Riktigt

Just nu är jag mitt uppe i flyttider och har handlat och planerat en heldel för lägenheten. När jag får in sängen tror jag att det kommer börja likna något så jag ser verkligen framemot det! När det börjar bli färdigt kanske jag lägger upp någon bild för just nu ser det hyfsat tomt ut. Den här veckan kommer två människor som jag har saknat riktigt så i can't wait for it to start :D 

Nu tänkte jag plugga lite nu och sen sova för jag är RIKTIGT trött!




Blivit med lägenhet

På fredag får jag nycklarna till min första lilla lägenhet! Har sett fram emot det jättelänge så nu väntar jag bara på att det ska bli fredag. Jag har börjat köpa massa grejer med behöver köpa så mycket mer så lär åka till Ikea en omgång till. 

Annars har jag precis kommit hem från träning med mamma och är helt slut, skulle dock inte sitta fel med en subway men det lär jag ju inte orka åka och köpa så det här lär bli intressant eftersom att jag är riktigt trött och hungrig. 



Vilja visa alla

Godeftermiddag, idag har jag vart och handlat och gjort en riktigt god middag + efterrätt! Vaknade och kände mig riktigt stressad för olika anledningar så jag låg och bara funderade i två timmar. När jag väl klev upp och prata lite i telefon med en riktigt söt kille blev jag på bättre humör och då märkte jag att jag faktiskt inte känt mig stressad på väldigt länge. Även om det varit kaos i olika storlekar omkring mig har jag ändå inte känt mig stressad så kanske håller jag på hitta rätt riktning för mig. Nu ska jag iväg till min syster och umgås! 



Min sötis

Idag har jag haft heldag i skolan med föreläsning och även lite grupparbete som var väldigt kul. Efter det har jag vart och köpt grejer till min planerade halloween costume ;) det är ju trots allt halloween ganska snart och förra året blev det inget så det här året hoppas jag verkligen att det blir av! Nu ser jag inte vad jag skriver för student är nå fel på 

 en här appen så det är nig lika bra jag slutar!

RSS 2.0