Man ska aldrig tro på en lögnare

Har läst igenom min gamla blogg och hittat en massa mjaowie material till max! Det är en ganska lång text så jag har bara tagit en liten del, men jag måste säga att om jobbet som fantasikonstförfattare fanns så skulle jag vara världens bästa fantasikonstförfattare för INGEN skriver fantasiflygandekonst som jag!! Det kan du slå dig i backen på, blodig kommer du att bli för så sant är det :o

btw. det var längesen jag la upp en bild på TH så varsågod!


Du säger ju att du inte gillar rutiner är inte att spela i band en rutin?

- Jo för det är ju de som är så fantastiskt med mig! Jag är med i ett band när jag vill och när jag känner för det, igår till exempel hoppade jag lite hopprep eller tja.. jag kallar det för stampa hopprep för att jag stampar i marken inte hoppar. Andra dagar brukar jag kolla på film eller leka kurragömma med dem andra, mina kollegor altså det är faktiskt jätteroligt men bara ibland. Ibland är det jättetråkigt. Det var en gång då jag skulle överraksa mina kollegor på jobbet för att jag inte hade varit där på en vecka och då gömde jag mig bakom datorn men Pär och Göran såg mig, så jag stirrade in i deras ögon jättelänge och sedan skrek jag BÖÖÖÖH och då blev de rädda och skrek på mig så jag också börjkade skrika. Det var en väldigt läskig händelse men nu har dem lovat mig att inte skrika när jag skrämms.
Men hur går det ihop med pengar när du inte jobbar dagligen? - Jag har en väldigt ojämn lön men det är helt okej, när jag stampar hopprep på stan så tjänar jag mest typ, men jag får lite mer när jag är i bandet det brukar briljera mellan 157sek - 70miljoner sek.
Så du kännar över 70miljoner? Nej jag sa ju att jag känade mest på att stampa hopprep och man känar ju knappast mer än 157sek på hopprep så jag känar 157sek oftast, förutom när jag är i bandet för då känar jag 50 000 per timme. 50 000 hästar inte kronor vad ska jag med det till.. sova? Jag kan inte sova på pengar det är obekvämt jag gillar sängar bättre.. Men inte Hästenssängar för dem kanske är gjorda utan... You know what i mean!!
Vadå hästar!?!? jag vet väl att sängar inte är gjorda av hästar jag är inte dum i huvudet. Men man vet aldrig med rutiga lakan.
 we are dog unleashed.


Bli inte rädd för texter som liknar den över sträcket, det är sanningen bakom hjärnans funktion.

CUt CuT Cu*T!
EnDagMedEuskari

Just nu sitter jag hemma hos Euskari och lyssnar på musik samt knölar med min nacke som jag har haft ont i i en vecka nu. Senare idag ska vi kanske åka ner på stan, köpa ben&Jerry´s och hyra film + köpa första sesången av 2½men!!


Jag har tagit mig in på Tidas blogg och ska förfina den med en bild på mig! Toodles ;) /Vicky!


Summer#3


NU börjar mitt sommarlov!

Sista dagen på jobbet!Så här tkr jag om det;)

Desperat - I NEED to leave this place

Det har varit lite snack om att jag kanske möjligen skulle åka bort nästa vecka men det lär ju inte hända och inte kommer jag ha något för mig för att både Jolla och Viktoria och Fredrik ska åka utomlands... Känns lite surt att vara the only one left men det gör inte allt för mycker eftersom att jag tycker om att vara hemma också men lite omväxling skadar knappast. På fredag eller lördag så vill jag träffa Linda för hon ska åka till England och vara där i en hel månad vilket är ett ganska bra tag tycker jag så jag och Viktoria måste ju ta farväl ordentligt.PICTURES

Jag ritade av Bill igår det blev faktiskt ganska nice don't you think?
NEJ NEJ Jag skulle aldrig få för mig att gå så här på stan utan byxor du behöver inte oroa dig jag har leggings...

SÖMN

Jag har sovit dåligt VARJE natt som jag har behövt jobba dagen efter och det har varit riktigt drygt att gå runt som en zomie medan alla ba "Är du trött? tjaa det sysns"
Såklart att det sysns och idag var jag nog tröttast ut av alla dagar, jag satt och nöp mig i armen för att hålla mig vaken och jag kan säga att jag lätt kunnat nypa bort en bit av huden för varje gång jag höll på slumra till så nöp jag hårdare tillslut var jag helt vit :o

Från en sak till en annnan.
Vilken mobil tycker du är bäst AINO eller IPHONE?

Från en annan sak till en tredje.
Jag har lite nytt i garderoben jag är inte den som vill ha dagens outfit för att jag helt enkelt inte faller i mängden men jag har faktiskt fått fina saker idag som jag tänkte visa ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!
Bilderna kommer nog i ett annat inlägg för att jag inte har laggt över bilderna än.
BTW rösta på mina skor för dom är snyggast!


Ritningar

Idag har jag gjort mjölk med viktoria och suttit hemma och ritat. Jag ska jobba imorgon och jag känner mig lagom pepp nu när det är sista veckan;)
Nu lär jag gå för att annars blir det jobbigt imorgon!"

Natteravn - Kallar på dig - jag krälar på daj

Du har säkert hört låten och jag måste säga att den är riktigt bra det är bara en liten grej som gör allt lite svårare, låten är på Danska. Först när jag hörde låten trodde jag att han sjöng på något helt random språk men sen hörde jag att han sa typ, jag kallar på dig fast i någon vajsing form av skånska men nu när jag har hittat den på Youtube så såg jag att det inte var svenska och tur är väl det för jag trodde för några sekunder att skånska höll på att bli självständigt.. tur och tur vet jag inte men någonting är det iaf. Det jag försöker säga är att texten är bra men för att förstå måste man anstränga sig som fän.

Jag söker dig, jag ser dig för mig själv, jag känner inte ditt namn ; något sånt säger han ;)

Svenoloftor

Jag skrev att jag skulle börja lägga upp mina skrifter för hand här på bloggen men det har inte blivit av p.g.a att jag har haft annat och göra och nu lär jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt som öli så CULater med vänliga hälsningar Weedy

Nolonger we in me

När jag känner mig nere så skriver jag texter utan några riktiga meninger, igår satt jag i mitt rum och skrev nästan hela natten. Såklart borde det vara just på bloggen för att jag har den för att skriva men när jag verkligen är på "skrivhumör" så skriver jag för hand med bläckpenna. Mina block är fulla och så är mina armar också men skrivandet på datorn blir inte mer än några få meningar som betyder lika mycket som damm i mitt rum. Kanske kan jag knäppa kort på mina skrifter och blogga "på riktigt" under några dagar?

Nu ska jag iallafall lyssna på That day till jag somnar och drömma om dagen som aldrig kommer"""


My biggest wish was to fall in love with you

Now I just want you to leave.

I feed myself lies with the words left unspoken; That day never came and that day never comes.

I still shine more in Your shadow


Too tierd to sleep.

Allting kommer lösas och bli bättre igen

Imorgon ska jag jobba och det låter spännande så jag tänkte gå och lägga mig nu.. det känns som att ´klockan är 9på kvällen fö´fän! Aja man ska icke klaga tänk på hur många drömmar det finns att drömma!

Bilden är ifrån Connes fest i fredags (jag ser inte allt för munter ut;)

Summer#2

BBBBBBeach baby Beach!

In the summer time

Lying here in The sun with Automatic beats coming out from my speakers, such A weather to such a day! Right now i'm writing from my sisters cellphone while they are dancing in The sun:)

Springer ut i natten och hittar mina myggbett på en strand

Jag har varit lite out of reach under dom senaste dagarna för att jag har varit ute i solen och grejat med olika saker, i fredags så var det fest hon Conne och lördags fyllde Linda år och söndags så grillade jag med familjen och spelade in Wir schliessen uns ein OCH målade naglarna som jag inte har gjort på 1000år!
Jag har nu oranga gubbar med stora läppar på mina naglar och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med dom, har försökt att ta kort på naglarna men min kamera ville inte samma sak så bilderna blev suddiga kanske lägger jag upp en bild eller två.
Imorgon kommer jag förmodligen att åka och bada med Euskari, Jolla och mina småsystrar så då kommer jag inte att blogga.. tror jag.
Som du ser så har jag ändrat bild igen och det är för att jag vill att det ska vara variation i bloggen lite skrift lite bilder lite musik några videor och lite Weedy.


Väldigt suddigt men lite ser man eller?

Slösa penger eller tid vad är värst?

SVARET: Det är enkelt det är lika jobbigt!
Och idag så gjorde jag båda sakerna först tog jag bussen hem som kostade en förmögenhet(nej jag skoja men jag missade bussen för att deras jävla maskiner där man köper biletter inte funker SKIT grejer) och när klockan blev åtta så följde jag med min mamma till sommar kvällar på stan som är en slags underhållningsgrej här i Gävle, tyvärr blev underhållningen inte så underhållande för mig utan bara pain in the ass för att jag missade saker som t.ex. äta, kolla på 2½men osv. Men inte ska man väl klaga för jag fick ju lite frisk luft och de kan man ju inte få för mycket av eller?

Gammal bild från sommaren 09 

Summer #1


Now I command you to - DANCE

Idag var min sista dag på simmskolan och det känns riktigt skönt faktiskt, äntligen har jag skrapat ihop mina timmar och nu är det bara återträffen som återstår sen är jag en fulländad simlärare!
Bara för att jag har slutat på simmningen(för tillfället) så betyder inte det att jag inte jobbar för sånt gör jag ju hela tiden ;) Från en sak till en annan
I söndags åkte jag, Timothy och Viktoria ut till Hedesunda och hälsade på Nils som har fyllt år förrförra veckan så vi var på stranden hela dagen och mot kvällningen så åkte vi hem till Nils där hans mamma och pappa hade grillat. Riktigt mysigt var det och förhoppnings vis så blir det fler gånger!
Just nu är jag jättetrött men eftersom att jag har en spärr i huvudet som gör att jag inte kan somna innan 22.00 så sitter jag här och tänker på tusen saker tillexempel att jag vill att Nils ska ladda upp bilderna från i söndags och att jag kommer att vara uber trött imorgon och då kommer de på jobbet säga: Men du har ju varit ledig i 5dagar!
Och så tänker jag på att jag vill ladda in bilderna från mammas kamera på den nya datorn men då måste jag gå upp och då blir klockan  mycket och helt plötsligt så hinner jag inte lägga upp bilderna iallafall.

Btw jag har köpt Rayban glasögonen nu och dom sitter perfekt!

There is a saying that girls can do a lot of things at the same time, if thats true I'm the girliest girl ever!

You can't scream the silence away

Bitte Lass Uns Keine Freunde Bleiben

Känn dig ledsen

Idag skulle jag ha varit på stranden med Viktorias familj och Linda men bara för att det är typ 35grader i solen idag så har karma sagt till mig att jag INTE får.
Först bestämmde jag med Viktoria igår att jag skulle följa med sen när jag hade lagt på luren så sa mamma att jag skulle vara barnvakt vilket jag hade glömt totalt. Senare så visade det sig att min ena syster också skulle till stranden med hennes kompis och min andra syster skulle på andra äventyr och då skulle jag ju kunna åka till stranden iallafall trodde jag med så var inte fallet utan då när jag skulle ta bussen till stan som ska gå 13.50 missade jag den för att den hade sin egna lilla vision av 13.50 som egentligen är 13.47 nog om det så tog jag cykeln till hemlingby istället för att ta bussen där och då var klockan ca14.00 och bussen skulle gå 20över så då tänkte jag "jag kanske hinner köpa en dricka på Willy´s som ligger 20meter bort för det kan ju knappast ta 20minuter" så dit gick jag och det tog 3minuter men det var 3minuter för mycket för när jag kom ut ur butiken så såg jag bussen åka förbi.. KLOCKAN VAR 12MIUTER FÖRTIDIG så jag fick stå och vänta på bussen i en jävla timme och då fick jag ett sms av Linda: Du behöver inte komma för vi ska åka hem om en timme.
Jag låser upp min cykel i tystnad, känner hur jag kokar och när jag sätter mig på cykeln så kommer bussen.
Om det finns något läge i världen att gråta så var det mitt läge, jag orkade inte ens tänka när jag cyklade hem i min ensamhet...

Fint väder är det ute iallafall och tur är väl det för sånt kan man inte få för mycket utav!

Nice work! - All the right moves or not

Äntligen är jag ledig, 2dagar sen är det simskola som gäller som följs av jobb number2.
Jag känner mig lite pressad med tanke på att min energi håller på att rinna ut i sanden pga att jag inte hinner sova de timmar jag behöver för att inte slockna totalt för det är vad som händer med mig när jag inte sover minst en morgon i veckan, jag blir as trött mellan 11.00 - 13.00 och går runt och halvsover vilket är riktigt jobbigt när man jobbar ..

Mjaowie språk - det du nu kommer att läsa kan förekomma som otydligt, irriterande, fullt osv därför vill jag att du ska ha lite överseende just för att jag skriver hälften svenska och hälften mjaowie för att jag är trött.
Jag såg ett par vita brillor Rayban(jag tror att det är fake eller något för dom var inte dyra) hursomhelst så var dem fina nog för att få mig att lägga ner pengar på dem tror jag.. det var rea sist jag såg dom och det var ju idag men man vet ju aldrig med gävlebor en dag kostar dom 100kr en annan dag koster dem 500kr en tredje dag är dom borta.

It doesn't matter what you see, I know I could never be someone that looks like you.
It doesn't matter what you say, I won't listen anyway to someone that would sound like you.
You got all the right moves but all the wrong paychecks so yeah your going down!

HAVE TO LOOK

Look in the end of the video for the girl, she looks almost exactly like me its scary and she is in the exact spoot too! // Viktoria if you read this you have to tell me if I'm right or if I'm right*To not get confused while reading this blog..

You can now see a flying Ti in the begining of the blog which is supposed to make it easier to understand that the blog is about me and NOT about the other two on the picture(they look pretty damn good up there so they'll stay).
I need to sleep now because tomorrow its time for work! So long for now suckers =)

found this picture, its me and Euskari two years ago.


RSS 2.0