Leta efter tröttare, Bitte!

Har sovit/ vilat fran klockan fem till nu 21:21 har varit sa trött sa jag kände att det var lika bra att vila sa jag inte behöver vara lika trött i morgon men vi far väl se om det ens gjort nagon skillnad, förmodligen inte -.-
Imorgon är den min sista jobbdag och det ser jag fram emot men är ocksa lite rädd att de kommer lata mig slita sönder just för att det är den sista dagen och det kommer vara fullt i gästhuset sa kommer väl behöva städa alla rum inklusive barnrummet som jag var tvungen att städa idag.
Vet inte om jag har nämnt det men det ska vara ett beach party i morgon i Leoben men det skulle tydligen regna sa typiskt Sverigeväder sa vet inte om det blir sa kul längre det blir iallafall som en slags avslutning pa resan hit sa det blir säkert ett minne hur som helst!
Ett av rummen pa Gästhuset/Värdshuset när vi har städat :)
Hos tandläkaren, alla stirrade pa mig för personalen pratade öppet om mitt EU kort och pass Alien in New York
Min handledares höns
Skolan i st.Michael, gar förbi här varje dag
Och munter--göken själv, tog alldeles nyss. Ska tillbaka till sängen snart jag lovar!

tre snabba röda!

Sa ser haret ut nu, hann inte twa na ordentliga bilder och Viktoria tvingade mig att ladda upp sa det här är nu :)

Running Sushi

Grüß Gott!
Idag har jag och Anna varit i Leoben och träffat Katja, vi satte oss pa ett cafe som jag besökt tidigare med Anna, Kahti och Lorenzo. Vi satt och pratade ett bra tag om allt möjligt sen akte Anna hem och jag och Katja akte vidare till en Running sushi bar = food heaven där jag at för minst fem pers. Kom hem nu och insåg nyss att vi suttit och pratat i nästan fyra timmar!
Jag ville jättegärna ta kort men jag glömde mobilen pa bordet sa det blev inget, dock har Katja nagra bilden som hon sa att kon kunde skicka över till mig senare sa ni ocksa kan fa se :)
Ringde hem en snabbis idag och grattade syster pa födelsedagen och hann prata med alla förutom mamma vilket var synd men är ända glad över att ha fatt chansen att prata med de andra där hemma saknar allihop och ÄVEN Viktoria <3

turn me on with your electric feel

Fixar haret nu sa det äntligen blir rött! :) Kanske kommer upp en bild imorgon orkar inte idag x)

Oh No..

Har nyss varit till Leoben med Anna och hostmamma Sabine och käkat glass. Fint väder idag sa man vill ju inte sitta inne hela dagen ;) tyvärr har jag ett stort problem nu, pengarna är slut! Det är katastrof i mitt huvud för jag kan inte fa tag pa mina pengar för att jag lämnade mitt bankkort hemma(vill inte fa det stulet) och nu den sista veckan har oväntade kostnader uppkommit -.-
Skickade Sirrahs present för att den skulle komma i tid till henne och tänkte att det skulle kosta ungefär som i Sverige men saaa jag miss tog mig! 150kronor för frimärke till Sverige och da tänkte jag ; men det kommer i tid iallafall men sa jag miss tog mig igen! När kvinnan bakom kassan redan hade stämplat brevet sa hon att det skulle ta ungefär fyra dagar och jag är hemma i Sverige om ungefär fem dagar sa det var alltså helt onödigt. Jaja tänkte jag och sa till mig själv att halla i de sista pengarna ordentligt, akte till Leoben och skulle FRAGA om hur mycket det kostade att klippa mig och färga haret men förstår inte kassörskan vad du säger betyder hur mycket kostar det, jag köper det sa 250kronor rök för haret... Vill inte säga till min hostfamilj att jag inte har pengar för da kommer de ge mig pengar och det känns inte bra. Vad ska jag göra???

Born and raised soldyrkare.

Halla everybody!
Idag är solen framme och jag har legat och stekt i ca en timme med musik i öronen. Tänk vilken perfekt dag för att läsa .. sa jag har börjat med den tredje boken(Twilight Saga) pa tyska av ren rädsla av vad som skulle kunna hända om jag inte har nagot att göra som om det nu skulle hända -.- men NU ska jag sluta babbla böcker hela tiden har gjort det i varje inlägg nu man börjar nästan tröttna pa att ater igen berätta om böcker alltsa inte pa själva böckerna saklart.
Fick sluta tidigare idag för det var stäng sa som jag förstatt och det är ju jätteskönt nu när solen är här för att hälsa pa.
Kanske ska plocka jordgubbar pa ett jordgubbsland senare idag men vi far väl se, skulle inte sitta fel att ha en dag utan nagat att göra.
Bilder fran idag

You're the only one I've been waiting for

Idag är det Kirchtag(kyrkdag ordagrant) och jag har varit pa nagot ställe pa ett berg där vi har firat hela dagen. Det är nästan som en oktoberfest blandad med midsommar och det som är sa roligt är att nästan alla hade pa sig de traditionella kläderna som nästan ser ut som svenska folkdräkter fast finare ;)
Jag läste ut boken igår sa jag kunde knappt sova för jag bara lag och sura över att jag inte har med mig den andra boken haha I'm going nuts over a book can you guys belive it? Jag far läsa den andra boken pa tyska om jag vill men jag känner att jag maste ta en paus och sova ut för en gangs skull.. men det betyder med andra ord att jag förmodligen kommer att börja läsa imorgon.
Imorgon börjar jag jobba igen sa det blir upp halv sju och börja röja! Looking forward to the weekend
Graz med brudarna ovan :)
folkdräkten och jag
Folk idag visst är kläderna fina? :)

Hälsningar fran Graz

Grüss Gott! I dag har jag akt till Graz och träffat Katja och Verena som jag inte hade träffat pa 2-3 ar! Dom gav mig en snabb guide genom staden och jag köpte en present till min syster som fyller ar och min andra syster har ocksa nagot som väntar här pa henne. Förutom det har jag köpt ett par sommarskor jättebilligt pa H&M och en lite dyrare klänning pa Zara som var värd var ända krona! Den är elegant och faktiskt ganska lang(inte lag som en lang klänning utan en klänning närmare knälängd) och sitter som handen i handsken. Vet inte nagon bra tillfälla att använda den men det kommer väl för eller senare.
Efter trippen till Graz akte vi förbi nagra bekanta till familjen och at tre rätters middag och pratade en massa massa tyska, sa idag har jag verkligen haft en intensiv kurs i tyska pa nagra timmar! Lekte med deras dotter som ocksa heter Anna vi spelade piano, uno och memory till dess vi akte hem :)
Ska ner och läsa nu men tänkte bara nämna att jag ska ha pa mig en Österrikisk folkdräkt i morgon och fick testa den nu ascool sa ni far säker se bilder i morgon :D  
lite suddig bild pa klänningen, har inte tagit sa mycket kort idag eftersom att den var sa intensiv ;)

Jag har varit i skolan - midsommar

Igår var jag i Wien hela dagen och det var väldigt trevligt! Vi gick runt och kollade på alla affärer men allt var stängt för det var någon speciell dag, det var sa typiskt för alla affärer jag skulle vilja gå in pa fanns där! Till och med forever21 vilken miss. senare på dagen blev det riktigt varmt och mysigt sa vi tog tunnelbanan till ett ställe lite längre ut från Wien och kollade pa Cissis Slott. (vet inte riktigt vem Cissi är men det var iallafall massa kända människor som hade bott pa slottet och det var riktigt fint!)
Idag har jag åkt med Anna och Kathi till skolan för att se hur dom har det här och det var väl sådär.. Dom hade inga riktiga lektioner utan endast presentationer om deras motsvarande Projekt arbete och jag hade ingen att prata med så jag satt typ själv och gjorde ingenting. Deras presentationer var varierande, de första som hade presentationer hade ungefär fem punkter med fem ord och titel som de läste innan till men sen blev det fler och fler med mer innehållsrika presentationer. Nu låter det som att jag är värsta knodd när det gäller presentationer och det är jag absolut inte! Men jag har ändå lärt mig ganska mycket om presentationer i skolan och programmet Anna går på är ända ett program med många presentationer som ingår i programmet så jag föreställde mig automatiskt väldigt hög standard på presentationerna.
Är väldigt trött nu och vill sova och sen läsa sa jag kanske skriver idag igen om jag far tid :)
Kommer inte fira midsommar eftersom att de inte gör det här men ni andra få ha det så kul i Sverige och ta hand om er speciellt bebisarna där hemma ;)

seven years and fiffty days

Igar kunde jag inte skriva för jag gjorde nagonting, men jag vet inte riktigt vad. Jag har börjat läsa som en tok pa sistone och det oroar mig nästan, är det faktiskt sa att jag gillar att läsa eller är det bara för att jag är utomlands? hoppas pa det första för jag har blivit helt galen i boken tänker till och med pa den nör jag jobbar ;o
Idag har jag använt mitt Europaförsäkringskort för första gangen för att jag till tandläkaren. Hade ont i tanden sen i förrigar och märkte till min förvåning att det kändes som en spricka. Självklart sa jag har en mjölktand kvar som det inte finns ngot under vilket betyder att man helst inte vill ta bort just den tanden, är det just den tanden det är "fel2 pa sa tandläkaren slipade tanden. Det gör inte ont längre för att jag har fatt medicin men det känns ända konstigt som att det är cement pa tanden.
I morgon är jag ledig och vi ska tydligen till Wien över dagen vilket låter kul! Lite mindre kul är att en oväntad kostnad för tag också ska poppa upp när som helst och de sa att det lag runt e50 alltsa runt 500 SEK.. Det är väl egentligen okej men jag vill inte spendera en 800kronor pa en dag unless its shopping  men det löser sig nog.
Saknar alla där hemma och jag är väldigt ledsen över att jag inte har någon teckning här men det är väl tack vare bergen :-/
Ska iallafall på bio idag med Anna och hennes kompisar runt 5-6 tiden och nu ska jag läsa sa vi ses kanske sen
Tschüß!
Berg överallt!

Tack du! Jag som älskar kaffe sa mkt NOT

Idag vaknade jag kvart över sex helt unreal att jag inte var sa trött som jag trodde att jag skulle vara för att jag inte kunde sova. Jag tror att jag är allergisk mot nagot som är i luften i rummet jag sover i för jag fick jättesvart att andas sa fort jag lade huvudet pa kudden :o
Har iallafall jobbat i dag för första gangen och det gick väl sisadär bra, jag rensade jordgubbar och körsbär och hjälpte till att städa rum som faktiskt var riktigt mysiga.
Senare idag ska jag ut med min värd och kolla runt lite i staden och kanske hitta pa ngt kul, känns skönt att ha nagon i sin egen alder att prata med nu när man är borta..

Bilder jag har tagit idag :) Första bilden var jag inte sa munter för att jag inte hade ngt att göra pa mitt arbete den andra bilden har den förfärliga historien bakom sig JAG DRACK KAFFE den fjärde och femte är bara bilder pa den fina utsikten här, det är som att vara i ett sagoland med alla berg!
Nu ska jag ga ner och fortsätta läsa Twilligt sa ni far ha det sa bra sa länge!!
Btw Viktoria om du läser detta kan du ju säga till min mamma eller skicka ett mess till henne om att jag inte kan smsa för det inte finns nan teckning men att hon kan läsa här<3

Framme!

Nu är jag framme i Österrike och det känns faktiskt jättebra! Min värdefamilj värkar jättetrevliga och det är riktigt fint här. Är asglad att jag har tillgang till dator och sa att jag kan upptatera och halla kontakt pa ett mer effektivt sätt!
Har varit en lang dag och vi har slussas hit och dit mellan flygen fran tyskland till österrike da vi endast hade ca 7 minuter att ta oss till rätt ställe min vi han med tre minuters marginal which saved my day! Jag ska vara social nu och äta sen blir det väl vila för jag ska tydligen jobba fran sju till tio! om det är tio pa kvällen eller tio pa morgonen vet jag inte men jag kan tänka mig att det är pa kvällen sa jag kommer vär vara slutkörd imorgon!
Ha det bra iaf !!!

I can be your freak every day of every week

Nu börjar jag känna mig lite smått worried för resan imorgon men förhoppningsvis går det bra, jag är hos Viktoria tredje dagen i rad och har nyss kollat på film så tankarna har inte hunnit fatt mig förns nu när filmen + GG är slut.
Jag tror iaf att jag har det mesta under kontroll nu ska bara packa ner kaffe och lite godis ;)

Taste of Africa

Jag är med familjen i inte mindre än Wait for it .. Almost there Hedesunda!! Japp det är ett litet fik här som är Afrika inspirerat mysigt men i skogen x)

Baby Imma Be Your Motivation

Håller på med lite ändringar som du kanske ser.. eller inte så men det blir förhoppningsvis snart färdigt ;)

Första gången jag packar i tid?

Nu är det bara två dagar kvar till jag åker till Österrike!! Känner min taggad som man ska och hoppas på fint väder där borta och en trevlig resa. Måste säga att min flygräddsla har minskat men den absolut inte borta, jag tror att jag alltid kommer att vara lite flygrädd men det känns lite bättre nu när jag har flygit så "ofta" på det senaste..

Det känns iallafall kul att få åka till Österrike eftersom att jag kommer att få träffa mina utbytesstudenter som jag inte har sett på sisådär 2-3år så jag ser verkligen fram emot det.


lagade världens skaldjurspasta iförrgår gotta love it!

Everyting I want all that I don't need

Har blivit ett litet glapp men nu är jag tillbaka, var riktigt effektiv igår så jag orkade knappt röra datorn x) Först när jag vaknade gick jag till affären och köpte MJÖLK och lite annat sen när jag kom hem började jag vika tvätt, laga mat, städa köket, diska, tvätta ugnen som inte är att leka med, dammsuga och efter timmar av slit kom man på att man inte ens hade käkat frukost Sweet! Senare gick jag och pappa till min moster som åker till Senegal idag för att säga hejdå. Efter det bar det av till södra bomhus precis som nu, för att umgås med Viktoria idag är Linda också med :D I think that's pretty much it for now, I've noticed that I like booting when I'm on the bus maybe cause it's the time when I think about what I've done I don't know anyways bye for now!!

Regn regn regn regn

Står ute i det sköna regnet och väntar på bussen som skulle ha åkt för sisådär 20minuter sen :) älskar det!!

Dom har tagit studenten ja dom ar tagit studenten

För dom har tagit studenteeen fyfan vad synd om oss! Igår var det studentfirande i hela Gävle med en massa skrik och tjut som det ska vara! Man längtar verkligen dit själv men som en i klassen sa: det är ett helt PA arbete kvar så vi i tvåan har inget att hurra för. Igår var jag ut med klassen en stund men sen bestämde sig en del av klassen för att gå på slick eller goya så det slutade med att alla såsmåningom splittrades. Hade velat hitta på ngt idag också men jag är för trött och seg så nu sitter jag på bussen påväg hem från Viktoria. Svårt att fatta att det är sommarlov!! ;D

Do you ever feel

har kännt mig som a prisoner in my own home lately och igår fick jag nog så jag frågade ut Euskari på en date så det blev Prates på bio och sen övernattning :) Idag känner jag tyvärr lika som igår innan bio men nu vet jag inte var jag ska göra för att bli av den känslan.. har typ inte gjort någonting mer än att städat, duschat, gjort lite mat och segat vid datorn FUN FUN FUN looking forward to the weekend.
 
Imorgon kommer jag troligen inte vara speciellt mycket gladare eftersom att jag kommer få tillbaka mina betyg och sen är det studentfirande som gäller i skutskär. Senare på kvällen hoppas jag att klassen bestämmer sig för att vara i bollan så jag kna få komma ut från mitt prison -.-

En annan kör på mjölk..

En tredje kör på bedövande

En första som kör på klänning, gjorde den för ett tag sen


Unreplaceble :´(


Spelar ingen roll vad han än gör kommer aldrig bli lika bra som min Charlie :(

Under Pressure

Idag har Viktoria och Linda åkt till Viktoriasjön eftersom att det har varit så varmt ute och ja skulle mer än gärna vilja följa med men jag måste vara hemma och plugga favorit ämnet i helvetet Matte!
Förhoppningsvis mitt sista matteprov imorgon så jag känner mig verkligen under pressure anjfndjibköäThe love you found in me

ska träffa mina bäbisar idag för lite reunion efter långhelgen idag men innan det så ska jag till min mostar som fyller år idag!

Grattis igen :)


MCdonalds häng

Sitter på donken med mina systrar nu efter en liten shoppingrunda efter avslutningskläder! Själv har jag köpt ett somrigt linne som jag skulle kunna ha på skolavslutningen men det får vi väl se :) håller på mixtrar med mms inlägg just nu och det går sådär så det kommer förmodligen komma konstiga inlägg lite då och då!

We love it


Bilder från igår, den sista bilden är från när jag och Viktoria smet in på bion ;)

Älska : don't mess around with the demolition man

Nu är det en såndär långhelg när man är ledig i typ 4-5 dagar från skolan och det Känns Awsome! Igår färgade jag håret utan större framgång sen åkte jag hem till Linda och blev kvar till "idag" då vi tre Linda Viktoria och jag la oss i solen och stekte som vi nästan jämt gör ;) senare var det fest hos en gammal barndomskompis som var mysig. Tyvärr tyckte såklart inte grannarna att det var lika mysigt fastän hon hade ringt på innan och sagt att hon skulle ha fest och att de skulle bli lite ljud så alla blev tvungna att åka iväg så jag och Viktoria tog bussen ner till stan för vidare fest någonstans vid Gävlestrand som för övrigt är det absolut finaste stället i Gävle till slut hamnade vi i någon replokal där vi dansade loss ett litet gäng. Orkar inte skriva allt nu för jag vill sova men jag gick från stan hem på typ en kvart det kallar jag Powerwalk!! Mer ingående får ni kanske imorgon eller "senare idag" Tschüss

RSS 2.0