Kåld mäd? Fränkly nåbody kers..

Är han förkyld? Är han arg? Vem vet ..? Något jag är säker på är iallafall att han är söt när han ser oskyldig ut.

Om en timme och åtta mineter så tar mina pengar slut på mobilen och jag kan slå vad om att jag har minst hundra kronor kvar^^ Jag har till och med ringt till min morfar som befinner sig i Gambia, altså en helt annan världsdel och jag har ändå pengar kvar. Det är ju helt otroligt det kostar apmycket att ringa utomlands och jag hann prata med inte bara morfar utan hans fru och min pappa hann snacka med dem också! Mina föräldrar måste vara ganska stolta över mig don't you think? :)


Look at me.


Vad ska man göra om man blöder näsblod från båda näsborrarna och man inte kan sova med öppen mun?
YOU STAY UP!

You sick basterd!

Nu lagom till skolstarten så har jag blivit sjuk vilket blir suveränt eftersom att jag ska få hem en utbyesstudent nu på torsdag som säkert inte förväntar sig sjuttiotusen papper+nysar som ett första intryck :) Spännande att "break the ice" med en nys!

Annars så tänkte jag berätta för er som är intresserade(ingen) att jag har fattat ett beslut och köpt lösnaglar som jag har målat själv. Måste säga att jag blev lite chockad när jag klippte av mina egna naglar och tog bort nagellacket, mina fingrar såg ut som korvar och då insåg jag att jag nog inte haft så korta naglar på flera år. Jag har aldrig trott att en liten sak som naglar skulle spela roll men jag kan inte längre förstå tjejer som har naglar som slutar innan nagelbandet.
Gustihun´valp

Om en vecka så är det rockbjörnen och där är mitt kärleks band nominerade i två kategorier(länkar längst ner).
Till skillnad från andra röstningssystem så spelar det ingen roll vilket namn/mail man skriver och det tycker jag är lite konstig eftersom att det bara blir onödigt att skriva sin mailadress om de inte ens ska använda den, hur som helst så har jag hittat på hur många olika retardnamn och jag skulle bli jätteglad om du också gjorde det ;)
Bullman89@hot..
Timsnelhest@hot..
Georgebandewurst@hot..
Gustihundvalp@hot..

Tryck här -->


smuts - muts + bikini - binini + Tom/3-m upphöjt i 2-T + roten ur skit = Sk**an

Som du kanske har märkt så har jag inte upptaterat på ett tag och det kommer att förekomma ofta nu när jag har börjat i skolan igen. Mitt schema är inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara men man ska ju aldrig vara säker på en sån sak för vips så händer det-.- Har börjat få ont i halsen tack vare Euskari så det känns ju som en riktig rivstart på terminen! Bokstavligt talat det river lite i min hals.

Jag ska försöka att fixa det där med att blogga från mobilen så det kanske blir aktivt :)

Because he's cute


Härligt sommarlov har jag haft och det tackar jag för!<3

Skydd är för människor utan cyklar


Imorgon börjar stället som inte är värt att nämna och jag måste säga att det inte lockar mig speciellt mycket, något som jag måste säga är ganska bra är att tiden brukar gå ganska snabbt när man är i ... eftersom att man är så inne i det så man inte märker hur årstiderna ändras.

My family(#2) is back!

Idag har både Euskari och Jolla kommit hem från turkiet/england så efter en stund på stan med min mamma och moster och min syster så har jag såsat runt hos Euskari hela dagen och medan hon har snackat om turkiet ;) 
Jolla var så trött efter hemresan så henne ska vi träffa imorgon/senare idag. Något som jag tror kommer förvåna dig stort är att jag för förstas gången har sett Twilight och kan faktiskt erkänna att han ser bra ut i filmen, men längre än så går det inte. Han ser ut som en kaluffs i verkligheten och thats fact så vi kan få fortsätta snacka om hur snygg han är så länge ni snackar om på film.

Sover kvar hos Euskari så jag lär chilla med skrivandet :)

Seriöst tjejer -.- FULT

Fint :)

Ooh TOM die nach ist hell TOM entkomm der welt

 TOM lass dich fallen Um zu fliegen..


Racka macka fon!Så här blev det typ;

Skulle jag ha mer tid innan skolan så skulle jag ha olika crazy outfits varje dag! ;)

A hint of what I'll be doing later today^^


Nail art <3

Jag vet inte om jag har nämnt tidigare i bloggen att jag håller på med nail art, det är iallafall en grej som intresserar mig jättemycket och något gör jag det själv. Dock gör jag det bara på mina egna naglar vilket är fint och orginellt men väldigt jobbigt. För det första så tar det minst en timme att måla sen lossnar nagellacket efter ett tag eller så går en nagel av och det är minst sagt irriterande. Därför är det en finulig typ som har kommit på lösnaglar som är helt perfekta! De går inte av lätt, man behöver inte måla om och det tar en halvtimme att fixa MEN när man har lösnaglar så är det inte lika speciellt längre för då är man bara som vilken gävlebo som helst och ingen ger komplinganger till sånt. Don't get me wrong jag menar det inte ordagrant det jag menar är att det inte är speciellt att ha lösnaglar för sånna kan man köpa medan långa färgglada riktiga naglar drar till sig uppmärksamhet. Enough said about that here are some pictures!Might trick me Once

But I won't let you trick me twice..
Har alltid gillat Kelis musik och hon har en låt som heter acapella som är riktigt mysig!I want to get away, I wanna fly away yeah yeah yeah

Att dansa till Lenny Kravitz är ett ganska bra tidsfördriv när man fastar..
American Woman, Are you gonna go my way, Fly away allt möjligt!


DDM 5år!

Idag är det 5år sen Tokio Hotel släppte Durch Den Monsun och blev det dom är idag!
(jag skrev detta igår men den blev inte uppladdat -.-

släng sopor i tunnan!

Idag har jag gått runt och käkat massa frukt och lämnat skrutt på alla olika ställen. Först åt jag en nektarin sen glömde jag den vid datorn och då tog jag en annan frukt och började käka på tills att jag hittade min nektarin igen och åt färdigt den sen kommer det väl sluta med att jag hitter en halväten banan som ligger i sängen som blir perfekt till kvällsmat ;)
Bilder är nästan alltid intressanta so ..

Thats for now TSCHUSS!


I hate it when you lie.

Att ljuga är fel och det vet alla men det kan ändå vara ganska lindrigt när "duktiga lögnare" ljuger men när folk som aldrig ljuger i vanliga fall börja ljuga så är det hemskt. Oftast så ljuger inte nybörjare så bra men det känns ändå hemskt att bli lurad av en person som man litar på till hundra och jag tror att det är de folk menar med att det är dåligt att ljuga,(förutom allt trubbel man hamnat i) man blir helt förstörd och ändrar hela uppfattningen om den personen vilket kan vara väldigt tråkigt.
Idag var det en som jag trodde hade ljugit för mig och jag blev faktiskt sur, inte för att det var en jättestor grej utan för att personen hade undanhållit och grejat som tur var så misstog jag mig och personen är förlåten men jag känner mig ändå lite mer osäker bara för den lilla grejen. Thats pretty sick!
Så denna låt är inte my cup of tea..


Wir wollen nur reden

Att lära sig ett språk är svårt men när man har fått till hörseln så går det enkelt som en dans.
Det är hur många som helst som läser språk i skolan men som inte egentligen kan ett pis, tillexempel mär jag gick på franska jag kände verkligen att det inte gav mig någonting mer än sånger och det är det som är finessen med språk för att kunna lära sig prata måste man lära sig lyssna. Det tror jag är det största felet i de flesta språkkurser i skolan för det man får lära sig mest är grammatik och det är ju bra att kunna, men man kan inte tala ett språk med bara grammatik vilket gör att hela språket fattas när man "läser språk". Sen jag var liten har jag alltid svarat på svenska när mina föräldrar pratat med mig på mandinka vilket har gjort att jag inte kunnat prata så bra mandinka. Trodde dom till vi kom till Gambia då det inte tog mer än en vecka innan jag snacka mer eller mindre flytande mandinka, och varför detta hände är ju för att jag alltid vetat vad saker och ting heter OCH den största anledningen till att jag började prata var för att jag var tvungen! Inte många skulle förstå om jag snacka svenska så jag tvingade mig själv vilket ledde till att språket förbättrades väldigt mycket.
Såklart har jag fortfarande en brytning när jag är här i sverige och vissa ord hänger i sig men jag har ändå en trygghet i att jag förstår vad man säger om man tilltalar mig på mandinka.
Jag kände bara för att skriva lite om språk för att jag har suttit och lyssnat på en jättelåååång intervju med Tom Kaulitz och han pratar såklart tyska så behöver jag anstränga mig för att förstå vad han säger och då kom jag på hur jag på snabbast sätt lär mig flytande tyska.. 
Visserligen kan jag prata men lyssna är mycket viktigare för vi alla vet att tyskar inte sparar på skrutet när dom pratar och det är de som gör allt så klurigt!
Som du skanske ser på klockslaget så är klockan över två på natten vilket betyder att jag inte riktigt har någon hejd på mitt skrivande samt tankesätt men jag tycker ändå att jag har skrivit ganska vettiga saker... Vi får väl se imorgon/ senare idag ;)
TSCHUSS!
Nu har viktoria och Fredrik också lämnat mig så jag är ensam;(

Starstruck

Anledningen till att jag är singel har en mycket enkel förklaring; STARSTRUCK
Jag har alltid varit ganska fisförnäm när det gäller killar vilket har varit den största anledningen till att jag inte hitter någon här i gävle..

#1 Lil Bow wow


#2 Darin


#3 Justin Timberlake


#4 Chris Brown


#5 Tom Kaulitz


Något som är lite roligt/fult som jag inte har tänkt på är att alla har typ samma stil, cornrows n bandana ;)

Även Justin..


Jag har inte en blekaste aning om vad det är som gör att jag gillar cornrowskillar för det är inte en direkt speciell frisyr, jag säger absolut inte att det är fult jag brukade ha det själv när jag var liten men det är inte det som lockar.. eller kanske så är det det som lockar utan att jag vet?
Det jag vet är iallafall att frisyrer jag gillar på killar är emo/rock/punk/hardcore frisyrer OCH långt hår ;)
Som t.ex.

Mohawk gotta love it!

Emo frisyr (Y)

Alla VET att hans hår är snyggt

Men en frisyr som ändå tar alla pris i hår fisyrer enligt mig är denna, varje gång jag ser den så vill jag färga håret svart och klippa mig  så att mitt hår ser precis ut som hans! Skitunge ge mig ditt hår haha xD

Något som jag har tänkt att göra som min syster har gjort är att ha cornrows på sidan och som en mohawk i mitten det är ganska snyggt faktiskt, what do you think?
 


Jag älskar att drömma

Inatt/förmiddagen drömde jag att jag skulle slå rekord i att dricka mest mjölk i två glas så jag hade två 1½liters i ett stort glas och precis när jag skulle dricka så kom min syster in i mitt rum och frågade om hennes kompis fick låna min plattång.. IS SHE INSANE?!? Vad är det för fel på folk som bara väcker folk utan någon som helst anledning i världen? Jag väcker ALDRIG folk med flit om det inte är viktigt vilket det abslut inte var eftersom att jag hade sagt readn igår att det var okej att låna min plattång. Jag blev skit förbannad och nu sitter jag här och gör ingenting bara för att jag inte kunde somna om. (jag brukar inte sova till fem i fyra men hela tanke sättet ändras när man inte får sova klart -.-)

Nu ska jag nog försöka göra något mer betydelsefullt och jag hoppas du gör det också!


Btw, du som skrev till mig i förra inlägget skrev typ annonymt ;)

ÄNDRA HEADer

http://www.facebook.com/tidasawo#!/video/video.php?v=430250858448&ref=mf

Jag vet inte om alla kan se filmen men den blev iaf asbra för er som inte kan se ;)


 *ska ändra header igen

Summer #5

Can't you see the joy in my eyes?

Jag saknar någon men jag vet inte vem, jobbigt att vara depp för sig själv.

Don't call my name I'm not your babe

Nu har vi filmat klart musikvideon och jag är minst sagt trött och min nacke gör riktigt ont för att vi har stått och slängt med håret på nästan varenda klipp. Om en stund ska jag och Euskari åka till Fredrik och ha tvspelskväll då jag kommer att suga som vanligt men det är ju det som är så roligt med tvspel, alla måste sjunka till min nivå för att jag inte kan sen när dom inte märker så "råkar" jag köra om dom och vinna! :D
Så här muntra ser vi ut 

Musikvideo

Sitter i Nils rum nu medan de håller på filmar till får musikvideo som vi har hållit på med hela dagen :) Jag kanske lägger upp den på bloggen om den inte blir allt för sexistisk (vi sjunger i "regnet") Btw; var till hälsocentralen en fjärde gång och idag drog de bort hela huden på min tå och jag höll seriöst på att käkas! Som tur var så kände jag ingenting och nu läker det finfint. Nu när vi har filmat så har dock omläggningen som sköterskan gjort blivit blöt jag jag har typ inge tejp i närheten så nu känns det ganska riskabelt att springa runt och filma..
hoppas att han inte blir sur på mig nu ;)

DO NOT WATCH THIS if you're not a fan of wounds

KOLLA INTE PÅ CLIPPET OM DU INTE TÅL SÅR SOM INTE SER UT SOM VANLIGT OM DU FÖRSTÅR VAD JAG MENAR


Min tå må vara skadad men efter en rundtur på youtube så är min tå ganska lindrig..

Jag brukar sitta och kolla på massa spindelbett och finnar som ser onormalt äkliga ut
och nu när jag själv har ett lagom stort jack i tån så jag en i mängden.. När jag kollar på sånt
här känner jag mig ändå lyckligt lottad.

Geil €: Jag förSöker blogga från mobilen men jag kan bara skriva här uppe?


SYNKRONISERA

Om du inte förstod av bilderna så har mitt tvekande kommit till sitt slut och jag har köpt en iPhone. Helt seriöst jag var inte äns säker när jag beställde mobilen men nu är den här och jag får gilla läget, det är en nice telefon med mycket plats för musik, filmer och anteckningar som min gamla mobil är full med så den är bra för mig. Kameran är inte direkt någon höjdare men jag har redan en vanlig kamera och om inte den duger så får jag väl köpa en ny lite senare.. Jag måste säga att jag var lite orolig över "knapparna" för dom är ungefär en halv centimeter per bokstav och mina fina naglar är ganska långa men det visade sig att mobilen rättade mig när jag skrev ungefär som T9 så alla rykten om att det är skit svårt att sms:a på iPhone är falska enligt mig.

Så ska jag skriva lite om gårdagen då jag och Euskari åkte till Stockholm.
Vi tog bussen klockan tolv och var framme två timmar senare. I Stockholm vi gick runt och letade efter Subway för någon har ju bestämmt att vi i Gävle inte förtjänar subway(det fanns TVÅ subway och de var tvugna att ta bort båda :@) efter ett tag orkade vi inte leta längre men just när vi hade gett upp hoppet så såg vi en liten skylt SUBWAY!!!! Det var säkert 2kvadratmeter stort och personalen tog för mycket betalt men det var SUBWAY.
Det slutade med att vi satt utanför Weekday med en varsin sub och käka medan folk sprang runt oss och stirra.
Över till shoppandet
 Jag har bara gjort en massa vassa kap t.ex. jeans för 40kr byxorna var inte äns fula :o
byxdress 80kr, kjol 60kr, tjocktröja 200kr, klänning 50kr, tigerbody 150kr, skor 500kr.
Helt awsome sen slutade hela dagen med sushi :)


När kommer Jolla hem?

Okej så idag är det meningen att jag ska berätta om hur awsome gårdagen var men jag är seg idag så jag kanske skriver det lite senare för det kommer att bli mycket qualitytime vid datorn nu när jag inte får gå på foten förrän måndag. Jag skulle dock kunna visa lite med bilder kanske? :)Freaking Retard


Idag har jag varit till Hälsocentralen två gånger för att jag har blivit biten av något( en spindel) på min lilltå vilket har resulterat i att min så kallade lilltå inte är så liten längre utan den har svällt up så hela foten har blivit tjock.
Inte nog med det kan jag inte få på mig mina skor och jag ska till stockholm imorgon, som egentligen betyder att jag ska gå nonstop i ungefär 6-7h. Nu ser det ut som att jag gnäller men det gör jag inte utan jag förklarar bara min situation och anledningen till attt jag inte har bloggat så mycket.. LÖGNARE

Nu när jag skulle gå in på min hotmail så såg jag en video som är riktigt ful och då tänkte jag varför inte lägga upp den på bloggen så att alla fula filmer kan vara tillsammans? Nej men seriously watch it :)


Altså musiken gör klippet!

Summer #4


På något vis...

Kom jag in på en hemsida som har helt sjuka kläder som jag har blivit kär i. Såklart kostar kläderna från 300kr till 4000kr så att köpa en klänning där är ju inte att tänka på i mitt stadie, men en vaker dag kanske man kan kapa plånboken för en vacker never-let-go klänning :)
Hemsidan heter HarveyNicholes.com och om du, lik sommig skulle finna nöje i att köpa onödigt fina kläder för onödigt höga priser så är du mer än välkommen att besöka sidan. ( jag vill typ att folk ska bli van med snygga kläder så att det inte blir en suprise när jag kommer till skolan med värsta outfiten ^^)

http://shop.harveynichols.com/fcp/categorylist/shop/women_womenstops?resetFilters=true

BTW, jag är i Uppsala peps

Welcome to HUmAnoID City!

Jag har äntligen köpt min efterlängtade Humanoid City Live DVD och den är som jag förväntat mig helt awsome och det kändes som att jag var tillbaks till mitt hemland ;)
Dock sa stod det på Tokiohotel.com att det skulle vara ett extra långt THTV Episode vilket det inte var, visserligen var det längre än vanligt men jag hade förväntat mig 20min. O andra sidan så kanske det bara är jag som aldrig får nog av killarna. Idag har jag varit i Avesta med familjen och haft det riktigt trevligt och just nu sitter jag och kollar på Den Gröna Milen alldelens för mig själv HAHAHA.
Det är den sorgligaste filmen som jag någonsin har sett i hela mitt liv det kan du slå dig i backen på för jag kan säga dig att jag gråter ytterst sällan åt filmer och jag är inte direkt finkänslig av mig men Gröna milen grät jag apmycket till när den stora killen dör på slutet.. Titanic kan slänga sig i en stenvägg!

Från en sak till en annan så satt jag och snackade med min syster om giftemål,
Min syster I: Ska du heta samma sak i efternamn hela tiden?
Jag: ja såklart?
Min syster: Men jag menar om du ska byta efternamn när du gifter dig?
Jag: Jag ska inte gifta mig.
Det går några minuter
Min syster: Inte ens om Tom skulle fråga?
Jag: NEJ han känner inte ens mig
Min syster: Men du tycker ju att han är söt, om han frågade dig om du ville gifta dig med honom så borde du säga ja.

Vilken tio poängare om en kille som är söt frågar en om man vill gifta sig så SKA man säga ja.
Thats all for tonight, ska ringa viktoria som aldrig svarar på telefon!

RSS 2.0