Bikini bu eller bä

Har kollat runt på top 50snyggaste kändisar i badkläder och nu tänkte jag visa er vad som
egentligen är bu och bä med folk i sina badkläder ;)

# 1. För det första så är bikinin snygg, den får henne att se bra ut och alla små detaljer gör det ännu bättre!
# 2. Den färgglada överdelen gör att den skulle bli för mycket med en lika underdel och just för att hon har rundat av med svarta bikinitrosor gör att det ser snyggt ut!
# 3. Eftersom att killar endast har badbyxor blir lite lättare att inte ta fel, dock finns det många som gör det iallafall -.- blåa normala shorts är det dock inga fel på!
# 4. Bikinin är snygg och den får henne att se snygg ut i den och cowboy hatten är som grädde på moset..
# 5. FAIL för det första så matchar ingenting vilket gör att man blir förvirrad, om man är tjej så tycker jag att det är en av de viktigaste sakerna att hålla koll på när det gäller bikinis. Man har bara två eller tre plagg på sig och det är de plaggen som ska göra dig snygg. Du ska inte göra plaggen snygga för de har inga liv! Hade Avril haft underdelen med en liknande överdel hade det sett snyggare ut eller om hon hade haft en svart underdel som iallafall skulle passa till kepsen så hade det sett snyggt ut men nu ser det bara ut som att hon inte har en susning om badkläder what so ever.
Hon fick höga betyg på top 50-listan men det är tack vare hennes ass-.-
# 6. Helt otroligt tycker jag att hon kom på första plats! Ingenting passar ihop badkläderna får inte hennes kropp att se direkt snygg ut och det är något grönt på sidan av hennes bikini.. NOT NICE
Om jag fick välja så skulle hon kanske ha tubtops överdel utan band och ingen twist i mitten, lite bredare trosor och allt i samma färg lila eller vinröd.

Kände bara för att komentera alla¨

Kommentarer

What do YOU think:

And you call yourself:
Remember me...

E-mail: (It will not show)

URL/If you got a blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0