Man vänjer sig med beroende

Jag tänkte bara säga att jag "äntligen" har läst färdigt HELA Twilight saga! Kommer att börja läsa någon bok i skolan nu i veckan så det var väldigt lägligt dock kommer jag vilja börja med den engelska.,.

Someday You Will Find Me

Hello moto!
Fredags var det födelsedagsfest på Söder Hielmska och i går blev det Goya/Interpool så jag kommer lagom utvilad på söndagar som denna. Börjar tio över två imorgon så jag har ingenting att klaga på så jag ska försöka piggna till lite och dricka te så man kan låta som en människa igen. Här kommer lite "gammla" bilder från Italien





Champagne Supernova - Oasis


Got me looking so crazy right now




Har "börjat" på en början av mitt pa, tror jag vet vad jag ska göra till skillnad från mååånga tuusen men det ändras väl lite då och då. Känns som att PA kommer bli det mest krävande arbete så det är lika bra att planera det så mycket som möjligt tänkte jag men man tänker så mycket när skolan precis har börjat och man egentligen inte känner innerbörden av "gå till skolan varje dag" än så vi får väl se vad jag säger om PA om sisådär två tre månader ;) 


Ingen vet

Jag måste ha en väldigt känslig kropp för jag är allergisk mot jättemycket ;o Hittar bara nya utslag hela tiden känns det som nu när jag igår fick nå utslag över hela underarmarna. Jag som varit utan mina utslag sen Österrike i cirka två veckor, så kommer nå nytt inte kul alls och problemet nu är att jag inte vet vad jag är allergisk mot. När jag är färdig med datorn ska jag sätte mig och läsa ungefär två timmar och sen läggdags för att vänja av min dåliga vana = Lägga sig tolv och somna vid ett+


mina vackra utslag... VARFÖR?

I Know You Want Me

Är hos Viktoria just nu coh lyssnar på musik och pladdrar lite om allt möjligt. Har varit i skolan idag och gjort ungefär ingenting men det blir väl någon sorts payback när vi börjar på riktigt sen. Vi ska nog kolla på film om allt går som planerat och jag kanske till och med får med mig min trasiga cykel hem!

Raceförare?

Hallå vad händer? Har nyss haft middag med familjen + moster och hennes familj hummerräkgryta med sallad och bröd, inte illa att bryta fastan med! Sen har jag varit så mätt så jag bara såsat framför The fast and The furious. Man blir värsta taggad på att race när man ser dom filmerna och när jag tänker efter skulle det nog vara väldigt bra träning (inom körning såklart) för mig som helst vill ha körkortet utan träning ;) Ärligt talat skulle jag faktiskt vilja lära mig lite race tekniker så att jag kan se lite mer fram emot körning för det går inte fort fram för mig.. Har övningskört i alldeles för många månader för att vara på den nivån jag faktiskt är och jag som ville vara duktig och ta körkort i tid -.-

Though Id never see

Har lyssnat på PA snack hela dagen inte nice alltså -.- Är det ens lagligt att hålla elever inne så länge med en och samma lärare? :o

Hej skolbarn!

Idag har skolan börjat och det är väl helt okej, kommer att vara en intrudoktionsvecka om PA-arbete så det kommer nog att vara "chill" den här veckan iaf. Efter återsamligen drog jag och Linda ner på stan och kollade runt ett tag sen när jag kom hem satte jag mig på mitt rum för att sy :)

Tycker om att sy men det är väldigt ansträngande för jag sitter alltid på golvet och syr i timmar så nu hoppas jag verkligen att jag är nöjd med resultatet mer än två timmar!

en klänning jag sytt för ca 4årsen :)

Han är speciell

Sitter och kollar på gossip girl med systrarna i sovkläder, har varit trött dom senaste dagarna så har vaknat runt ett i en vecka illa .. Imorgon vill jag färga håret får väl se om det händer . Nu ska jag LAS mat Ttyl

Bilder på min r..

Bilder från resan till Italien har inte orkat kopplat in mobilen förns nu så här kommer lite och mer kommer nog senare :)





Despre Tine

Har nyss kommit hem från Hedesunda :)


It is time for you to let go

Det är min tur att släppa gummibandet. Vet nog inte riktigt vad jag har gjort idag mer än att vara allmänt virrig men det är man ju i vanliga fall så har väl inte gjort så mycket idag. Har märkt att jag mår väldigt bra av att åka till olika ställen bara för att samla massa minnen. Älskar att tänka tillbaka till goda tider när det är jobbigt så man borde verkligen göra sig en samling när man mår som bäst. Man borde dokumentera varje dags aktivitet för att vid sämre tillfällen kunna jämföra bra och dåligt ... Eller? Nej jag vet inte jag bara köttar på med massa trams som vanligt -.- Imorgon tänkte jag åka till hedesunda blir kvar över natten hos Nils så jag kanske inte skriver så mycket då, We'll see :)

I'm so exited I just can't hide it!

Har den sista boken!!!!!! Ska läsa till jag bryter fastan det vill säga om ca tre och en halv timme ;)

If I went away you could do anything

Idag har varit till olssons tyger och köpt tyg + tillbehör, lämnat tillbaka "Ljudet av ditt hjärta", Lånat ännu en bok inom "the twiligt saga" fast på engelska oooch hyrt Eclipse. Jag fastar idag så man måste göra saker hela tiden för att inte bli allt för hungrig. Har kollat på Eclipse och det var väldigt kul att lyssna på kommentarer som Robert Pattingson & Kristen Stewart tillade under filmen, tycker att det är så konstigt att höra speciellt Robert Pattingson prata "vanligt" eftersom att han har amerikansk dilekt i filmen men brittiska dialekt i vanliga fall.
Nu måste jag vänta i en till två dagar på att den sista boken ska komma in så att jag kan börja läsa för jag skulle mer än gärna vilja läsa färdigt allt på svenska innan jag börjar skolan igen och det gör jag nästa torsdag :s

  

Inte som det ser ut..

Igår fixade jag mina ögonbryn + fransar men det blev inte så lyckat.. Det visade sig att jag är allergisk mot limmet man använder för att förlänga ögonfeansarna så mitt öga blev väldigt irriterat och vi blev tvugna att ta bort fransarna. Som tur var hade vi bara hunnit med ett öga, men det hann ändå gå ganska långt så nu har jag fortfarande limm på mina fransar och det känns som att jag ska få ögoninflamation. Idag har jag börjat fasta och sov därav väääääldigt länge så jag har fortfarande sovkläder på mig he..he tror att vi ska bryta fastan tio över nio idag så det är inte så långt kvar.
Tumblr_lnfqq9jaus1qzfl2oo1_500_large
Ser väl inte ut precis sådär men nästan.  weheartit

När jag tar över

Har pratat med Jolla och Euskari idag som är i Italien, känns så konstigt att inte få ett sms på morgonen "Är du vaken?" eller att själv skriva "gissa vilken tid jag vaknade idag -.-" i vanliga fall är vi nästan konstant i kontakt på ett eller annat sätt utan att riktigt tänka på det. Sjukt hur beroende man är av sina vänner?

Jag ska käka och duscha sen ska jag kanske göra en rolig lite grej som jag berättar mer om sen vi får väl se .. ;)
Tumblr_lpk9g2f19b1qiqbqio1_500_large
weheartit


Jo Jo vats app in da hodd brah?

Internet har laggat lite på datorn så jag har användt mobilen därav inga bilder! Har varit kalas här och nu är det film så jag ska väl inte fippla med mobilen för mycket :)

Ett ord och du är på marken

Tror att tröttheten börjar ta överhand, blev argare än jag varit på länge nyss. Turen hade dom som inte stod allt för nära för när jag blir så arg finns det knappt något som håller kvar lugnet i mig. Måste sova i minst tjugofem timmar nu kanske trettio Godnatt!

Time to say goodbye

Är hemma nu efter mycket stress mellan skavsta och Stockholm. Kanske lägger upp bilder på mina inköp från resan senare vi får väl se :) känns faktiskt skönt att vara hemma fastän det fina vädret i Italien och all shopping för man saknar ändå sakerna som är hemma och människorna! Fick en liten suprise när vi kom hem också en ny TV :D Nu sitter jag med mamma och återhämtar mig så trööööött!

I got the power in my hands

Idag ar det sista dagen har. Har packat och fixat ihop nastan allt och vikten ar knapp men det loser sig val. Idag och igar har vi filmat och jag sitter nu och klipper och klistrar till Electric Feel! Har dansat runt som galningar har i kvarteret ;)

Igar nar vi akte sparvagn sag jag en kille som paminde jattemycket om Tom Kaulitz nar Tokio Hotel precis hade blivit kanda, han var inte lik honom egentligen men beteendet var precis lika och ogonen och munnen, hade till och med percing i lappen! Tror att han markte att jag stirra men man kan ju inte lata bli hehe.. Det hander faktiskt mig ganska ofta nar jag ar utomlands att jag ser nagons dubble ganger fast som tjej istallet for kille eller grek istallet for svensk tycker att det ar ganska coolt. Forra aret sag jag och Euskari en dubble ganger av Jolla till och med!

Nu ska jag fortsatta med filmerna BYE! 
 
resturang i narheten


Why You Hold Me Like That?

Idag har jag och tjejerna gatt pa stan sjalva en stund och bara kollat runt lite i affarer och kopt sista present sa nu ar pengarna sluut! Hade valdigt svart att sova igar lag och tankte pa allt mojligt och varje gang jag kollade pa klockan hade det gatt en timme och plotsligt var klockan sju pa morgonen sa nu har jag typ ont i hela kroppen wiihoo.
Jag vi inte vara inne varje kvall meeen vad kan man gora nar man inte kanner staden?? tiga nej men seriost det kanns konstigt att vara inne varje dag pa sommaren ta det inte fel, det ar jattetrevligt har men man har anda mer "frihet" hemma :)



Fran maskeraden dagen innan vi akte :)


Effect Me with Your Love

Det ar sa varmt har!! Jag dansar runt i lagenheten med musik i oronen man maste gora roliga saker nar man ar sur annars smittar det bara av sig. Alskar electro musik det ar sa sjont att bara tanka pa texten och dromma sig bort som tillexempel Empire of the Sun man blir kar i latarna!

Som jag trodde blev det inte mycket gora idag gick ut och at pa ett stalle i narheten efter atta och sen gick vi tillbaka till lagenheten. SKulle mer an garna vilja halsa pa mina bebisar i Trieste men det kommer troligen inte handa sa jag far se dem nar de kommer hem till Sverige om nagra veckor. Kan inte saga att jag langtar till dess for da borjar "Lets not mention it - House" men jag saknar dom och det hade varit roligt att fa se dom har i Italen.
Jag skickar lite varme fran Italien till dig i Sverige!


Plus Minu - S noll



Igar pa badstallet. Har sa ont overallt nu sa jag orkar kanppt sta upp -.-

RSS 2.0