Jag är en apa som älskar att dansa

Den här veckan har gått riktigt fort, har jobbat och gått i skolan typ varje dag och det fortsätter ända till söndag då jag äntligen får lite vila. Var meningen att jag skulle ta det lugnt den här helgen men det ändrades som vanligt så blir nog utgång imorgon dock ska jag upp sju på lördag så lär inte bli allt försent. Ska kolla på tv och mysa ner mig nu Godnatt!!


Late workout!

Idag var det meningen att jag och min syster skulle köra lite träning utomhus men när vi väl kom ut var det kolsvart ute så det blev efit inomhus istället :) Hoppas på bättre ljus imorgon och mer träning för nu har jag blivit lat känner jag!


Inte igen

Igår firade vi Viktorias födelsedag och det var riktigt nice. Slutade med att jag och Linda gick hem i olika skor en sko högre än den andra och jag hade ont i min tå så gick som Quasimodo. När jag vakna idag hade tån svullnat upp och som förr har den fyllts med var så jag ska till Familjejouren nu om en timme och hoppas att jag slipper allt besvär jag hade sist min tå svullna upp.


Wear them with pride

Har köpt nya vinterskor idag det var meningen att jag skulle köpa skor åt mamma så gick jag runt och kollade i butiken medan säljaren hämtade mammas skor så hittade jag dom kanske perfekta vinter skor för mig. För mig går faktiskt komfort före utseende speciellt när det handlar om skor för att jag alltid fryser och är fötterna kalla är hela kroppen kall. Så den här vintern är jag beredd på kylan!


You can finally feel the the wind when it blows

Är i skolan nu och är hur trött som helst efter att ha kollat på film och varit vaken sen klockan sju som inte är min grej. Ska iväg mot stan sen och kolla upp ett och annat kanske köpa Viktorias present eftersom att hon snart fyller år Well see just nu vill jag bara börja röra på mig så att jag inte somnar!


RSS 2.0