Du får göra vad du vill med mig

Idag har jag haft två lektioner så det har inte varit en så jobbig dag faktiskt. Man bli lite rädd för att gå och lägga sig när man vet att man kommer gråta på morgonen men jag borde kunna klara den här veckan med energin som är kvar! Vill helst hoppa över veckodagarna så att det bli lördag varje dag känns det som just nu men det kommer ju inte hända så det blir till att gilla läget.
Nu ska jag dricka mjölk(?) och lägga mig, kanske läsa ett kapitel i Geografiboken we'll see Bye!

Jag knäppte lite kort igår när jag testade en ny frisyr vad tycks?

 

Jag vet att du vet vad jag vill


Lycka är

Hääär har varit på Goya som jag har saknat det stället!! Förstår inte hur jag har kunnat gå till andra ställen två helger i rad!?!


jag vill

310904_223300761060642_162871167103602_688591_1272214598_n_large
weheartit

shake that bottle and make it pop!

Jag vill festa ..
310904_223300761060642_162871167103602_688591_1272214598_n_large
Boss-club-concert-crazy-dance-favim.com-279565_large
Tumblr_lyigymczvn1r48oe3o1_500_large
Tumblr_lyionaqpni1r21980o1_500_large
Tumblr_lyigg1iqh41qcn698o1_500_large


såååå hungrig!

http://www.youtube.com/watch?v=qZjRxKnywGI&feature=colike
var ett tagsen jag skrattade åt ett klipp på youtube men det ändrades när jag mötte Promise Phan's man!
( Promise Phan gör många olika smink tutorials som jag brukar kolla på :)

Äntligen fredag!

Nu äntligen är det fredag och jag ska gå och lägga mig tidigt! Jag har nämligen "sovmorgon" varje dag i skolan så därför har min sovmorgon på helgerna försvunnit. Lördagar OCH söndagar ska jag från och med den här helgen vara i stan klockan nio till tolv YEY!
Jag kommer att ha lektioner i arabiska och Koranen vilket jag inte har någonting emot men tiden .. Shhh det bästa med att vara ledig som bort plåst. Får helt enkelt lägga mig i tid!

Fixat håret finally :)


Får ont i ryggen av stress

Jag har ganska lätt för att få ont i ryggen ibland när jag sover konstigt. Det beror oftast på en ovansäng, trångt utrymme eller stress = för lite sömn. Känner att det börjar bli dags att röra på mig så att kroppen kan stå emot och bli lite stark för nu var det ett bra tagsen sist jag träna! Ska försöka få ordning på detta så att jag blir mer frisk borde alla som inte redan gör det göra. Ska sova nu Godnatt 🕒💤👍


Du ligger riiisigt till

En vacker dag ska jag och Matilda på promenad, vi ska klippa hans sak och bliva åsnor så hoven får smaka hans bak. När människan farit över ängen ska vi tillsammans kasta ut sängen, och det som finns kvar av hans långa dag skall slitas i stycken likt pengen.


Lyckad kväll?

Not really since I'm at home by this time. Alla blev utslängda som jag visste så vi splittrades vissa drog till Slick andra drog till Interpool jag åkte hem. Men det är väl sånt som händer när man bjuder snorungar! Charles och Patryk verkade ha kul iallafall och det var väl det som var poängen :)
Ska dricka upp mjölken och käka godis sen sova!!


Sto lat!

Hellilulu idag blir det sista helgen ute för månaden! Känner att jag sviker med det här "tagga ner" snacket hela tiden men folk fyller ju år och så ..

Nu ska jag fixa mig sen beger jag mig till Matilda för förfest sen hoppas jag att jag får ett riktigt bra slut så att jag kan titta tillbaka och le ;) nej jag ska inte ljuga, om det blir asnice så kommer jag att längta ännu mer men det spelar ingen roll hoppas ändå på en bra kväll trotts alla omständigheter. Pease out!


It can creep up inside you and consume you

Ni äntligen är det fredag och det är jag så glad för! Man orkar knappt gå och lägga sig på vardagarna nu för tin'!

Imorgon ska Charles och Patryk bli firade på söderhielmska vilket jag tycker är ett jättefint ställe men det har blivit väldigt med problem med folk som är under 18, jag känner inte att det är mitt problem men det är ändå jag som är ansvarig och därför blir jag indragen så jag har gått runt och tänkt på hur man ska göra så att alla ska bli glada men det är väl egentligen omöjligt -.-

När jag fyller år finns det en sak att göra och den som inte är 18 får INTE VARA MED! Krogen punkt slut.

Ska hitta på något att sysselsätta mig med nu eftersom att helgerna framöver kommer att vara sopade från fest! Helt sjukt..


Bilden säger allt<3


Fortsättning bilder från igår

Bilder


Actions louder than words

Nu SKA jag ta det lugnt ett tag. Festade igår och var överallt och ingenstans Sätra Goya Slick, You namne it! Har segat runt hela dagen och orkar inte göra någon stor gest så jag låter bilder får tala för sig själv!


Klockan nio

Somnade på soffan klockan sex idag och vakna klockan nio hurray! Vill att det ska bli helg nu så att jag kan fullfölja min business på party fronten. Skulle tagga ner var det sagt men vet inte om det passar in i mitt liv just nu,, att tagga ner alltså. Man blir ju frestad till att festa När man hör party musik, någon nämner ordet lördag, klockan är två på natten, värst av allt att man börjar se personalen(Goyas) utanför deras arbete VAD ÄR DETTA?!? Jag som skulle ta det lugnt ..


Varför vill du riva ner mitt stängsel?

En del av inlägget försvann såg jag nu! Känner inte för att skriva om men kan berätta att jag inte kom sent till skolan för att min lärare var hemma så jag ar inte gjort så mycket mer än att fått mitt betyg i filosofi. Har kommit på att jag väldigt sällan skriver betyg i bloggen och det kommer jag nog inte ändra på för jag tycker att det är lite som att värdesätta mitt arbete i skolan. Nu ska jag sova ännu ett 10timmars pass som förhoppningsvis ska räcka!


Du kan torka dig hur fan du vill!

Idag har jag varit glad och positiv hela dagen faktiskt. Humöret beror väl främst på det härliga lovet(hoppas det håller i sig) jag vaknade klockan nio alltså en timme sent för att jag kastade telefonen i sängen när den ringde trotts att jag lade mig i tid igår. Nu sitter jag och kollar på Biggest loser och äter hehehe


Har du glömt att du ska till skolan?

SOV FÖRFÄN! Lovet är slut granen går ut skolan är här med äckliga bär!


Got to be good life

Har kollat en massa resor idag .. Inte så illa


Jag vet inte varför

Ibland är det väldigt tomt på Goya men för någon anledning blir det ändå alltid kul!

Igår blev det utgång igen så nu lär jag nog ta en paus, börjar tappa räkningen och blanda ihop helgerna nu xD det som är grejen är att jag inte har en aning om hur jag egentligen har råd. växer pengar i plånboken endast för utgång?
Har iallafall haft ett riktigt mysigt lov med mycket kul och lite sova nu ska jag fortsätta sticka och njuta av den lilla tiden som är kvar!


If you meant it save the regret

Vaknade runt elva tolv tiden idag hos Matilda efter en rolig men folktom kväll på Goya. Skulle äta på Bali garden lunch buffé som vi väntat så länge på, meen det är röd dag idag som sist vi skulle äta där så det blev ingen buffé. Istället åt vi på nian och jag beställde kyckling i sötsursås med ris, sushi och soppa så man är lagom mätt! Vet inte vad jag ska göra idag men det blir väl att ta det lugnt den här kvällen eftersom att jag sovit så lite. Har köpt lite nytt igår som jag kanske visar sen BYE


WTF

Vad hände här? ;(


Asså snälla lilla du

Hade myskväll med bebisarna igår blev vakna till runt sex tiden så min plan om att försöka omställa min sömnrythm är förstörd. Vaknade väl runt två tiden och käka frukost vid tre sen flög tiden iväg och plötsligt var klockan kvart i sex. Är utanför mitt hem nu och ska äta och duscha eller nåt sen bli det bio med Nils!


Mysfölyld

Idag vaknade jag väldigt sent tack vare min mysiga förkylning! Har annars varit med Linda hela dagen och tagit det lugnt. Nu vill jag sova och hoppas på en fungerande näsa så att man slipper vara rädd för att sova! Tschüs


New Year Good Year

Vaknade för 45minuter sen och har dragit på mig en förkylning gr8 -.- jag hoppas ert nyårsfirande var kul för mitt var faktiskt en besvikelse. Visst har inställningen en stor betydelse men jag vet ändå att jag har haft mycket roligare kvällar innan. Kanske borde tagga ner festandet med det nya året och bara köra varannan vecka we'll see har inget nyårslöfte så!


RSS 2.0