En vacker maska som sitter ihop med skon!

Jag måste börja tagga. Ligger i sängen nu och tänker ut olika scenarion för kvällen ska bli intressant att se vad som händer. Är inte allt för optimistisk nu men det kanske ändras senare .. Får väl hoppas det!


What happens when your shoulder to cry on is gone?

Känner mig opepp på fest just nu orkar inte med all dramatik för det är nog det värsta jag vet tjejer = drama folk som säger annat ljuger!

Sitter och funderar över om man borde gå på slick eller Goya inte för att jag skulle komma in på slick på nyår men ändå värt tanken OM man nu skulle kunna komma in.
Vi märker väl imorgon!

Bilden är på min fina syster :)<3


No regrets do you know what that means

Är hos Viktoria nu och bara tar det lugnt Ska vara barnvakt senare idag så idag blir det förmodligen inte mycket göra!


Julen

Kläder, Väska, nagellackskit, bodylotion, lösögonfransar, ansiktsmask, pengar, presentkort, parfym, Breaking Dawn boken och Wii fick jag i julklapp och är riktigt nöjd! Skulle ha skrivit de för ett tag sedan men jag orkade inte på julafton och dagarna efter har jag blåst pengar ur plånboken på fest så det fick bli idag då man är någorlunda samlad! Sitter nu och kollar på Slum dog millionaire och dricker iste från pappas grymma julklapp kaffemaskin! Bye for now


Tomorrow wont come back

Äntligen är min trio fulländad! De tre favorit parfymerna D&G 3:an, Armani Aqua di Gioia, Versace yellow Diamond. Älskar parfymer som har dolda lukter ju mer man luktar desto personligare blir doften. Det är därför det oftast är skillnad på söta kändisparfymer och mer "parfym inriktade" lukter.
Enough said about these now watch and learn from the best ;)


What time is it?

Står och väntar på bussen nu på väg till en förfest i Sätra för idag måste vi ta igen förra helgen!! TAGGA!


God Jul!

Ska sova nu men tänkte slänga in en God Jul hälsning! Har haft en mysig dag med familj och fått många fina presenter :) Good night


Skrämmer ihjäl mig!

Idag har jag varit och köpt julklappar med mina systrar så allt är äntligen klart :) jag har ju egentligen redan köpt färdig men det känns ändå inte riktigt klart, jag vill att alla ska bli glada över deras julklappar! Har bara 5% på mobilen så jag får sluta skriva nu!


If you leave me you're out of your mind

I can't belive I'm actually finished with this semester! I can still feel the tension in my body because I've been extremely stressed but as I sleep it off it will be fine. I made it half way now and that is great, now we got one final semester then I'm done!!


Pretty things

Fick höra idag att det hade varit besöksrekord på Goya helgen som var jag säger bara det. Har äntligen blivit färdig med IR så nu är det ONDSKA och sv kvar sen är jag klar!


Your body's talking dirty

Sitter på bussen hem från Linda nu efter att ha hämtat mina skor. Skulle från början bara gå två kvarter hemifrån för att lämna en grej till min moster men tänkte att jag lika gärna kunde ta bussen till andra sidan stan eftersom att jag inte hade varit ute så mycket under dagen.
Nu när jag kommer hem måste jag påbörja en liten skriv uppgift på 3-4sidor i Internationella relationer eftersom att min lärare inte gillar när vi elever andas luft på fritiden, läxor ska det vara annars behöver man väl inte andas?
Tur har jag ändå att jag är ledig imorgon också annars hade det varit jobbigt!


Favorit i repris

Dagens citat " Kan det bli helg nu?"
En helg utan fest .. Hur kunde man ignorera ropen utifrån och ändå stanna hemma? Genom att TAGGA NÄSTA HELG!! Julafton och juldagen och mellandagarna och Nyår :D


Jag vet allt om dig.

Jag måste fixa min design på bloggen känner jag, jag byter ganska ofta men jag tycker om att "starta om" och det ser ganska fult ut nu när vissa saker har försvunnit av någon anledning. Eftersom att jag bloggar mest från mobilen nu så ser jag ju inte hur det ser ut heller!

Idag har jag haft en lektion i skolan då jag och Viktoria har skrivit dikter på engelska som var minst sagt milda! En jag gjorde läste jag upp för klassen, "Dreams dry, Dreams die" kort och enkel!
När vi slutade åkte jag hem för städning sen åkte jag/vi till Valbo och där blev det Subway som jag längtat efter så mycket!!
Nu ska jag fortsätta lyssna på Inga kläder med Veronica Maggio :)


All about ME

Sitter i skolan och väntar på bussen som går 15.50 jag är trött och hungrig och vill bli av med alla seminarier!!!

Jag vill äta på Bali Garden kom jag på nu :( snälla vill ingen äta där med mig efter skolan någon dag? För det vore min DRÖM ännu ett av alla mina skitinlägg som inte bör läggas upp men I DON'T CARE ENOUGH NOT TO!


Internationella Relationer - Säkerhetspolitik

Har suttit i cirka en timme nu och läst och strukit under i ett häfte om Säkerhetspolitik i väntan på Tyska lektionen som börjar halv tre. Det är väääldigt mycket att göra när man ska förbereda sig inför en massa seminarium men ändå känner jag mig mer bekväm i seminarium än skriftliga prov faktiskt. Förhoppningsvis kommer jag att göra ett litet prov i tyska idag för jag har inte gjort mycket alls inom tyskan den här terminen.

Jag kommer inte riktigt ihåg om jag skrev något igår annars kan jag gladligen informera om att mina byxor från Nelly.se har kommit och som sitter perfekt! Det var ju nellykväll på Goya för ett tag sen då man fick välja ut ett plagg och jag har velat haft just sådanna byxor(har letat ÖVERALLT Tyskland, Italien, Barcelona, Österrike, SVERIGE) så hittar men dom i självaste hemstaden!

Kollade på Kenzas blogg för ett tag sen och såg att hon hade "designat" precis likadana, var inte säker på om det faktiskt var dom eller om hon bara hade glömt bort att hon sett dom förr .. det spelar egentligen ingen roll för mig tycker bara att fet vore pinsamt för henne.

She does it right

Vaknade runt tjugo i elva imorse och har segat runt sen dess. Jag är hos min moster nu och vi har ätit gott och talat gott om varandra i timmar så


Goya hjälper dig med alla besvär!

Har varit på Slivas fest idag och det var Nice! Nu är vi på Goya och det är asnice men eftersom att vi har festat under en så lång tid från åtta nio tiden så är jag ganska trött!


I don't like school and school sure does not like me.

Jag är så trött på skolan just nu och vill bara get away to a place i blelong. Ska ha en presentation på engelska imorgon som jag vill slänga i väggen. Jag är inte redo och jag KAN inte ha presentation för att jag kommer att prata om blaj som INGEN VILL HÖRA.

Har jag nämnt att jag vill ha lov? Är färdig med Julklappar så det är bara lovet som väntar nu koooomm till mamma!


Så låg jag där under din arm

I lördags var det minst sagt chill, stress hela dagen sen när vi drog till Goya blev folk lite sura(inklusive mig) men Goya levererade som alltid :) Det var Nellykväll så jag fick med mig en Goodiebag hem också :)

Idag har veckan jag föraktat börjat, en massa prov och grejer som man inte ser fram emot men det måste göras.


You are a superstar that's why you are my favorite

Har varit på photoshoot hela dagen med mina bebisar och sedan stressat hem och nu är jag på väg till Matilda för middag + förfest sen bär det sig åt mot Goya!


Hela världen är så underbar

Är hemma från sacomässan och är riktigt trött! Jag ska åka till Vickan och umgås med henne och Jolla sen blir det att åka hem för att vakna runt nio imorgon -.- Älskar att sova det lär ju inte bli mycket sömn den här helgen..


Aldrig vill jag

Vakna tidigare än sex! Hur kan man ens göra det av sig själv? Vakna klockan sex för att man har "sovit färdigt då" det finns inget sovit färdigt i klockan sex på morgonen. Jag skulle inte ens vakna klockan sex om jag hade gått och lagt mig fem på eftermiddagen hade jag ändå inte vaknat vid sex.

Nu sitter jag på bussen på väg till Stockholm för att besöka Sacomässan. Ska bli intressant att se vilka olika utbildningar som lockar mig mest!
Jag vet ju vad jag vill läsa men är inte hundra procent säker på vart så den här mässan är ganska viktig :) ska sitta och stirra ut i tomma intet nu för sömn lär man ju inte få nu!


RSS 2.0