Big hug for me

Idag har jag försökt mig på matte. Jag måste seriöst få hjälp för there is just no way Im going to make it myself. Jag är verkligen inte för matte och jag blir bara ledsen när jag tänker på det :(

Jag måste ändå ta mig samman och fortsätta med skiten så att jag kan bli av med den!
Vet inte om jag ska fortsätta nu eller senare vilket som ska jag sluta skriva BYE


RSS 2.0