You wanna take me back

Fixade slingor igår och det blev väldigt bra! Det syns inte så mycket men det är ljusare och känns mer somrigt :D

Så här blev det

Och så här såg det ut innan :)


Tappat rytmen

Så här känner jag =


Hår

Är fruktansvärt trött idag och vill gärna gå och lägga mig i tid så att jag kan bli pigg imorgon! Planerar lite ändringar för håret men vet inte om jag kommer fixa det idag, det bli iallafall i veckan och jag hoppas det blir bra! Får göra för och efter bild ;)


Kalla mig Weeds - inte den sort folk röker

Har varit på en kvälls promenad igenom stan och boulogner skogen med Euskari och bara pratat. Mysigt att bara göra något sånt spontant som en paus från pluggandet :) kom hem för ungefär en halvtimme sen , alltså halv två och är såå trött så blir till att sluta skriva nu!


Har faktiskt en tutorial

Som jag gjorde förra veckan som jag funderar på att lägga ut. Vi får väl se i veckan! Annars äre lugna puckar för mig kombinerat med skvalpande tankar över den senaste tiden. Sånt lär man gå igenom ibland och man blir bara starkare av svackor i livet tror jag!


Hörs


Snook svett och tårar

Godkväll min vän! Vet känner att jag börjar glida ifrån bloggen igen och bara lägger upp lite då och då men sånt händer ibland. Jag har så mycket att göra nu för tiden så jag gör ingenting istället SUPERB!! Orkar inte ens tänka på konsekvenser just nu vill bara att det ska bli fest igen. Struntar i att jag nyss var ut nu är det vakum i mitt schema så in med massa fest nuuuuuuuuuuuuu.

Inte undra på att folk tror att jag är 15 när jag inte har ändrat utseende ett piss! 


Nu fakkkar vi ur

Värt väntan? :)


IDAG

Nu är jag så extremt trött så jag känner hur mina tankar börjar gunga in i den grå dimman. Måste ... Sova ... Nu.


kaka på kaka

Nästa helg då blir det fest för hela $$$$$$$!?!)"(=
Jag blir ju helt utom mig här hemma när jag inte har festat på länge, absolut inte en livstil skuren för mig. Det fanns en tid då jag inte brydde mig ett dugg men det handlade nog egentligen om att jag inte riktigt visste vad det innebar att festa. Jag börjar låta ganska töntig i bloggen känner jag när skriver om fest var och varannan dag men jag känner ändå att det är min blogg och det är väl lika bra att jag festar av mig nu när jag vill än när jag blir 40. Imorgon ska jag ha GLOBAL ISSUES som jag inte riktigt ser fram emot, kommer att ha det i två veckor varje dag i skolan då vi ska skriva en uppsats på cirka 25 000sidor. Nu måste jag sova annars blir det inte så roligt på måndaggggggggggggggggggggggggg!
 


Min nya kärlek!

Jag har inte pratat så mycket kärlek i bloggen för att jag har inte kännt att det har varit värt att nämna men nu känner jag att jag inte kan hålla mig längre .. några av er vet redan och andra blir det nytt för <33
Fabian Bengtsson!

Euphoria til the end of time

Är hos Jakong och Lamin idag och kollar på klänningar skor och väskor på internet. Det var meningen att vi skulle göra annat så jag lär nog börja med det snart ..  men det är ju så skönt att bara lyssna på musik och dröma sig bort i den mysiga solen utanför som lyser upp rummet! 

Ja lä bjud' på ma!

Idag ska alla i familjen på fest förutom jag :( har hjälpt både mamma och pappa att fixa sig fina och mina minisyskon ska ha myskväll. Ingenstans ska jag för jag ska vara barnvakt! Jag stod över utgång igår och idag så jag får ta igen mig på festfronten senare känner jag. Istället för att sura så kurar jag istället med ansiktsmask, porrensning, fixa naglar och massa annat! Visst passar jag som Aborogin?


Början på den långa studenten

Kom hem från studentkryssningen igår och var minst sagt sliten. Kryssningen var nog lite överskattad för min del men den var ändå helt okej. Nu är jag med Nils och Viktoria och gör ingenting får väl se om det ändras till kvällen!

RSS 2.0