I brought a broken keyboard

God eftermiddag! Idag har jag jobbat som vanligt och skulle egentligen ha jobbat på båda jobben idag men eftersom att det är busstrejk så kan jag inte ta mig allt för långt och speciellt inte till Umedalen när jag ska börja 7. Vet ju inte exakt hur långt det är till hemifrån men det tar mellan 40-50 minuter att åka buss så om jag då ska gå lär det väl ta minst 2.5h, lägger man på en halvtimme eftersom att jag inte kan vägen så har man ett alarm på ungefär 02.00 :)

Känner bara att det är lite taskigt att dom som nu inte vill ge upp och ge det busschaufförerna vill ha drar ut på folks tid och pengar. Väldigt okänsligt. Hur som helst har jag hunnit lösa det hittills men imorgon ska jag till af och det är på arbetstid så får väl se hur det går då, får väl åka sparkcykel eller nåt!


Glad midsommar!

Den här midsommaren började med jobb och efter det har jag legat och halvsovit i soffan trött som man är. Nu har Emma skjutsat hem mig och jag sitter framför tv:n och käkar gravad lax med potatissallad, tillräckligt för mig!


Once twice get some advice

Känns som att jag bara jobbar nu för tiden. Kliver upp tar vad som finns i kylen då jag inte hinner/orkar göra ordentlig frukost, går till jobbet, kommer hem, är utomordentligt trött men sover inte förrän två på natten eller typ sex på eftermiddagen, vaknar och tar den frukost som finns. Det här är väl ungefär hur mitt liv ser ut nu och kommer väl fortsätta så ett bra tag till! Hör och häpna jag ser fram emot att börja i skolan(om jag börjar där jag vill).

Nu ska jag vila lite och sedan fortsätta köra!


Hotta brudar

Idag vaknade jag upp med "här kommer Hotta brudar"-låten i huvet så jag sitter i min ensamhet och käkar frukost till den.
Idag hoppas jag att det går smooth på jobbet för att jag hade huvudverk halva dagen igår och det skulle vara skönt om den höll sig borta hela dagen idag. I lördags efter jobbet var jag på ett bröllop men eftersom att jag hade klivit upp så tidigt var jag inte speciellt social och gäspade mer än jag borde. Oförskämt. Nu ska jag bege mig till jobbet, auf Wiedersehen


Love to you

Idag har jag blivit bjuden på lunch av jobbet och det var trevligt, har varit lite lekar osv. Igår låg jag och tittade på Ellen och dom snackade om en app som skulle hjälpa när folk som sover dåligt, jag som har haft problem med det tänkte "aja jag provar" bad.freakin.idea slutade med att mitt vanliga alarm la av och jag försov mig i en timme! Nu är det iallafall helg så jag ska väl förhoppningsvis sova ut imorgon crossed fingers.


Klockan är fyrrra

Japp då är man tillbaka och ska jobba efter 2 1/2timmars sömn! Tycker faktiskt att det är ganska jobbigt att jag aldrig tycks kunna lägga mig och bara sova i sängen här utan det ska vara ett spektakel varje gång, "men du har väl inte tänkt på allt som man skulle kunna tänka på innan man går och lägger sig? För vad jag vet så har du inte tänkt på hur många strumpor du har eller om du har studerat en apas fot som ser ut som en hand?".

Dessa tankar far upp i mitt huvud som är helt orelevanta och det händer bara i den där sängen. Nu lär jag gå till jobbet och förhoppningsvis svimmar jag inte efter vägen!


Systrar

Är på stan med mina två småsystrar och fikar för att dom idag haft skolavslutning. Tiden här i Gävle har gått för fort och redan imorgon ska jag tillbaka till Umeå. Känns inte som att jag vill dit riktigt än men jobb kommer i första hand just nu så man får helt enkelt köra på. Nu ska vi fara hem innan jag börjar bränna upp plånboken!


Gävle My home,

Äntligen är man tillbaka till lilla Gävle och som jag har längtat efter familj och alla vänner! Igår var jag i furuvik med familjen och sedan en kort stund på stan med Viktoria och Linda. Idag är det utgång som står på schemat och imorgon lika så, så jag hoppas att det fina vädret håller i sig :)
Bjuder på den fina bilden!


Extremkall

Idag har jag varit på jobb nummer två och det gick väl okej men jag har blivit sjuk. Hosta, snuva, huvudverk, och en aning yrsel går inte så bra att jobba i så jag åkte hem och vila. Väl liggandes och vila ringer min chef från jobb nummer 1 och frågar om jag kan jobba från fyra idag. Eftersom att jag redan kände mig skyldig för att gå hem så säger jag ja, vilket är ganska dumt. Nu lär jag alltså åka och jobba iallafall fast jag är sjuk, pucko.

Igår kom min mamma och hennes jobbarkompis förbi och jag blev så glad av att se henne så det var knappt jag visste vad jag skulle säga. Kanske skulle hon/dom åka förbi här idag också men nu när jag ska jobba så får vi väl se. Ska upp och käka lunch nu ciao!


Mitt på bordet stod en ko

Brännbollsyran var riktigt nice igår och var värd pengarna även om det sved lite i plånboken. Imorgon ska jag börja jobba kvart över fem på morgonen så nu är det faktiskt dags för mig att göra kväller!


För snygg för mig jag vet

Brännbollsyran är vad som gäller idag och jag och Emma är på G! Får se hur kvällen slutar :)


RSS 2.0